kstavrid Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2017 Καλησπέρα και καλή χρονιά. Θέλω να αγοράσω κάτι από το amazon co uk και όταν πάω να πληρώσω πρέπει να βάλω τα στοιχεία που ζητάει για την κάρτα (εφόσον δεν δέχονται paypal). Τα στοιχεία που μου ζητάει είναι η φωτογραφία που πόσταρα. Έχω 3 ερωτήματα: 1) Που βρίσκονται πάνω στην κάρτα αυτά τα πεδία που πρέπει να βάλω? 2) Ποια είναι η διαδικασία αφού βάλω τα στοιχεία αυτά? Γίνεται ένα αίτημα στην τράπεζα που πρέπει να δεχτώ? Αν όχι τι ακριβώς ακολουθεί αφού βάλω τα στοιχεία που ζητούνται? 3) Στο σπίτι μου θα το φέρει ο ταχυδρόμος του ΕΛΤΑ? Αν δεν με βρει εδώ θα αφήσει κανονικά ειδοποίηση και θα πάω να το παραλάβω από το ταχυδρομείο κανονικά? Όποιος παίρνει από amazon co uk και ξέρει τις απαντήσεις στα παραπάνω ας μας πει, ευχαριστώ πολύ!
makfil Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2017 1. Σου ζητάει το ονοματεπώνυμο του κατόχου, τον αριθμό της κάρτας και μήνα/έτος λήξης της κάρτας. 2. Τα καταχωρείς και δεν σου ζητάει ή δεν χρειάζεται να κάνεις κάτι άλλο. Αγοράζεις και αν, για οποιδήποτε λόγο, δεν περνάει η κάρτα σου, θα εμφανίσει σχετικό μήνυμα και θα προτείνει να δοκιμάσεις με άλλη κάρτα.
TheAccountant Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2017 1) Βρίσκονται στο μπροστά μέρος της κάρτας (τοσο εμφανες) 2) Δεν εχει καμια διαδικασία. Μπορεί να κανει τυπικη χρέωση 1 ευρώ για να κάνει verify τα στοιχεία. Θα συμψηφιστει με την αγορα. 3) Αν επιλέξεις τον αργό τρόπο θα στο φέρουν τα ΕΛΤΑ με την τυπικη διαδικασία των ΕΛΤΑ. Υπολογίζεις 10 εργάσιμες.
kstavrid Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2017 1. Σου ζητάει το ονοματεπώνυμο του κατόχου, τον αριθμό της κάρτας και μήνα/έτος λήξης της κάρτας. 2. Τα καταχωρείς και δεν σου ζητάει ή δεν χρειάζεται να κάνεις κάτι άλλο. Αγοράζεις και αν, για οποιδήποτε λόγο, δεν περνάει η κάρτα σου, θα εμφανίσει σχετικό μήνυμα και θα προτείνει να δοκιμάσεις με άλλη κάρτα. 1) Βρίσκονται στο μπροστά μέρος της κάρτας (τοσο εμφανες) 2) Δεν εχει καμια διαδικασία. Μπορεί να κανει τυπικη χρέωση 1 ευρώ για να κάνει verify τα στοιχεία. Θα συμψηφιστει με την αγορα. 3) Αν επιλέξεις τον αργό τρόπο θα στο φέρουν τα ΕΛΤΑ με την τυπικη διαδικασία των ΕΛΤΑ. Υπολογίζεις 10 εργάσιμες. Ευχαριστώ πολύ! Εχεις καρτα? Ναι κανονικά.
NikosKallithea Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2017 Ναι κανονικά. Μου κάνουν εντύπωση οι απορίες σου για αυτο ρώτησα
kstavrid Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2017 Μου κάνουν εντύπωση οι απορίες σου για αυτο ρώτησα Συνήθως πληρώνω με paypal που έχω συνδέσει στην κάρτα και τώρα που πρώτη φορά η paypal δεν θα βρίσκεται στη μέση φοβάμαι λίγο... κίνησα υποψίες φαντάζομαι, χαχαχα
NikosKallithea Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2017 Συνήθως πληρώνω με paypal που έχω συνδέσει στην κάρτα και τώρα που πρώτη φορά η paypal δεν θα βρίσκεται στη μέση φοβάμαι λίγο... κίνησα υποψίες φαντάζομαι, χαχαχα ...και στο ππ βάζεις αριθμό κάρτας και ημερομηνία λήξης τεσπα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα