Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
6 ώρες πριν, nikos010101 είπε

Καλημέρα.  Σήμερα δεν πληρώνεται το κεα. Σε εμένα δεν μπήκαν. Τι γίνεται; 

Κοιτάς κίνηση στο ΙΒΑΝ ή στην κάρτα; Από κάποια ημερομηνία και μετά το κράτος βάζει όλο το ποσό στην κάρτα. Η ίδια κάρτα θα είναι χρήσιμη σε όποιον πάρει και επίδομα από την ΔΥΠΑ.

https://www.facebook.com/groups/sinigoros.amea/posts/24064230096498377/

29 Απριλίου μπήκε το ποσό σε γνωστό μου.

Επεξ/σία από Krusty
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
4 ώρες πριν, nikos010101 είπε

Ok. Μπήκε τελικά . 

ειχανε πει οτι θα μπει στις 30 του μηνα(συνηθως μπαινει μια μερα πριν απο τη τελευταια)

Επεξ/σία από fitsoulas2024
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Σε οσους ακυρωθηκε σημερα η αιτηση εεε λογω παρελευσης 6μηνου και ειχαν προσυμπληρωμενες φορ.δηλωσεις, διαπιστωνουν οτι η πλατφορμα εχει ενημερωθει. Και κατα συνεπεια καποιοι απ αυτους(οσοι ειχαν εισοδηματα) τραβανε τα μαλλια τους😀

• Thanks 1
Δημοσ.
23 λεπτά πριν, fitsoulas2024 είπε

Σε οσους ακυρωθηκε σημερα η αιτηση εεε λογω παρελευσης 6μηνου και ειχαν προσυμπληρωμενες φορ.δηλωσεις, διαπιστωνουν οτι η πλατφορμα εχει ενημερωθει. Και κατα συνεπεια καποιοι απ αυτους(οσοι ειχαν εισοδηματα) τραβανε τα μαλλια τους😀

Θα σωθείς με το 216€ ?

Δημοσ.
3 ώρες πριν, fitsoulas2024 είπε

Αν το τελευταίο εξάμηνο δεν είχες εισοδήματα τότε δεν υπάρχει θέμα. Πας στο κέντρο κοινότητας και διορθώνεται. Διαφορετικά δεν το δικαιούται κάποιος.

Δημοσ.
3 ώρες πριν, fitsoulas2024 είπε

Μα έτσι και αλλιώς αν έχεις εισόδημα πάνω από ένα όριο δεν δικαιούται εεε.Δεν είναι κάτι καινούριο αυτό.

Απ' ότι είχα διαβάσει μόνο συνταξιούχοι και μισθωτοί δηλαδή ιδιωτικοί υπάλληλοι είχαν προσυμπληρωμενες δηλώσεις.

Και οι συνταξιούχοι δεν δικαιουνται Κέα απ' όσο γνωρίζω.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
51 λεπτά πριν, sonikk είπε

Μα έτσι και αλλιώς αν έχεις εισόδημα πάνω από ένα όριο δεν δικαιούται εεε.Δεν είναι κάτι καινούριο αυτό.

Απ' ότι είχα διαβάσει μόνο συνταξιούχοι και μισθωτοί δηλαδή ιδιωτικοί υπάλληλοι είχαν προσυμπληρωμενες δηλώσεις.

Δεν επιασες το νοημα. Μπορει να δικαιουντο με την προηγουμενη δηλωση.

Εγω δεν ειμαι ουτε συνταξιουχος, ουτε μισθωτος, αλλα ειχα προσυμπληρωμενη.

4 ώρες πριν, GREGORYMO είπε

Θα σωθείς με το 216€ ?

216x6=1296. 'Ή 1500 αν παει στα 250. Ολο το εξαμηνο χαθηκε. Επισης θα χαθει το κοτΑ το φθινοπωρο.

1 ώρα πριν, alexander098 είπε

Αν το τελευταίο εξάμηνο δεν είχες εισοδήματα τότε δεν υπάρχει θέμα. Πας στο κέντρο κοινότητας και διορθώνεται.

Αυτου του ειδους τα εισοδηματα ναι, αλλα αλλου ειδους (πχ. τοκοι, δωρεα, κληρονομια) σε ακολουθουν ολη τη χρονια.

• Thanks 1
Δημοσ.
44 λεπτά πριν, fitsoulas2024 είπε

Δεν επιασες το νοημα. Μπορει να δικαιουντο με την προηγουμενη δηλωση.

Εγω δεν ειμαι ουτε συνταξιουχος, ουτε μισθωτος, αλλα ειχα προσυμπληρωμενη.

216x6=1296. 'Ή 1500 αν παει στα 250. Ολο το εξαμηνο χαθηκε. Επισης θα χαθει το κοτΑ το φθινοπωρο.

Αυτου του ειδους τα εισοδηματα ναι, αλλα αλλου ειδους (πχ. τοκοι, δωρεα, κληρονομια) σε ακολουθουν ολη τη χρονια.

Προσυμπληρωμενη ειχεςΠώς γίνεται αυτό; Η ανακοίνωση που είχε βγει ήταν μόνο για συνταξιούχους και μισθωτούς.

Αν επιτρέπεται μιας και συνταξιουχος δεν είσαι ούτε μισθωτός τότε πόθεν...;

Δημοσ.
6 λεπτά πριν, sonikk είπε

Προσυμπληρωμενη ειχεςΠώς γίνεται αυτό; Η ανακοίνωση που είχε βγει ήταν μόνο για συνταξιούχους και μισθωτούς.

Αν επιτρέπεται μιας και συνταξιουχος δεν είσαι ούτε μισθωτός τότε πόθεν...;

Ποθεν τι πραγμα? Που ειναι αυτη η ανακοινωση, για δειξε να τη δω κι εγω🙂

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
42 λεπτά πριν, fitsoulas2024 είπε

Ποθεν τι πραγμα? Που ειναι αυτη η ανακοινωση, για δειξε να τη δω κι εγω🙂

https://www.taxheaven.gr/news/70253/anoixe-h-efarmogh-gia-tis-forologikes-dhlwseis-fysikwn-proswpwn

Πόθεν εννοούσα σε τι κατηγορία ανήκεις και ήταν προσυμπληρωμενη η δήλωση σου.Το έθεσα κάπως μεταφορικά...

Επεξ/σία από sonikk
Δημοσ.
2 ώρες πριν, sonikk είπε

https://www.taxheaven.gr/news/70253/anoixe-h-efarmogh-gia-tis-forologikes-dhlwseis-fysikwn-proswpwn

Πόθεν εννοούσα σε τι κατηγορία ανήκεις και ήταν προσυμπληρωμενη η δήλωση σου.Το έθεσα κάπως μεταφορικά...

Φιλε μου εκει λεει "Για δεύτερη συνεχή χρονιά, οι δηλώσεις φορολογίας εισοδήματος φορολογικού έτους 2024 για φυσικά πρόσωπα, κυρίως μισθωτούς και συνταξιούχους, είναι προσυμπληρωμένες και προεκκαθαρισμένες από την ΑΑΔΕ". Αυτο το "κυρίως" κανει τη διαφορά.

"Ποθεν" σημαινει "απο που".  Η κατηγορια μου ειναι αυτη του ανεργου 👍

Δημοσ.
18 λεπτά πριν, fitsoulas2024 είπε

Φιλε μου εκει λεει "Για δεύτερη συνεχή χρονιά, οι δηλώσεις φορολογίας εισοδήματος φορολογικού έτους 2024 για φυσικά πρόσωπα, κυρίως μισθωτούς και συνταξιούχους, είναι προσυμπληρωμένες και προεκκαθαρισμένες από την ΑΑΔΕ". Αυτο το "κυρίως" κανει τη διαφορά.

"Ποθεν" σημαινει "απο που".  Η κατηγορια μου ειναι αυτη του ανεργου 👍

Το επίδομα ανεργίας είναι εμπόδιο στο ΚΕΑ?

Δημοσ.

Ξέρει κάποιος πως υπολογίζεται το όριο καταθέσεων για το ΕΕΕ;

Από την φορολογική δήλωση αντλούνται τα στοιχεία για τις καταθέσεις όσον αφορά το ΕΕΕ;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...