GreekMonkey Δημοσ. 7 Απριλίου Δημοσ. 7 Απριλίου 1 ώρα πριν, arumanjiro είπε Το επίδομα επαγγελματικής κατάρτισης που καταβάλλονται σε ανέργους γράφει στις συχνές ερωτήσεις ότι δεν υπολογίζονται σαν εισόδημα για το ΚΕΑ. Ωστόσο το βγάζει κανονικά σαν εισόδημα όταν γίνεται η νέα αίτηση. Ξέρει κανείς τι δικαιολογητικά πρέπει να πάω στο Δήμο ώστε ο υπάλληλος του Δήμου να μπορέσει να το αφαιρέσει από τη νεά αίτηση; Για σιγουριά πάρε τηλέφωνο στον Δήμο που πρόκειται να πας
dhmak Δημοσ. 8 Απριλίου Δημοσ. 8 Απριλίου 11 ώρες πριν, arumanjiro είπε Το επίδομα επαγγελματικής κατάρτισης που καταβάλλονται σε ανέργους γράφει στις συχνές ερωτήσεις ότι δεν υπολογίζονται σαν εισόδημα για το ΚΕΑ. Ωστόσο το βγάζει κανονικά σαν εισόδημα όταν γίνεται η νέα αίτηση. Ξέρει κανείς τι δικαιολογητικά πρέπει να πάω στο Δήμο ώστε ο υπάλληλος του Δήμου να μπορέσει να το αφαιρέσει από τη νεά αίτηση; https://www.enikos.gr/economy/elachisto-engyimeno-eisodima-ti-prepei-na-kanete-ean-stin-aitisi-sas-emfanizontai-eisodimata-pou-den-echete-eispraxei/2346762/
fitsoulas2024 Δημοσ. 9 Απριλίου Δημοσ. 9 Απριλίου (επεξεργασμένο) Στις 7/4/2025 στις 9:49 ΜΜ, arumanjiro είπε Το επίδομα επαγγελματικής κατάρτισης που καταβάλλονται σε ανέργους γράφει στις συχνές ερωτήσεις ότι δεν υπολογίζονται σαν εισόδημα για το ΚΕΑ. Ωστόσο το βγάζει κανονικά σαν εισόδημα όταν γίνεται η νέα αίτηση. Το θεμα ειναι εαν λαμβανεται υποψη για την εγκριση/απορριψη. Επεξ/σία 9 Απριλίου από fitsoulas2024
vaggelisp17 Δημοσ. 9 Απριλίου Δημοσ. 9 Απριλίου 7 ώρες πριν, fitsoulas2024 είπε Το θεμα ειναι εαν λαμβανεται υποψη για την εγκριση/απορριψη. Καλησπερα.Λαμβανεται υποψη για την εγκριση/απορριψη.Μου ετυχε περυσι και πηγα στο δημο με βεβαιωση απο το κεντρο επαγγελματικης καταρτισης τα λεφτα που πηρα και μου εκαναν την αιτηση.
arumanjiro Δημοσ. 9 Απριλίου Δημοσ. 9 Απριλίου 1 ώρα πριν, vaggelisp17 είπε Καλησπερα.Λαμβανεται υποψη για την εγκριση/απορριψη.Μου ετυχε περυσι και πηγα στο δημο με βεβαιωση απο το κεντρο επαγγελματικης καταρτισης τα λεφτα που πηρα και μου εκαναν την αιτηση. Δηλαδή το θεώρησαν στο δήμο ως εισόδημα ή το αφαίρεσε ο υπάλληλος από το συνολικό εισόδημα με αυτή τη βεβαίωση;
fastnq2 Δημοσ. 9 Απριλίου Δημοσ. 9 Απριλίου Στις 7/4/2025 στις 9:49 ΜΜ, arumanjiro είπε Το επίδομα επαγγελματικής κατάρτισης που καταβάλλονται σε ανέργους γράφει στις συχνές ερωτήσεις ότι δεν υπολογίζονται σαν εισόδημα για το ΚΕΑ. Ωστόσο το βγάζει κανονικά σαν εισόδημα όταν γίνεται η νέα αίτηση. Ξέρει κανείς τι δικαιολογητικά πρέπει να πάω στο Δήμο ώστε ο υπάλληλος του Δήμου να μπορέσει να το αφαιρέσει από τη νεά αίτηση; Βεβαίωση απτό κεκ Ατομικό φάκελο ασφάλισης εκτύπωση Δεν μετράει ως εισόδημα, με αυτά τα δικαιολογητικά το αφαιρουσαν, τουλάχιστον πριν 1-2 χρόνια. Για σιγουριά παρε τηλέφωνο στο κέντρο κοινότητας που ανήκεις.
arumanjiro Δημοσ. 9 Απριλίου Δημοσ. 9 Απριλίου 9 λεπτά πριν, fastnq2 είπε Βεβαίωση απτό κεκ Ατομικό φάκελο ασφάλισης εκτύπωση Δεν μετράει ως εισόδημα, με αυτά τα δικαιολογητικά το αφαιρουσαν, τουλάχιστον πριν 1-2 χρόνια. Για σιγουριά παρε τηλέφωνο στο κέντρο κοινότητας που ανήκεις. Ευχαριστώ για τις απαντήσεις. Είχε δώσει το κεκ 2 βεβαιωσεις (παρακολούθησης και ολοκλήρωσης κατάρτισης). Δυστυχώς τα τηλέφωνα δεν τα σηκωνούν. Θα πάω αύριο ή μεθαύριο από το κέντρο κοινότητας και θα ρωτήσω.
vaggelisp17 Δημοσ. 9 Απριλίου Δημοσ. 9 Απριλίου 3 ώρες πριν, arumanjiro είπε Δηλαδή το θεώρησαν στο δήμο ως εισόδημα ή το αφαίρεσε ο υπάλληλος από το συνολικό εισόδημα με αυτή τη βεβαίωση; Στην αιτηση φαινοταν σαν εισοδημα.Στο δημο με την βεβαιωση το αφαιρεσε ο υπαλληλος και εκανε και την αιτηση.Μιλα με το κεκ να σου στειλουνε με mail την βεβαιωση και πηγαινε στο δημο.Θα χρειαστεις και αλλα δικαιολογητικα να ξερεις εαν πας στο δημο.Ελπιζω να βοηθησα.
washcloud Δημοσ. 18 Απριλίου Δημοσ. 18 Απριλίου Στις 4/4/2025 στις 10:16 ΜΜ, fitsoulas2024 είπε Οταν λες ρωμαία εννοεις ιταλιδα? ή ρωμιά?
fitsoulas2024 Δημοσ. 18 Απριλίου Δημοσ. 18 Απριλίου (επεξεργασμένο) 6 ώρες πριν, washcloud είπε αυτο δε το ειχα σκεφτει, ωστε οι ρομα προερχονται απο τους ρωμαιους? τους αρχαιους ή τους συγχρονους? 🤔 Επεξ/σία 18 Απριλίου από fitsoulas2024
Dafni1970 Δημοσ. 20 Απριλίου Δημοσ. 20 Απριλίου (επεξεργασμένο) Καλο Πασχα και ΧΡΙΣΤΟΣ ΑΝΕΣΤΗ! Θα ηθελα να κανω μια ερωτηση αν καποιος γνωριζει.. Μενω τα τελευταια χρονια εγω και ο αδερφος μου σαν φιλοξενουμενοι μαζι με την μητερα μου και προσφατα την χασαμε.. Το σπιτι θα περασει σε μενα με φιλοξενομενο τον αδερφο μου και εκανα ενεργεια να αλλαξω το ονομα της δεη στο ονομα μου, αλλα η διαθηκη δεν εχει δημοσιευθει ακομα και δεν ξερω και ποσο καιρο θα παρει να περασει το σπιτι στο ονομα μου.. Μπορω λοιπον να παρω το επιδομα κεα αφου συνεχιζω να μενω στο σπιτι και πληρωνω τα εξοδα και ειναι η κυρια κατοικια μου, η πρεπει να γινει η φορολογικη δηλωση του 24 και μετα να κανω αιτηση;; Υ.Γ Η φορολογικη δηλωση του 23 Θα δειχνει οτι ειμαι φιλοξενουμενη οποτε φανταζομαι θα παρει ενα χρονο για την δηλωση του 24 για να μπορεσω να δηλωσω Ε9 Επεξ/σία 20 Απριλίου από Dafni1970
cameranek Δημοσ. 20 Απριλίου Δημοσ. 20 Απριλίου με φιλοξενούμενο ΔΕΝ μπορείς να πάρεις ΚΕΑ. μόνο αν δηλώσεις ιδιοκτησία ή δωρεάν παραχώρηση. ρώτα σε λογιστή να στα κάνει με νόμιμο τρόπο
GREGORYMO Δημοσ. 20 Απριλίου Δημοσ. 20 Απριλίου 56 λεπτά πριν, cameranek είπε με φιλοξενούμενο ΔΕΝ μπορείς να πάρεις ΚΕΑ. μόνο αν δηλώσεις ιδιοκτησία ή δωρεάν παραχώρηση. ρώτα σε λογιστή να στα κάνει με νόμιμο τρόπο Δωρεάν παραχώρηση από την θανούσα? 1 ώρα πριν, Dafni1970 είπε Καλο Πασχα και ΧΡΙΣΤΟΣ ΑΝΕΣΤΗ! Θα ηθελα να κανω μια ερωτηση αν καποιος γνωριζει.. Μενω τα τελευταια χρονια εγω και ο αδερφος μου σαν φιλοξενουμενοι μαζι με την μητερα μου και προσφατα την χασαμε.. Το σπιτι θα περασει σε μενα με φιλοξενομενο τον αδερφο μου και εκανα ενεργεια να αλλαξω το ονομα της δεη στο ονομα μου, αλλα η διαθηκη δεν εχει δημοσιευθει ακομα και δεν ξερω και ποσο καιρο θα παρει να περασει το σπιτι στο ονομα μου.. Μπορω λοιπον να παρω το επιδομα κεα αφου συνεχιζω να μενω στο σπιτι και πληρωνω τα εξοδα και ειναι η κυρια κατοικια μου, η πρεπει να γινει η φορολογικη δηλωση του 24 και μετα να κανω αιτηση;; Υ.Γ Η φορολογικη δηλωση του 23 Θα δειχνει οτι ειμαι φιλοξενουμενη οποτε φανταζομαι θα παρει ενα χρονο για την δηλωση του 24 για να μπορεσω να δηλωσω Ε9 Πότε πέθανε η μάνα ? Το 2025 ? 1 ώρα πριν, Dafni1970 είπε Καλο Πασχα και ΧΡΙΣΤΟΣ ΑΝΕΣΤΗ! Θα ηθελα να κανω μια ερωτηση αν καποιος γνωριζει.. Μενω τα τελευταια χρονια εγω και ο αδερφος μου σαν φιλοξενουμενοι μαζι με την μητερα μου και προσφατα την χασαμε.. Το σπιτι θα περασει σε μενα με φιλοξενομενο τον αδερφο μου και εκανα ενεργεια να αλλαξω το ονομα της δεη στο ονομα μου, αλλα η διαθηκη δεν εχει δημοσιευθει ακομα και δεν ξερω και ποσο καιρο θα παρει να περασει το σπιτι στο ονομα μου.. Μπορω λοιπον να παρω το επιδομα κεα αφου συνεχιζω να μενω στο σπιτι και πληρωνω τα εξοδα και ειναι η κυρια κατοικια μου, η πρεπει να γινει η φορολογικη δηλωση του 24 και μετα να κανω αιτηση;; Υ.Γ Η φορολογικη δηλωση του 23 Θα δειχνει οτι ειμαι φιλοξενουμενη οποτε φανταζομαι θα παρει ενα χρονο για την δηλωση του 24 για να μπορεσω να δηλωσω Ε9 Μένεις στο σπίτι αλλά τι 'σχέση' έχεις με το σπίτι? Τι χαρτί θα προσκομίσεις για την αίτηση στο ΚΕΑ? Ικασια ότι όταν με το καλό δημοσιευτεί η διαθήκη θα αναφέρει κληρονόμο ΕΣΕΝΑ? Αναγκαστικά θα περιμένεις.... Με τι 'χαρτί' πηγες στην ΔΕΗ να αλλάξεις το όνομα? Ότι ΘΑ δημοσιευτεί κάποια στιγμή κάποια διαθήκη και ΘΑ σε αναφέρει κληρονόμο?
cameranek Δημοσ. 20 Απριλίου Δημοσ. 20 Απριλίου 9 λεπτά πριν, GREGORYMO είπε ΔΕΗ να αλλάξεις το όνομα με την φορολογικη δηλωση να φαινεται οτι μενει εκει, αλλαζει το ονομα
GREGORYMO Δημοσ. 20 Απριλίου Δημοσ. 20 Απριλίου 1 ώρα πριν, Dafni1970 είπε Καλο Πασχα και ΧΡΙΣΤΟΣ ΑΝΕΣΤΗ! Θα ηθελα να κανω μια ερωτηση αν καποιος γνωριζει.. Μενω τα τελευταια χρονια εγω και ο αδερφος μου σαν φιλοξενουμενοι μαζι με την μητερα μου και προσφατα την χασαμε.. Το σπιτι θα περασει σε μενα με φιλοξενομενο τον αδερφο μου και εκανα ενεργεια να αλλαξω το ονομα της δεη στο ονομα μου, αλλα η διαθηκη δεν εχει δημοσιευθει ακομα και δεν ξερω και ποσο καιρο θα παρει να περασει το σπιτι στο ονομα μου.. Μπορω λοιπον να παρω το επιδομα κεα αφου συνεχιζω να μενω στο σπιτι και πληρωνω τα εξοδα και ειναι η κυρια κατοικια μου, η πρεπει να γινει η φορολογικη δηλωση του 24 και μετα να κανω αιτηση;; Υ.Γ Η φορολογικη δηλωση του 23 Θα δειχνει οτι ειμαι φιλοξενουμενη οποτε φανταζομαι θα παρει ενα χρονο για την δηλωση του 24 για να μπορεσω να δηλωσω Ε9 Το πιστεύω ότι συνεχίζεις να μένεις στο σπίτι και να πληρώνεις τα έξοδα ΕΣΥ αλλά στις υπηρεσίες τι θα προσκομίσεις ? Βεβαίωση γειτόνων? Οι πληρωμές γίνονται με κάρτα? Γιατί αν είναι με μετρητά δεν φαίνεται ποιός πλήρωσε.... Μόλις τώρα, cameranek είπε με την φορολογικη δηλωση να φαινεται οτι μενει εκει, αλλαζει το ονομα Ο φιλοξενούμενος αλλάζει το ρεύμα στο όνομα του? Από πότε? 1 λεπτό πριν, cameranek είπε με την φορολογικη δηλωση να φαινεται οτι μενει εκει, αλλαζει το ονομα Φιλοξενούμενη δηλώνει...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα