Προς το περιεχόμενο

Οι προεγκατεστημενες εφαρμογες στα windows 10


vounisios

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Καλησπερα & καλη χρονια σε ολους.απο χτες δεν μου ανοιγουν οι <<Ειδησεις>> στα win 10.ενω δουλευανε μια χαρα.Κανω κλικ,ας πουμε,πανω στο πλακιδιο, & μου βγαζει το μνμ-->(Δεν αποκρινεται).τι στην ευχη εγινε;;ετσι στα ξαφνικα;;αν μπορει καποιος φιλος ας βοηθησει ωστε να επαναλητουργησουν.ευχαριστω πολυ.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Να πω και τουτο που το ανακαλυψα σημερα: Προσπαθω να ανοιξω την εφαρμογη STORE στα win 10,αλλα μου βγαζει μνμ,αυτο-->Ελεγξτε τη συνδεση σας στο Internet και δοκιμαστε ξανα.

Δεν ηταν δυνατη η συνδεση στο διακομιστη.....

Ανανεωση της σελιδας.

Αν τον χρειαστειτε,ο κωδικος σφαλματος ειναι: 0χ80072ΕΕ7.

CV: +4R      klp......

Τι ειναι ολα αυτα;;;Χασαμε καποιες εφαρμογες των win 10,στο Store δεν μπορουμε να μπουμε,τι παιζει τελικα εδω;;;Αν καποιος φιλος γνωριζει,ας μας ενημερωσει.ευχαριστω.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Ολα σχεδον τα εχω δοκιμασει....αυτο που μου προτεινεις θα το κανω τωρα & αν ειμαστε τυχεροι...αλλοιως μου φαινεται παραλογο να ξανακανω Format για να βαλω το STORE & 2 ακομα εφαρμογες,τον ΚΑΙΡΟ & τις ΕΙΔΗΣΕΙΣ...Τι στην ευχη;;;τελος παντων θα το δοκιμασω τωρα & θα ενημερωσω σχετικα....σε ευχαριστω.


Μολις το εκανα 2 φορες....εκανα μετα επανακκινηση τον Η/Υ...κλικαρω στην εφαρμογη STORE,παλευει να μπει,αλλα τιποτα....& το μνμ παντα το ιδιο-->Ελεγξτε τη συνδεση σας στο Ιντερνετ και δοκιμαστε ξανα,Δεν ηταν δυνατη η συνδεση στο διακομιστη.   Και μου γραφει & ενα κωδικο σφαλματος-->0χ80072ΕΕ7.....

Τι αλλο να κανω πλεον;;;Εχω δοκιμασει τα παντα....Σκεπτομαι,δεν υπαρχει απο καπου να το απεγκαταστησω & μετα να το ξαναβαλω;;;μηπως εχει καταστραφει[απο αγνοια μου],κανα κλειδι στη registry[μητρωο]? Δεν μπορω να σκεφτω κατι αλλο....

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Εχω το ESET NOD 32  Antivirus 8.0 319.0

Ας το δοκιμασουμε & αυτο....ή τωρα ή ποτε που λενε.....σε ευχαριστω παντως για την βοηθεια που μου παρεχεις....παμε λοιπον....


Θα μας σκασει το προβλημα....τιποτα....μια απο τα ιδια....το ατιμο....επιμενει...

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Υπάρχει πιθανότητα να δουλεύει και το windows defender παρέα με το NOD 32 κάνε έναν έλεγχο στο 

Πίνακας Ελέγχου\Σύστημα και Ασφάλεια\Ασφάλεια και συντήρηση μήπως.

Επανεκκίνηση έκανες φαντάζομαι.

Ο λογαριασμός είναι και admin μαζί.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Συγνωμη για την αργοπορια της απαντησης μου.Αλλα ολο αυτο το σκηνικο με κουρασε.Του τραβηξα μια Αναβαθμιση(Επανεγκατασταση)χωρις Format,εννοειται,και τα επανεφερα ολα.Προφανως κατι ειχα πειραξει στο μητρωο.Δοκιμασα τα παντα,αλλα δεν γινοταν τιποτα.Τωρα,εχω καποια μικροπροβληματακια,αλλα,μικρο το κακο...Το μειλ μου[outlook]δεν δουλευε...αποψε το εφτιαξα...δεν βαριεσαι...εμπειριες ειναι αυτες αλλα απο αυτα ομως μαθαινουμε...ε,χανουμε & καμποσες ωρες...τι να γινει ομως,Σας ευχαριστω για την βοηθεια σας.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...