Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
20 ώρες πριν, Krusty είπε

@Dafni1970

Συμφωνώ με τον fitsoula. Από την στιγμή που εγκρίθηκε ηλεκτρονικά μην περιμένεις υπάλληλος να ασχοληθεί με εσένα χάνοντας εργατοώρες κατά 95%, εκτός αν καρφωθείς μόνη σου σε αυτούς. Πχ συγγενικό μου πρόσωπο δεν έχει όλο το σπίτι της μόνη της. Άρα οι άλλοι συνιδιοκτήτες της παραχωρούν οικεία με το ποσοστό τους. Δεν το έχουμε δηλώσει ποτέ αυτό σε φορολογική δήλωση. Δεν είχε κανένα πρόβλημα ούτε στην δήλωση της, ουτε στο ΚΕΑ εδώ και χρόνια. Μάλιστα η λογιστρια είχε βάλει στην δήλωση του αδελφού της κατά λάθος ότι μένει μαζί της! Δεν τρέχει τίποτα, αφού στο μητρώο τον είχε σωστά ότι έμενε αλλού.

Κατά τα άλλα είσαι αδικημένη γιατί ακόμα και χωρίς χαρτιά, νομικά είσαι ήδη κληρονόμος εξ αδιαθέτου και θα έπρεπε να πληρώνεται κι ο αδελφός σου.

Στις ειδήσεις είπαν θα καταργηθεί η μετά θάνατον δημοσίευση ιδιόχειρης διαθήκης από δικηγόρο, που κάνει μήνες. Θα ισχύει μόνο η  δημοσίευση διαθήκης από συμβολαιογράφο που εν ζωή είχε πάει ο κληροδότησε και αυτή θα δημοσιεύεται μέσα σε 2 εβδομάδες το πολύ από την κατάθεση της.

Ναι θα το αφησω ετσι για την ωρα μεχρι να γινει η δημοσιευση και μετα θα προσπαθησω να βαλω και τον αδερφο μου.

Ναι το ακουσα αυτο περι κατηργηση της  δημοσιευσης ιδιοχειρης διαθηκης μεσα στο καλοκαιρι, η δικηγορινα εκανε την διαδικασια δημοσιευσης.

Τωρα εγω για το επιδομα πρεπει να κανω καποια αιτηση για προπληρωμενη καρτα η θα μου στειλουν;; 
Δεν μου εχει ερθει ουτε ενα μηνυμα να ξερω τι θα κανω..

Επεξ/σία από Dafni1970
Δημοσ.
31 λεπτά πριν, Dafni1970 είπε

Ναι θα το αφησω ετσι για την ωρα μεχρι να γινει η δημοσιευση και μετα θα προσπαθησω να βαλω και τον αδερφο μου.

Ναι το ακουσα αυτο περι κατηργηση της  δημοσιευσης ιδιοχειρης διαθηκης μεσα στο καλοκαιρι, η δικηγορινα εκανε την διαδικασια δημοσιευσης.

Τωρα εγω για το επιδομα πρεπει να κανω καποια αιτηση για προπληρωμενη καρτα η θα μου στειλουν;; 
Δεν μου εχει ερθει ουτε ενα μηνυμα να ξερω τι θα κανω..

Αφου κάνεις την αίτηση του κεα θα κάνεις και μια αίτηση για προπληρωμενη κάρτα παροχών μέσω gov.gr 

• Thanks 1
Δημοσ.

Ναι μπηκα στο συστημα και μου γραφει 

Είστε δικαιούχος των παρακάτω παροχών.

• ΕΛΑΧΙΣΤΟ ΕΓΓΥΗΜΕΝΟ ΕΙΣΟΔΗΜΑ

και να κανω νεα αιτηση

Δημοσ.
48 λεπτά πριν, sonikk είπε

Το Κέα τελικά έχει αυξηθεί από τα 216 στα 250 ευρώ που έλεγαν ή τίποτα ακόμα;

Η αύξηση όταν γίνει θα συνοδεύεται και από τα νέα κριτήρια.

Δηλαδή, λιγότεροι δικαιούχοι θα πάρουν αυτό το μεγαλύτερο ποσό 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
22 ώρες πριν, Krusty είπε

@Dafni1970

Συμφωνώ με τον fitsoula. Από την στιγμή που εγκρίθηκε ηλεκτρονικά μην περιμένεις υπάλληλος να ασχοληθεί με εσένα χάνοντας εργατοώρες κατά 95%, εκτός αν καρφωθείς μόνη σου σε αυτούς. Πχ συγγενικό μου πρόσωπο δεν έχει όλο το σπίτι της μόνη της. Άρα οι άλλοι συνιδιοκτήτες της παραχωρούν οικεία με το ποσοστό τους. Δεν το έχουμε δηλώσει ποτέ αυτό σε φορολογική δήλωση. Δεν είχε κανένα πρόβλημα ούτε στην δήλωση της, ουτε στο ΚΕΑ εδώ και χρόνια. Μάλιστα η λογιστρια είχε βάλει στην δήλωση του αδελφού της κατά λάθος ότι μένει μαζί της! Δεν τρέχει τίποτα, αφού στο μητρώο τον είχε σωστά ότι έμενε αλλού.

Κατά τα άλλα είσαι αδικημένη γιατί ακόμα και χωρίς χαρτιά, νομικά είσαι ήδη κληρονόμος εξ αδιαθέτου και θα έπρεπε να πληρώνεται κι ο αδελφός σου.

Στις ειδήσεις είπαν θα καταργηθεί η μετά θάνατον δημοσίευση ιδιόχειρης διαθήκης από δικηγόρο, που κάνει μήνες. Θα ισχύει μόνο η  δημοσίευση διαθήκης από συμβολαιογράφο που εν ζωή είχε πάει ο κληροδότησε και αυτή θα δημοσιεύεται μέσα σε 2 εβδομάδες το πολύ από την κατάθεση της.

Αλλη μια ερωτηση, το ατομικο σχεδιο δρασης οαεδ ειναι υποχρεωτικο αν παιρνεις κεα;;

Επεξ/σία από Dafni1970
Δημοσ.
17 λεπτά πριν, Dafni1970 είπε

Αλλη μια ερωτηση, το ατομικο σχεδιο δρασης οαεδ ειναι υποχρεωτικο αν παιρνεις κεα;;

ΝΑΙ.

Δεν ψάχνεις εργασία?

Δημοσ.
52 λεπτά πριν, GREGORYMO είπε

ΝΑΙ.

Δεν ψάχνεις εργασία?

52 λεπτά πριν, GREGORYMO είπε

ΝΑΙ.

Δεν ψάχνεις εργασία?

οχι, τουλαχιστον αυτη την περιοδο

Δημοσ.
2 ώρες πριν, Dafni1970 είπε

Μια φορά γίνεται σύντομα. Και ούτε έχουν πολύ όρεξη να ξοδεύουν περαιτέρω χρόνο.

• Thanks 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...