censOred Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2017 Έχεις υπόψιν ότι το κινητό θα φοράει Chinese Stable ROM (Αγγλικό μενού | Δίχως playstore | Με Κινέζικα apps | Δυνατότητα Ελληνικού πληκτρολογίου | Αυτόματες ενημερώσεις) και όχι Global Stable ROM (Ελληνικό μενού | Με playstore | Χωρίς Κινέζικα apps | Δυνατότητα Ελληνικού πληκτρολογίου | Αυτόματες ενημερώσεις); 2 Τα λες καλά αλλά σε αυτό κάνεις λάθος. Αγορασα από geekbuying αρχες δεκεμβρη.Το default για αυτους ήταν η Global Stable ROM με Playstore και χωρις κινεζικα apps. Από την άλλη ζήτησα να μου βαλουν την Chinese Stable ROM γιατι στην ελληνική κοινότητα προτεινουν να χει αυτη για μετεπειτα πειραγμα και αρνηθηκαν οι κινεζοι να μου κανουν την χαρη.
Ishmael Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2017 Καταρχήν αυτό το κάνουν και τα περισσότερα ελληνικά e-shop οπότε το ρίσκο παραμένει και μέσω skroutz. Μπράβο στο geekbuying σε αυτό το θέμα αλλά η πολιτική επιστροφών τους είναι απαράδεκτη και για μένα αξίζει το 24% παραπάνω που θα πληρώσω για να έχω κανονική εγγύηση για 1 έτος, όπως με διαβεβαίωσαν από Mygad. Εξάλλου στηρίζω μια οικονομία με ρεκόρ ανέργων τον Αύγουστο.
SOADNICK Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2017 το vickmall γιατί "αποκλείστηκε" ; http://www.vickmall.com/eu-warehouse.html το έχει , στην πόρτα σου γρήγορα, αποστολή από Θεσσαλονίκη αν θες να το πάρεις από κίνα, τότε επιλέγεις eu express (19ε νομίζω πάει) για να μην έχεις θέματα (έτσι λένε , το δοκίμασε και φίλος και του ήρθε μια χαρά, δεν το έχω ψάξει βέβαια) Μαλλον για εκει παει, ρωτησα geekbuying και δε ξερουν ποτε θα στοκαρουν. Σε αυτους πρεπει να γραψω τις ιστοριες που γραφουν οι αλλοι απο κατω;
kodorevi8ulis Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2017 Μαλλον για εκει παει, ρωτησα geekbuying και δε ξερουν ποτε θα στοκαρουν. Σε αυτους πρεπει να γραψω τις ιστοριες που γραφουν οι αλλοι απο κατω; αν θες κάτι συγκεκριμένο ρώτα για αυτό το eu express (αν το πάρεις από κίνα, από την εδώ αποθήκη ε δε θέλει τίποτα) για επιβεβαίωση (σε κανα εμαιλ η κατα την παραγγελία, μη ακολουθείς αυτό το copy/paste Που γράφουν οι άλλοι χωρίς λόγω εδώ και καιρό , προφανώς έχουν στείλει πολλά πακέτα σε Ελλάδα και ξέρουν τι να κάνουν )
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα