angelosxatz Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2017 Παιδια γεια σας!ειμαι αναμεσα σε αυτα τα 2 τηλεφωνα,και με ενδιαφερει παρα πολυ η camera που εχουν!σε συνθηκες χαμηλου φωτισμου σε εικονα και βιντεο αλλα και σε κανονικες συνθηκες ποια ειναι καλυτερη επιλογη;αν εχετε συγκρινει θα ηθελα τη βοηθεια σας!σας ευχαριστω!
kostasSTi Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2017 Σε συνθήκες χαμηλού φωτισμού το S7 είναι καλύτερο, βγάζοντας πιο φωτεινές φωτογραφίες, αλλά και με λιγότερο θόρυβο. Σε κανονικές συνθήκες, τα δύο τηλέφωνα είναι πολύ κοντά, δεν πιστεύω πως θα καταφέρεις να δεις διαφορές. Επίσης ξέρω οτι στον ήχο του βίντεο, είναι καλύτερο το S7. Μπορείς να δεις κάποια συγκριτικά στο youtube και να αποφασίσεις μόνος σου.
angelosxatz Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2017 Ευχαριστω πολυ φιλε για την απαντηση σου..τωρα εχω i phone 6 και σκεφτομαι πολυ σοβαρα να παω σε android και συγκεκριμενα στο s7 edge..τωρα αν θα με απογοητευσει θα το δω στην πορια!
Fulgore Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2017 Καταρχας μονο και μονο που εισαι χρηστης iphone και σκεφτεσαι να πας σε Android και μαλιστα σε γνωστοτατο κινητο λεει πολλα για την τωρινη κατασταση του Ios. Αλλα να μου πεις λογικο οταν η τιμη του Iphone 7 plus παραμενει στα υψη. Στα της καμερας τωρα και τα δυο κινητα δεν θα σε απογοητευσουν στις φωτογραφιες αν και σαν συνολο η καμερα του edge και του απλου S7 ειναι ελαχιστα καλυτερη του Iphone 7.Σε σχεση με το 7Plus παλι η κατασταση ειναι ακομα πιο κοντα σε καποιες φωτογραφιες να κερδιζει το s7 σε αλλες το 7Plus. Στο θεμα της καμερας τα galaxy εδω και καιρο δεν απογοητευουν. Περασε και απο μια αλυσιδα να τα δεις απο κοντα γιατι εχουν τεραστιες διαφορες κυριως σαν συσκευες το Iphone 7 με το S7 edge.
angelosxatz Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2017 Ευχαριστω και σενα φιλε για την απαντηση σου!κοιτα ειμαι απολυτα ευχαριστημενος απο το 6αρακι μου να μην λεω και ψεματα,ουτε κολλαει ουτε τιποτα και μια τετοια αλλαγη σε android σκεφτομαι οτι σε βαθος χρονου μπορει να με απογοητευσει..(μιλαω για lag,κολληματα κτλ..)Αλλα μαλλον θα την παρω την μεγαλη αποφαση 1ον γιατι το edge με εχει τρελανει απο την πρωτη στιγμη που βγηκε και σε καμερα και σε οθονη(η καλυτερη που υπαρχει για μενα σε κινητο) και σε design και 2ον γιατι τα iphone εχουν μεινει πολυ σταθερα,μικροαλλαγουλες και η τιμη στο θεο..τελος σκεφτομουν να περιμενα και το s8 αλλα και σε αυτο η τιμη θα ειναι στα 850+ και ποιος ξερει ποτε θα υποχωρησει..
Fulgore Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2017 Αγαπητε και εγω προιον χρηστης iphone 6 ημουν και πηγα στο galaxy s7 γιατι απο crazy sundays στα 400ευρω δεν εβρισκα τιποτα απο apple μερια αντιστοιχο παρα μονο το 5s που ειναι για γελια. Οσο για τα περι lag που λες,περαν του οτι και σε Ios τα πετυχα προσωπικα(ios 9.1 ή 9.2 δεν θυμαμαι ποια εκδοση ακριβως)αλλα και ακομα και στο Ios 10 ειδαμε που βγηκε προβλημα με battery drain αρα να τις βρασω τις αναβαθμισεις και της Apple αν ειναι να βγαινουν σκαρτες και αυτες(που υποτιθεται ειναι το μεγαλο θετικο). Αν προσεχεις τι περνας μεσα στο galaxy και κοιτας και τα περι αναβαθμισεων ειναι συσκευη που θα την χαρεις.και στην τελικη θα σου κοστισει τα μισα χρηματα απο το αντιστοιχο Iphone 7 plus,μισα χρηματα που σε 2χρονια αν θες τσιμπας το τοτε Iphone με τα χρηματα που γλυτωνεις(γιατι η σωστη συγκριση ειναι s7 edge με Iphone 7 plus) Φυσικα για τα κολληματα υπαρχουν και stock android συσκευες οπως Htc 10(lg v20 Και google pixel ξεφευγει η τιμη τους)
angelosxatz Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2017 Φιλε θα το χτυπησω,στα 525 που εχει τωρα δεν υπαρχει κατι καλυτερο..θα κοιταξω να δωσω και το 6αρακι γυρω στα 300..
Fulgore Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2017 Για την ακριβεια υπαρχουν καλυτερα(google pixel XL,Mate 9,Iphone 7plus,LG V20)ή ιδια με το S7 edge αλλα οπως καταλαβαινεις το παν ειναι ο χρηματικος παραγοντας που μπαινει στην μεση. Εδω δεν θα σου πω τι να παρεις.Οι αναγκες σου και κυριως η τσεπη σου θα σου πουν. Κανε μια βολτα σε καμια μεγαλη αλυσιδα να τα δεις απο κοντα και εσυ ο ιδιος,δεν χανεις τιποτα.
hellojim Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2017 To μονο κινητο που ξεπερναει το s7 edge ειναι το Pixel xl το οποιο δεν υπαρχει καν Ελλαδα, αλλα ειναι και υπερκοστολογημενο. Μονοδρομος για s7 edge φιλε, γιατι για να πας σε iphone 7 plus πρεπει να τα σκασεις χοντρα...
angelosxatz Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2017 Φιλε μου θα πηγαινα σε iphone 7plus αλλα ειναι τεραστιο...το edge ειναι πιο μαζεμενο κινητακι χαιρεσαι να το βλεπεις!και ειναι και η τιμη βεβαια που ειπες!
Fulgore Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2017 To μονο κινητο που ξεπερναει το s7 edge ειναι το Pixel xl το οποιο δεν υπαρχει καν Ελλαδα, αλλα ειναι και υπερκοστολογημενο. Μονοδρομος για s7 edge φιλε, γιατι για να πας σε iphone 7 plus πρεπει να τα σκασεις χοντρα... Μια χαρα υπαρχει το pixel στην ΕΛλαδα αλλα κοστιζει αναλογα http://www.plaisio.gr/tilefona/kinita-smartphones/smartphones/Google-Smartphone-Pixel-32GB-XL.htm
hellojim Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2017 (επεξεργασμένο) Μια χαρα υπαρχει το pixel στην ΕΛλαδα αλλα κοστιζει αναλογα http://www.plaisio.gr/tilefona/kinita-smartphones/smartphones/Google-Smartphone-Pixel-32GB-XL.htm Α το φερανε? χαχαχαχα τι τιμη ειναι αυτη... Lol Με τοσα λεφτα αγοραζω ενα s7 και ενα iphone 6s.. Επεξ/σία 6 Ιανουαρίου 2017 από hellojim
angelosxatz Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2017 Με τοσα λεφτα ρε παιδια παιρνεις το iphone 7plus και δεν σε νοιαζει τιποτα...
hellojim Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2017 Με τοσα λεφτα ρε παιδια παιρνεις το iphone 7plus και δεν σε νοιαζει τιποτα... Δυστηχως το Pixel ειναι ισως το καλυτερο κινητο αυτη την στιγμη. Επισης ειναι απο τα μοναδικα κινητα με Android που φτανουν την εμπειρια χρησης του IOS. Καθως το λειτουργικο το γραφει η ιδια η google. Pure android. Αλλα οχι για τοσα λεφτα... Η google εγινε πολυ απληστη και απο κει που εβαζε τα flagships της στα 400-500 ευρω τα χτυπαει σε εξωφρενικη τιμη πλεον. 180 μοιρων πολιτικη..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα