Krusty Δημοσ. Πέμπτη στις 11:47 μμ Δημοσ. Πέμπτη στις 11:47 μμ (επεξεργασμένο) 3 ώρες πριν, fitsoulas2024 είπε Oπως ειπα, το ΑΣΔ ειναι υποχρεωτικο για τον ΔΥΠΑ. Δεν ειναι υποχρεωτικο για το ΚΕΑ. Δε σχετιζεται με το ΚΕΑ το ΔΥΠΑ. Εσυ εχεις αλλη πληροφορηση? Ανέφερα την σελίδα 5 του επίσημου οδηγού για ΕΕΕ. Την διάβασες; Και στην παράγραφο 3.3 δείχνει πως ήταν παλιά η αίτηση και ιστοσελίδα για το ΚΕΑ και αναφέρει στις υποχρεώσεις το ΑΣΔ. Άλλο αν εσύ δεν έχεις αριθμό μητρώου άνεργου στην ΔΥΠΑ. Οποίος έχει ο αριθμό μητρώου τότε συμπληρώνεται αυτόματα στην αίτηση για ΕΕΕ είτε θες είτε όχι. Από εκεί τραβάει η αίτηση στοιχεία από την ΔΥΠΑ, όχι μόνο τον αριθμό μητρώου, αλλά και την εκρεμμότητα για ΑΣΔ αν υπάρχει. Πως ξέρει η αίτηση τον αριθμό μητρώου άνεργου αν δεν έχει σχέση με την ΔΥΠΑ. Αν υπάρχει εκρεμμότητα στην ΔΥΠΑ τότε βγαίνει προειδοποίηση με αριθμό βαρύτητας 300 και απορρίπτεται η αίτηση. Η ξαδέλφη μου κόπηκε για αυτόν τον λόγο. Στον σύνδεσμο που παρέθεσα στο facebook γράφει σε μια πρόταση τί ισχύει από 2021. Για να αναρωτιέσαι ακόμα, τότε δεν έχεις ενεργό αριθμό μητρώου ανέργου. https://keaprogram.gr/govnr/images/Docs/gov/Οδηγός Εφαρμογής Καθολικής Υλοποίησης Πυλώνων ΕΕΕ.pdf Επεξ/σία Παρασκευή στις 12:06 πμ από Krusty
qrstuv Δημοσ. Παρασκευή στις 12:00 πμ Δημοσ. Παρασκευή στις 12:00 πμ 1 ώρα πριν, GREGORYMO είπε Λίγα είναι 300€ ? 3.600€ το χρόνο. Η μισή Ελλάδα δηλώνει οικογενειακό εισόδημα ΚΑΤΩ των 5.000€ Η μισή Ελλάδα δηλώνει τόσα και τα άλλα τόσα είναι μ α ύ ρ α, οπότε μιλάμε για αδήλωτα ποσά, οπότε για νούμερα ψεύτικα Είναι πολύ λίγα
fitsoulas2024 Δημοσ. Παρασκευή στις 07:18 μμ Δημοσ. Παρασκευή στις 07:18 μμ (επεξεργασμένο) 19 ώρες πριν, Krusty είπε Ανέφερα την σελίδα 5 του επίσημου οδηγού για ΕΕΕ. Την διάβασες; Και στην παράγραφο 3.3 δείχνει πως ήταν παλιά η αίτηση και ιστοσελίδα για το ΚΕΑ και αναφέρει στις υποχρεώσεις το ΑΣΔ. Άλλο αν εσύ δεν έχεις αριθμό μητρώου άνεργου στην ΔΥΠΑ. Οποίος έχει ο αριθμό μητρώου τότε συμπληρώνεται αυτόματα στην αίτηση για ΕΕΕ είτε θες είτε όχι. Από εκεί τραβάει η αίτηση στοιχεία από την ΔΥΠΑ, όχι μόνο τον αριθμό μητρώου, αλλά και την εκρεμμότητα για ΑΣΔ αν υπάρχει. Πως ξέρει η αίτηση τον αριθμό μητρώου άνεργου αν δεν έχει σχέση με την ΔΥΠΑ. Αν υπάρχει εκρεμμότητα στην ΔΥΠΑ τότε βγαίνει προειδοποίηση με αριθμό βαρύτητας 300 και απορρίπτεται η αίτηση. Η ξαδέλφη μου κόπηκε για αυτόν τον λόγο. Στον σύνδεσμο που παρέθεσα στο facebook γράφει σε μια πρόταση τί ισχύει από 2021. Για να αναρωτιέσαι ακόμα, τότε δεν έχεις ενεργό αριθμό μητρώου ανέργου. https://keaprogram.gr/govnr/images/Docs/gov/Οδηγός Εφαρμογής Καθολικής Υλοποίησης Πυλώνων ΕΕΕ.pdf Εχω ενεργο αριθμο μητρωου. Αλλα δεν εχει σημασια για το ΚΕΑ, το ΚΕΑ μπορεις να το λαβεις και χωρις να εισαι στον ΔΥΠΑ --> link Επεξ/σία Παρασκευή στις 07:21 μμ από fitsoulas2024
Krusty Δημοσ. Σάββατο στις 01:01 μμ Δημοσ. Σάββατο στις 01:01 μμ 17 ώρες πριν, fitsoulas2024 είπε Εχω ενεργο αριθμο μητρωου. Αλλα δεν εχει σημασια για το ΚΕΑ, το ΚΕΑ μπορεις να το λαβεις και χωρις να εισαι στον ΔΥΠΑ --> link Oύτε με νοιάζει. Και απόρω ποιοι συζητάνε και μαζί σου. Όχι εγώ πάντως.
fitsoulas2024 Δημοσ. Σάββατο στις 03:58 μμ Δημοσ. Σάββατο στις 03:58 μμ 2 ώρες πριν, Krusty είπε Oύτε με νοιάζει. Και απόρω ποιοι συζητάνε και μαζί σου. Όχι εγώ πάντως. να μη με quoaταρεις λοιπον. Δε κανεις για συζητηση
Neptu Δημοσ. Σάββατο στις 05:07 μμ Δημοσ. Σάββατο στις 05:07 μμ Στις 29/5/2025 στις 10:32 ΜΜ, GREGORYMO είπε Λίγα είναι 300€ ? 3.600€ το χρόνο. Η μισή Ελλάδα δηλώνει οικογενειακό εισόδημα ΚΑΤΩ των 5.000€ επίσης κάπου διάβασα ότι το μέσο δηλωμένο ενοίκιο είναι 255€.
GREGORYMO Δημοσ. Σάββατο στις 05:33 μμ Δημοσ. Σάββατο στις 05:33 μμ 23 λεπτά πριν, Neptu είπε επίσης κάπου διάβασα ότι το μέσο δηλωμένο ενοίκιο είναι 255€. Ακριβώς! Και αν υπολογίσεις ότι ένα 20% σίγουρα δηλώνει την πραγματικότητα είτε λόγω απόστασης (άλλη πόλη) είτε φοβάται τάπα, σκέψου πόσο πάει...
adi32 Δημοσ. πριν από 9 ώρες Δημοσ. πριν από 9 ώρες η αιτηση για ΚΕΑ ποτε γίνεται για καποιον που μενει μονος του απο τον 10/2024?
GREGORYMO Δημοσ. πριν από 8 ώρες Δημοσ. πριν από 8 ώρες 30 λεπτά πριν, adi32 είπε η αιτηση για ΚΕΑ ποτε γίνεται για καποιον που μενει μονος του απο τον 10/2024? Οπότε θες. Αίτηση κάνεις και ότι γίνει
adi32 Δημοσ. πριν από 8 ώρες Δημοσ. πριν από 8 ώρες Μόλις τώρα, GREGORYMO είπε Οπότε θες. Αίτηση κάνεις και ότι γίνει Νομίζω πρέπει να έχουν ενημερωθεί τα στοιχεία από τη φορολογική
fitsoulas2024 Δημοσ. πριν από 4 ώρες Δημοσ. πριν από 4 ώρες (επεξεργασμένο) 4 ώρες πριν, adi32 είπε Νομίζω πρέπει να έχουν ενημερωθεί τα στοιχεία από τη φορολογική Φετος, τουλαχιστον στις προσυμπληρωμενες ενημερωθηκαν αμεσως. Αν δεν εχουν ενημερωθει τοτε θα υπολογιστουν τα περσινα δεδομενα. Αιτηση κανεις οποιαδηποτε στιγμη. Επεξ/σία πριν από 4 ώρες από fitsoulas2024 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα