Προς το περιεχόμενο

Πρόβλημα με περιηγητες..


megaklhs

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Καλησπέρα και χρόνια πολλά σε όλους... δυστυχώς μετά απο ένα κολοπρόγραμμα που κατέβασα το απόγευμα και το έσβησα μετά έβαλα κιόλας και το malware antimalware να καθαρίσω το pc απο εκείνη λοιπόν την ώρα και μετά όταν πάω να πατήσω κάτι στην διεύθυνση επάνω στον mozilla μου λέει :

 

Η σύνδεση σας δεν είναι ασφαλής

Ο ιδιοκτήτης του www.google.com δεν έχει ρυθμίσει την ιστοσελίδα του σωστά.  Για να προστατευτούν οι πληροφορίες σας από κλοπή, ο Firefox δεν συνδέθηκε στην συγκεκριμένη ιστοσελίδα.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί ασφάλεια HTTP Strict Transport Security (HSTS) που καθορίζει ότι ο Firefox μπορεί να συνδεθεί μόνο με ασφαλή τρόπο σε αυτόν. Ως εκ τούτου, είναι αδύνατον να προσθέσετε εξαίρεση για αυτό το πιστοποιητικό.

 

 

ΚΑΙ ΣΤΟΝ CHROME μου λέει κάθε φορά που κάνω το ίδιο

 

Σύνδεση σε δίκτυο

Το δίκτυο που χρησιμοποιείτε ενδέχεται να σας ζητήσει να επισκεφτείτε τη σελίδα σύνδεσης του.

 
 Αυτόματη αναφορά στην Google λεπτομερειών σχετικά με πιθανά περιστατικά
 
Αλλά και αυτό εδω unction httpGetAsync(theUrl, callback) { var xmlHttp = new XMLHttpRequest(); xmlHttp.onreadystatechange = function() { if (xmlHttp.readyState == 4 && xmlHttp.status == 200) callback(xmlHttp.responseText); } xmlHttp.open("GET", theUrl, true); // true for asynchronous xmlHttp.send(null); } document.onclick = function() { window.open("http://www1.xmediaserve.com/apu.php?n=&zoneid=17529&cb=INSERT_RANDOM_NUMBER_HERE&direct=1")document.onclick = null; httpGetAsync("http://sstatic1.histats.com/0.gif?3685753&101", null); }
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Για πήγαινε στις ρυθμίσεις δικτύου και μετά ρυθμίσεις προσαρμογέα και ιδιότητες στην σύνδεση σου, εκεί πάτα στο ipV4 και βάλε αυτόματες τις ip και τους dns αν έχει νούμερα. To αντίστροφο απο αυτό που κάνει αυτός εδώ δηλαδή: link.

Αλλιώς χτύπα μια επαναφορά συστήματος :P

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...