Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Σημερα διαβασα οτι μιλαει για προληπτικες επιθεσεις σε γειτονικα κρατη , δεν χρειαζεται να ξαναθυμισω παλιοτερες δηλωσεις του. Με δεδομενο οτι εμεις λογω κρισης και νεοελληνικης  κουλτουρας ειμαστε στα μαυρα μας τα χαλια ενω η Τουρκια εχει μετεξελιχθει σε περιφεριακη υπερδυναμη τι πιστευετε θα συμβει? Εγω φοβαμαι οτι κοιμομαστε και σε μερικους μηνες ή 2-3 χρονια θα εχουμε να αντιμετωπισουμε την μεγαλυτερη προκληση των τελευταιων 50 ετων.

Δημοσ.

Οποτε η Τουρκια εχει εσωτερικα προβληματα κανει λεκτικες επιθεσεις στους γειτονες μπορει να συμβει καποιο επεισοδιο αλλα οχι πολεμος.Ηδη εχει πολεμο εσωτερικο και εξωτερικο με τους κουρδους.Βεβαια ποτε δεν ξερεις εγω εχω μια διαισθηση οτι θα τον φανε....!

• Like 1
Δημοσ.

Σημερα διαβασα οτι μιλαει για προληπτικες επιθεσεις σε γειτονικα κρατη , δεν χρειαζεται να ξαναθυμισω παλιοτερες δηλωσεις του. Με δεδομενο οτι εμεις λογω κρισης και νεοελληνικης  κουλτουρας ειμαστε στα μαυρα μας τα χαλια ενω η Τουρκια εχει μετεξελιχθει σε περιφεριακη υπερδυναμη τι πιστευετε θα συμβει? Εγω φοβαμαι οτι κοιμομαστε και σε μερικους μηνες ή 2-3 χρονια θα εχουμε να αντιμετωπισουμε την μεγαλυτερη προκληση των τελευταιων 50 ετων.

Κι εγώ το φοβάμαι ότι μπορεί να έχουμε θέμα. Δεν ξέρω πόσο έτοιμοι είμαστε για κάτι τέτοιο.

Δημοσ.

Βεβαια επειδη εχετε κοντή μνημη, οι Τούρκοι τις απειλές τους κατα καιρους τις εχουν κάνει πράξη. Οποτε, το λέγε λέγε ειναι για να δημιουργεί κλιμα έτσι ωστε να αιτιολογήσει στον εαυτό της, στους πολιτες της, στην διεθνής κοινότητα... πιθανές ενέργειες μελλοντια. Δημιουργία γκριζων ζωνών και οχι μόνο.

Σε αυτά απαντάς μονο δυναμικά και αποφασιστικα χωρίς μα μου σου του.... 

Δημοσ.

αυτή τη στιγμή ο Ερντογαν βάλλεται απο παντού. Θέλησε την απολυτη κυριαρχία(να γ'ινει Σουλτανος) και καταφερε , οπως ήταν αναμενόμενο να αποδυναμωθει και να είναι πλήρως εκτεθειμένος. Οι μισές του στρατιωτικές δυνάμεις είναι στην Συρία, οι άλλες φυλακή. Μαζί με τον μισό κρατικό οργανισμό της χωρας. Η λίρα είναι σε εξαιρετικά χαμηλά επίπεδα, ο τουρισμός έχει πληγεί ανεπανόρθωτα και απειλείται με δημιουργια κουρδικού κράτους στα σύνορα του.Στρεφεται σε ακραίες θέσεις για να καθυσηχάσει το λαό του. Αυτή τη στιγμή δεν είναι ικανός να κάνει τίποτα. 

• Like 1
Δημοσ.

Ο μογγολος ο Ερνογαν ασκεί την εθνικιστική πολιτική του και όπως πάντα λέει πολλά....η τουρκία έχει πολλούς εχθρούς,δεν πιστεύω να κάνει τίποτα.Ήδη την καίνε οι καμικαζι που αυτοανατινάζονται στο κέντρο και οι Κούρδοι που τους σφάζουν όλους έναν έναν.Επίσης μην ξεχνάμε ότι από πάνω είναι η Ρωσία οπότε...

• Like 1
  • 3 εβδομάδες αργότερα...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...