Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα παιδεία , μου ανεβάζει μεγάλη θερμοκρασία το pc , μητρικη και εππεξεργαστήσς ηταν απο 80-95 βαθμους , καθάρισα και έβαλα καινούργεια πάστα στον επεξεργαστή , το αποτέλεσμα ήτανε να πέσει η θερμοκρασία του επεξεργαστή στους 40 αλλα η μητρική παλι πιανει 90 , 

Operating System
Windows 10 Enterprise 64-bit
CPU
Intel Core 2 Quad Q8200 @ 2.33GHz 49 °C
Yorkfield 45nm Technology
RAM
2,00GB Dual-Channel DDR2 @ 399MHz (5-5-5-18)
Motherboard
Intel Corporation DG31PR (J3E1) 91 °C
Graphics
SDM-S51R (1024x768@60Hz)
512MB NVIDIA GeForce 9400 GT (Gigabyte) 35 °C
Storage
465GB Western Digital WDC WD5000AAKS-00A7B0 ATA Device (SATA) 34 °C
111GB Seagate ST9120821AS ATA Device (SATA) 26 °C
Optical Drives
ELBY CLONEDRIVE SCSI CdRom Device
Audio
Συσκευή High Definition Audio
Δημοσ.

Μηπως ειναι χαλαρη η ψυκτρα εκει? Παλιοτερα εβλεπες τις θερμοκρασιες? Δηλαδη ειχε ας πουμε συνηθως η μητρικη 50-60 και ξαφνικα πηγε 90 η΄ δεν ειχες δει ποτε την θερμοκρασια της κι ετυχε τωρα. Γιατι υπαρχει περιπτωση να δουλευε παντα τοσο με οριο συνηθως τους 105(δυσκολο και κακο μαζι αλλα ποτε δεν ξερεις,υπαρχουν και αυτα) περιπου η΄μπορει να εχει προβλημα ο αισθητηρας...

• Like 1
Δημοσ.

2 πλαστικά έχει και ενα σίδερο που κάνει ελατήριο για να το πιέζει μέσα δεν ειναι χαλαρά το πιέζει , 10 χρόνια το έχω το πσ  φέτος κατέβα το speecy  και τα είδα δεν είχα προσέξει κάτι . το μέτρησα και με bios  μήπως έκανε λάθος το speecy  ίδιες θερμοκρασίες είχανε , και με το χέρι που πιάνω την ψύχτρα ειναι ζεστή πάντως , 

Δημοσ.

την ψύχτρα ακουμπάω εγώ και γυρω γυρω απο την ψύχτρα την μητρική συνέχεια αντε να ειναι 60 το πολύ 70 βαθμούς αλλα μήπως μέσα στην πλακέτα να είναι τόσο ?

Δημοσ.

Δεν νομιζω γιατι ειναι μικρη η ψυκτρουλα και μικρες οι αποστασεις...Λογκα θα ζεματαγε καλα.. Εδω αν πιανει 80-90 η cpu  και εχεις τον ανεμιστηρα off αν την ακουμπησεις 2-3 δευτερα ψηθηκες που ειναι και πολυ μεγαλυτερη! Αρα μαλλον χαμηλοτερα ειναι απ οτι λεει.. Ειχα πριν καιρο μια gigabyte am2+ που παντα μου εδειχνε 83 βαθμους και της αλλαξε παστουλα και τις εβαλα 2πλα ελατηρια για να πιεσει κι αλλο πανω στο chip γιατι μου φαινοταν χαλαρη αλλα εριξε 2 βαθμους απ ο,τι θυμαμαι. Στην ουσια το πιο πιθανο ειναι να μην εχεις θεμα και να ηταν παντα ετσι

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...