gizaxgiza Δημοσ. Παρασκευή στις 07:10 μμ Δημοσ. Παρασκευή στις 07:10 μμ τυχερος ο φιλος σου. αλλοι δεν εχουν παρει καρτα, ουτε λεφτα 2 μηνες τωρα και περιμενουν
adi32 Δημοσ. Σάββατο στις 02:13 μμ Δημοσ. Σάββατο στις 02:13 μμ 19 ώρες πριν, gizaxgiza είπε τυχερος ο φιλος σου. αλλοι δεν εχουν παρει καρτα, ουτε λεφτα 2 μηνες τωρα και περιμενουν ποια επιδοματα αφορα αυτη η καρτα ?
gizaxgiza Δημοσ. Σάββατο στις 03:33 μμ Δημοσ. Σάββατο στις 03:33 μμ 1 ώρα πριν, adi32 είπε ποια επιδοματα αφορα αυτη η καρτα ? νομιζω οτι γραφει το λινκ https://minscfa.gov.gr/enimerosi-dikaiouchon-gia-ton-neo-tropo-katavolis-pronoiakon-parochon-meso-propliromenon-karton/
stelios91 Δημοσ. Δευτέρα στις 11:34 πμ Δημοσ. Δευτέρα στις 11:34 πμ (επεξεργασμένο) Ρε παιδιά, συγγενικό μου πρόσωπο δήλωσε απώλεια κάρτας και η καινούρια δεν ήρθε ακόμη. Τι γίνεται αν δεν έχει έρθει μέχρι τη μέρα της πληρωμής; Μπαίνουν τα χρήματα στην καινούρια που δεν έχει ενεργοποιηθεί εφόσον δεν έχει έρθει; --UPDATE Οποιος έχει αντίστοιχη απορία, πήρα τηλέφωνο στην τράπεζα και μου παν ότι όσο κι αν αργήσει να έρθει η κάρτα, τα χρήματα μπαίνουν στην παλιά (η οποία δεν υπάρχει στην προκειμένη) αλλά όταν ενεργοποιηθεί η καινούρια μεταφέρονται αυτόματα. Επεξ/σία Δευτέρα στις 11:43 πμ από stelios91 1
fitsoulas2024 Δημοσ. Δευτέρα στις 05:46 μμ Δημοσ. Δευτέρα στις 05:46 μμ 6 ώρες πριν, stelios91 είπε Ρε παιδιά, συγγενικό μου πρόσωπο δήλωσε απώλεια κάρτας και η καινούρια δεν ήρθε ακόμη. Τι γίνεται αν δεν έχει έρθει μέχρι τη μέρα της πληρωμής; Μπαίνουν τα χρήματα στην καινούρια που δεν έχει ενεργοποιηθεί εφόσον δεν έχει έρθει; --UPDATE Οποιος έχει αντίστοιχη απορία, πήρα τηλέφωνο στην τράπεζα και μου παν ότι όσο κι αν αργήσει να έρθει η κάρτα, τα χρήματα μπαίνουν στην παλιά (η οποία δεν υπάρχει στην προκειμένη) αλλά όταν ενεργοποιηθεί η καινούρια μεταφέρονται αυτόματα. Λογικο, δε σημαινει οτι χανονται τα λεφτα σου επειδη χαθηκε η καρτα.
qrstuv Δημοσ. πριν από 17 ώρες Δημοσ. πριν από 17 ώρες (επεξεργασμένο) Διάβασα μερικές σελίδες πίσω για να καταλάβω κάποια βασικά και ρωτώ αν κάποιος/α μπορεί να μου απαντήσει, ποια είναι η βασική προϋπόθεση για να πάρεις το πρώην ΚΕΑ και νυν ΕΕΕ; Πρέπει να έχεις το 50% κυριότητα του σπιτιού που διαμένεις στο Ε9 σου και αριθμό παροχής ηλεκτροδότησης; Εγώ μένω με την μητέρα μου και είμαι δηλωμένος ως φιλοξενούμενος (για την ώρα τουλάχιστον). Τα υπόλοιπα κριτήρια περιουσιακά και εισοδηματικά ας πω ότι τα καταλαβαίνω. https://ergasia.gr/342768/pote-kai-kata-poso-tha-ayksithei-to-elaxisto-eggyimeno-eisodima το παραπάνω βρίσκω. Επεξ/σία πριν από 17 ώρες από qrstuv
GREGORYMO Δημοσ. πριν από 13 ώρες Δημοσ. πριν από 13 ώρες 3 ώρες πριν, qrstuv είπε Διάβασα μερικές σελίδες πίσω για να καταλάβω κάποια βασικά και ρωτώ αν κάποιος/α μπορεί να μου απαντήσει, ποια είναι η βασική προϋπόθεση για να πάρεις το πρώην ΚΕΑ και νυν ΕΕΕ; Πρέπει να έχεις το 50% κυριότητα του σπιτιού που διαμένεις στο Ε9 σου και αριθμό παροχής ηλεκτροδότησης; Εγώ μένω με την μητέρα μου και είμαι δηλωμένος ως φιλοξενούμενος (για την ώρα τουλάχιστον). Τα υπόλοιπα κριτήρια περιουσιακά και εισοδηματικά ας πω ότι τα καταλαβαίνω. https://ergasia.gr/342768/pote-kai-kata-poso-tha-ayksithei-to-elaxisto-eggyimeno-eisodima το παραπάνω βρίσκω. Αίτηση κάνεις και ότι γίνει
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα