hellojim Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2017 Με 250 ευρω γιατι δεν παιρνεις Moto x style και κοιτας κινεζιες ? Ειναι λιγο μεγαλο αλλα καμια σχεση με τις κινεζιες που δεν εχουν καν πανω επεξεργαστη. Ολα εχουν την αηδια τον mediatek που κανονικα θα επρεπε να κατηργηθει και να μην βγει ποτε ξανα. Το moto εχει 1440p οθονη, ειναι splash & dust resistant, 3gb ram, παιρνει sd και εχει και 3000mah μπαταρια. Επισης θα παρει και Nougat. Τι αλλο θες?
SuPerMaNrE Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2017 Με 250 ευρω γιατι δεν παιρνεις Moto x style και κοιτας κινεζιες ? Ειναι λιγο μεγαλο αλλα καμια σχεση με τις κινεζιες που δεν εχουν καν πανω επεξεργαστη. Ολα εχουν την αηδια τον mediatek που κανονικα θα επρεπε να κατηργηθει και να μην βγει ποτε ξανα. Το moto εχει 1440p οθονη, ειναι splash & dust resistant, 3gb ram, παιρνει sd και εχει και 3000mah μπαταρια. Επισης θα παρει και Nougat. Τι αλλο θες? 1.80 ευρώ παραπάνω από το redmi 4. 2.μικρότερη μπαταρία κατά 1100 mAh ( το MIUI κάνει καλή διαχείριση) 3.Το νοτε 4 έχει mediatek.Το redmi 4 και το redmi 4 pro έχουν snap. 4.Η οθόνη είναι ακόμα πιο μεγάλη από 5.5 . Ας το αφήσουμε για εμένα... 5.Απίστευτη ανάλυση με μικρότερη μπαταρία. Δε νομίζω πως είναι καλή λύση για εμένα.
hellojim Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2017 1.80 ευρώ παραπάνω από το redmi 4. 2.μικρότερη μπαταρία κατά 1100 mAh ( το MIUI κάνει καλή διαχείριση) 3.Το νοτε 4 έχει mediatek.Το redmi 4 και το redmi 4 pro έχουν snap. 4.Η οθόνη είναι ακόμα πιο μεγάλη από 5.5 . Ας το αφήσουμε για εμένα... 5.Απίστευτη ανάλυση με μικρότερη μπαταρία. Δε νομίζω πως είναι καλή λύση για εμένα. Οκ. Απλα με 250 βγαινεις απο την γκαμα των κινεζων... Εγω παντως θα επαιρνα κινεζικο μονο με Budget < 200.. 1
Ishmael Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2017 Για μουσική, βίντεο, ταινίες και παιχνίδια έχω και εγώ επιτραπέζιο υπολογιστή στο σπίτι, ο οποίος σαν το 8ιντσο τάμπλετ δεν χωράει σε τσέπη ή γυναικεία τσάντα (για γυναίκες). Η κάμερα δεν με ενδιαφέρει καθόλου αλλά αν με ενδιέφερε θα έπαιρνα φωτογραφική μηχανή γιατί δεν θα περίμενα από συσκευή με 7-10 χιλιοστά πάχος να βγάζει καλές φωτογραφίες. Από εκεί και πέρα όμως με ενδιαφέρει η δημιουργία και λήψη μηνυμάτων, το ημερολόγιο και οι σημειώσεις, το GPS, η περιήγηση στο Internet και οι εφαρμογές εκτός παιχνιδιών. Αδιαμφισβήτητα όλα αυτά είναι πιο ευχάριστα σε μεγαλύτερη οθόνη. Επίσης το Note 4 σου δίνει 2 επιπλέον πυρήνες και έτσι βελτιώνει περαιτέρω τα προαναφερθέντα. Εδώ μια ρεαλιστική σύγκριση μεγέθους μεταξύ 5" και 5.5". 3. Όχι απαραίτητα (βλέπε Battery life) 1
SuPerMaNrE Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2017 Σας ευχαριστώ για το ενδιαφέρον, θα ήθελα να ρωτήσω και κάτι άλλο.Παρακάτω θα δείτε 2 λήψεις βίντεο, μία από redmi 3 και μία από redmi 3 pro.Ο ήχος είναι πανάθλιος στο 4 ή μου φαίνεται τόσο πολύ; Πραγματικά ακούγεται σαν τενεκές.Στο 3 αντιθέτως είναι καλύτερος.Δε μιλάω για το θέμα της εικόνας, αλλά για του ήχου. https://www.youtube.com/watch?v=VZmPCtMh4XA xiaomi redmi 3 https://www.youtube.com/watch?v=Gah-aDCiNUI xiaomi redmi 4 pro Στο note 4 δε, είναι πολύ καλύτερος
Ishmael Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2017 Εγγραφή βίντεο 4 Prime και Note 4. Απογοητευτικός ήχος στο πρώτο, μέτριος στο δεύτερο. Επίσης 96Kbps vs. 128Kbps.
SuPerMaNrE Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2017 Ναι ναι αυτό εννοούσα και εγώ.Το δεύτερο που είπες τι είναι; Λέτε να μπορεί να μπει μικρόφωνο του 3 στο 4αρι ;
Ishmael Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2017 https://en.wikipedia.org/wiki/Bit_rate#MP3 1
SuPerMaNrE Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2017 Άρα φίλε μου τι να κάνω; Ποιό να πάρω τελικά; Να υπερβώ το κόλλημα μου στο μέγεθος και να πάρω το note 4 ; Να πάρω το moto g4 ή το p9 lite ; Και πάλι όμως, τρέφω μια κρυφή αγάπη στη xiaomi! Να πάω στη σειρά 3 και να τελειώνω παίρνοντας το 3s;
malthampoukos Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2017 http://www.banggood.com/LeTV-LeEco-Le-Max-2-X820-5_7-inch-6GB-64GB-Snapdragon-820-Quad-core-4G-Smartphone-p-1060871.html?utm_source=tradetracker&utm_medium=tradetracker_sp&utm_campaign=12&utm_content=219346
SuPerMaNrE Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2017 http://www.banggood.com/LeTV-LeEco-Le-Max-2-X820-5_7-inch-6GB-64GB-Snapdragon-820-Quad-core-4G-Smartphone-p-1060871.html?utm_source=tradetracker&utm_medium=tradetracker_sp&utm_campaign=12&utm_content=219346 Εντελώς εκτός θέματος και αυτών που συζητάμε.
SuPerMaNrE Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2017 Μπορεί να κλείσει το θέμα.Είμαι ανάμεσα στο πριμε και στο απλο το 4αρι.Ανοίγω νέο θέμα για νέα συζητηση. Το θέμα του ήχου άκυρο.Άκουσα ζωντανά το βίντεο του κινητού και είναι ΑΨΟΓΟ.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα