Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Στην Procordia το πήγα. Είναι το επίσημο service της LG.

Δεν είχανε τελικά θέμα με το root. Μου το βγάλανε ότι έχει γίνει επέμβαση στο hardware (ότι έχει ανοιχτεί) και ότι η οθόνη έχει ξανα-αλλαχθεί και δεν είναι η γνήσια.

Mεταχειρισμένο το είχα πάρει με χρήση 3 μηνών αλλά το παιδί τότε που μου το πούλησε δε μου είχε πεί αν το είχε ανοίξει ή αν το είχε πάει για service. :unsure:

Με τα πολλά μου είπαν ότι εφόσον δεν είναι μέσα στην εγγύηση, θέλει αλλαγή η οθόνη στα 120 ευρώ με 2 χρόνια εγγύηση.

Την οθόνη να την αλλάξω που δουλέυει μια χαρά τους λέω?! Ε ναί μου λένε. :mad:

Το πήρα, αφού πλήρωσα φυσικά 7 ευρώ για τον 'έλεγχο συσκευής' τον οποίο ανάθεμα και αν το ανοίξανε εσωτερικά, και το πήγα σήμερα σε ένα τοπικό κατάστημα επισκευών κινητών, στο οποίο είχα ξαναπάει για την παλιά συσκευή μου Nexus και ήμουν ευχαριστημένος.

Μου είπε ο τεχνικός ότι μπορεί να αποσυναρμολογήσει την οθόνη και να βάλει νέα ταινία διπλής όψης.

Στα 15-20 ευρώ το πολύ η επισκευή! (αυτό που δε γινόταν για την Procordia!!)

Θα δείξει αύριο. Επίσης του ζήτησα να μου πεί αν έχει ξανα-ανοιχτεί η συσκευή.

Για να δούμε....

Δεν γινόταν να το κάνεις unroot;Αλλά και πάλι αν όντως έχει αλλαχθεί η οθόνη σε service που δεν είναι της εταιρείας χάνεις την εγγύηση.

Αντε να καταλάβεις σε μεταχειρισμένο αν έχει αλλαχθεί και αν είναι η γνήσια...

Τουλάχιστον σου έδωσε απόδειξη ο πωλητής;

Δημοσ.

Δεν γινόταν να το κάνεις unroot;Αλλά και πάλι αν όντως έχει αλλαχθεί η οθόνη σε service που δεν είναι της εταιρείας χάνεις την εγγύηση.

Αντε να καταλάβεις σε μεταχειρισμένο αν έχει αλλαχθεί και αν είναι η γνήσια...

Τουλάχιστον σου έδωσε απόδειξη ο πωλητής;

όλη η ιστορία μου μοιάζει ψιλότρολ ... χρήστης νεξους που κάνει ρουτ ... το πάει για σέρβις χωρίς unroot και τους το λέει κιόλας  ... υστέρα αναρωτιέται, παραπονιέται γιατί τον έβγαλαν έκτος εγγύησης :cry:

• Like 4

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...