nikos010101 Δημοσ. 30 Απριλίου Δημοσ. 30 Απριλίου Καλημέρα. Σήμερα δεν πληρώνεται το κεα. Σε εμένα δεν μπήκαν. Τι γίνεται;
Krusty Δημοσ. 30 Απριλίου Δημοσ. 30 Απριλίου (επεξεργασμένο) 6 ώρες πριν, nikos010101 είπε Καλημέρα. Σήμερα δεν πληρώνεται το κεα. Σε εμένα δεν μπήκαν. Τι γίνεται; Κοιτάς κίνηση στο ΙΒΑΝ ή στην κάρτα; Από κάποια ημερομηνία και μετά το κράτος βάζει όλο το ποσό στην κάρτα. Η ίδια κάρτα θα είναι χρήσιμη σε όποιον πάρει και επίδομα από την ΔΥΠΑ. https://www.facebook.com/groups/sinigoros.amea/posts/24064230096498377/ 29 Απριλίου μπήκε το ποσό σε γνωστό μου. Επεξ/σία 30 Απριλίου από Krusty
fitsoulas2024 Δημοσ. 30 Απριλίου Δημοσ. 30 Απριλίου (επεξεργασμένο) 4 ώρες πριν, nikos010101 είπε Ok. Μπήκε τελικά . ειχανε πει οτι θα μπει στις 30 του μηνα(συνηθως μπαινει μια μερα πριν απο τη τελευταια) Επεξ/σία 30 Απριλίου από fitsoulas2024
fitsoulas2024 Δημοσ. 4 Μαϊου Δημοσ. 4 Μαϊου (επεξεργασμένο) Σε οσους ακυρωθηκε σημερα η αιτηση εεε λογω παρελευσης 6μηνου και ειχαν προσυμπληρωμενες φορ.δηλωσεις, διαπιστωνουν οτι η πλατφορμα εχει ενημερωθει. Και κατα συνεπεια καποιοι απ αυτους(οσοι ειχαν εισοδηματα) τραβανε τα μαλλια τους😀 Επεξ/σία 4 Μαϊου από fitsoulas2024 1
GREGORYMO Δημοσ. 4 Μαϊου Δημοσ. 4 Μαϊου 23 λεπτά πριν, fitsoulas2024 είπε Σε οσους ακυρωθηκε σημερα η αιτηση εεε λογω παρελευσης 6μηνου και ειχαν προσυμπληρωμενες φορ.δηλωσεις, διαπιστωνουν οτι η πλατφορμα εχει ενημερωθει. Και κατα συνεπεια καποιοι απ αυτους(οσοι ειχαν εισοδηματα) τραβανε τα μαλλια τους😀 Θα σωθείς με το 216€ ?
alexander098 Δημοσ. 5 Μαϊου Δημοσ. 5 Μαϊου 3 ώρες πριν, fitsoulas2024 είπε Σε οσους ακυρωθηκε σημερα η αιτηση εεε λογω παρελευσης 6μηνου και ειχαν προσυμπληρωμενες φορ.δηλωσεις, διαπιστωνουν οτι η πλατφορμα εχει ενημερωθει. Και κατα συνεπεια καποιοι απ αυτους(οσοι ειχαν εισοδηματα) τραβανε τα μαλλια τους😀 Αν το τελευταίο εξάμηνο δεν είχες εισοδήματα τότε δεν υπάρχει θέμα. Πας στο κέντρο κοινότητας και διορθώνεται. Διαφορετικά δεν το δικαιούται κάποιος.
sonikk Δημοσ. 5 Μαϊου Δημοσ. 5 Μαϊου 3 ώρες πριν, fitsoulas2024 είπε Σε οσους ακυρωθηκε σημερα η αιτηση εεε λογω παρελευσης 6μηνου και ειχαν προσυμπληρωμενες φορ.δηλωσεις, διαπιστωνουν οτι η πλατφορμα εχει ενημερωθει. Και κατα συνεπεια καποιοι απ αυτους(οσοι ειχαν εισοδηματα) τραβανε τα μαλλια τους😀 Μα έτσι και αλλιώς αν έχεις εισόδημα πάνω από ένα όριο δεν δικαιούται εεε.Δεν είναι κάτι καινούριο αυτό. Απ' ότι είχα διαβάσει μόνο συνταξιούχοι και μισθωτοί δηλαδή ιδιωτικοί υπάλληλοι είχαν προσυμπληρωμενες δηλώσεις. Και οι συνταξιούχοι δεν δικαιουνται Κέα απ' όσο γνωρίζω.
fitsoulas2024 Δημοσ. 5 Μαϊου Δημοσ. 5 Μαϊου (επεξεργασμένο) 51 λεπτά πριν, sonikk είπε Μα έτσι και αλλιώς αν έχεις εισόδημα πάνω από ένα όριο δεν δικαιούται εεε.Δεν είναι κάτι καινούριο αυτό. Απ' ότι είχα διαβάσει μόνο συνταξιούχοι και μισθωτοί δηλαδή ιδιωτικοί υπάλληλοι είχαν προσυμπληρωμενες δηλώσεις. Δεν επιασες το νοημα. Μπορει να δικαιουντο με την προηγουμενη δηλωση. Εγω δεν ειμαι ουτε συνταξιουχος, ουτε μισθωτος, αλλα ειχα προσυμπληρωμενη. 4 ώρες πριν, GREGORYMO είπε Θα σωθείς με το 216€ ? 216x6=1296. 'Ή 1500 αν παει στα 250. Ολο το εξαμηνο χαθηκε. Επισης θα χαθει το κοτΑ το φθινοπωρο. 1 ώρα πριν, alexander098 είπε Αν το τελευταίο εξάμηνο δεν είχες εισοδήματα τότε δεν υπάρχει θέμα. Πας στο κέντρο κοινότητας και διορθώνεται. Αυτου του ειδους τα εισοδηματα ναι, αλλα αλλου ειδους (πχ. τοκοι, δωρεα, κληρονομια) σε ακολουθουν ολη τη χρονια. Επεξ/σία 5 Μαϊου από fitsoulas2024 1
sonikk Δημοσ. 5 Μαϊου Δημοσ. 5 Μαϊου 44 λεπτά πριν, fitsoulas2024 είπε Δεν επιασες το νοημα. Μπορει να δικαιουντο με την προηγουμενη δηλωση. Εγω δεν ειμαι ουτε συνταξιουχος, ουτε μισθωτος, αλλα ειχα προσυμπληρωμενη. 216x6=1296. 'Ή 1500 αν παει στα 250. Ολο το εξαμηνο χαθηκε. Επισης θα χαθει το κοτΑ το φθινοπωρο. Αυτου του ειδους τα εισοδηματα ναι, αλλα αλλου ειδους (πχ. τοκοι, δωρεα, κληρονομια) σε ακολουθουν ολη τη χρονια. Προσυμπληρωμενη ειχεςΠώς γίνεται αυτό; Η ανακοίνωση που είχε βγει ήταν μόνο για συνταξιούχους και μισθωτούς. Αν επιτρέπεται μιας και συνταξιουχος δεν είσαι ούτε μισθωτός τότε πόθεν...;
fitsoulas2024 Δημοσ. 5 Μαϊου Δημοσ. 5 Μαϊου 6 λεπτά πριν, sonikk είπε Προσυμπληρωμενη ειχεςΠώς γίνεται αυτό; Η ανακοίνωση που είχε βγει ήταν μόνο για συνταξιούχους και μισθωτούς. Αν επιτρέπεται μιας και συνταξιουχος δεν είσαι ούτε μισθωτός τότε πόθεν...; Ποθεν τι πραγμα? Που ειναι αυτη η ανακοινωση, για δειξε να τη δω κι εγω🙂
sonikk Δημοσ. 5 Μαϊου Δημοσ. 5 Μαϊου (επεξεργασμένο) 42 λεπτά πριν, fitsoulas2024 είπε Ποθεν τι πραγμα? Που ειναι αυτη η ανακοινωση, για δειξε να τη δω κι εγω🙂 https://www.taxheaven.gr/news/70253/anoixe-h-efarmogh-gia-tis-forologikes-dhlwseis-fysikwn-proswpwn Πόθεν εννοούσα σε τι κατηγορία ανήκεις και ήταν προσυμπληρωμενη η δήλωση σου.Το έθεσα κάπως μεταφορικά... Επεξ/σία 5 Μαϊου από sonikk
fitsoulas2024 Δημοσ. 5 Μαϊου Δημοσ. 5 Μαϊου 2 ώρες πριν, sonikk είπε https://www.taxheaven.gr/news/70253/anoixe-h-efarmogh-gia-tis-forologikes-dhlwseis-fysikwn-proswpwn Πόθεν εννοούσα σε τι κατηγορία ανήκεις και ήταν προσυμπληρωμενη η δήλωση σου.Το έθεσα κάπως μεταφορικά... Φιλε μου εκει λεει "Για δεύτερη συνεχή χρονιά, οι δηλώσεις φορολογίας εισοδήματος φορολογικού έτους 2024 για φυσικά πρόσωπα, κυρίως μισθωτούς και συνταξιούχους, είναι προσυμπληρωμένες και προεκκαθαρισμένες από την ΑΑΔΕ". Αυτο το "κυρίως" κανει τη διαφορά. "Ποθεν" σημαινει "απο που". Η κατηγορια μου ειναι αυτη του ανεργου 👍
GREGORYMO Δημοσ. 5 Μαϊου Δημοσ. 5 Μαϊου 18 λεπτά πριν, fitsoulas2024 είπε Φιλε μου εκει λεει "Για δεύτερη συνεχή χρονιά, οι δηλώσεις φορολογίας εισοδήματος φορολογικού έτους 2024 για φυσικά πρόσωπα, κυρίως μισθωτούς και συνταξιούχους, είναι προσυμπληρωμένες και προεκκαθαρισμένες από την ΑΑΔΕ". Αυτο το "κυρίως" κανει τη διαφορά. "Ποθεν" σημαινει "απο που". Η κατηγορια μου ειναι αυτη του ανεργου 👍 Το επίδομα ανεργίας είναι εμπόδιο στο ΚΕΑ?
sonikk Δημοσ. 5 Μαϊου Δημοσ. 5 Μαϊου Ξέρει κάποιος πως υπολογίζεται το όριο καταθέσεων για το ΕΕΕ; Από την φορολογική δήλωση αντλούνται τα στοιχεία για τις καταθέσεις όσον αφορά το ΕΕΕ;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα