Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Στις 6/6/2025 στις 1:58 ΜΜ, stelios91 είπε

Μετά από απώλεια της κάρτας ΚΕΑ, πήρα τηλέφωνο στην εθνική τράπεζα και μου είπαν ότι θα σταλεί καινούρια. Πέρασαν 3 εβδομάδες και δεν ήρθε ακόμη. Σήμερα τους ξαναπήρα τηλέφωνο και μου είπαν οτι η επανέκδοση γίνεται με φυσική παρουσία σε κατάστημα. Έχει συμβεί κάτι ανάλογο σε κάποιον; Προφανώς θα πάμε την Τρίτη από κοντά, αλλά μου κάνει εντύπωση που άλλα είπε ο ένας κι άλλα ο άλλος στην εξυπηρέτηση πελατών.

--Update

Ολα good, μετά από αρκετή ταλαιπωρία, επανέκδοση μόνο μέσω καταστήματος, τουλάχιστον για την εθνική τράπεζα.

Δυστυχώς ήμουν αισιόδοξος ότι μετά την επίσκεψη σε κατάστημα θα τελείωνε αισίως το θέμα μου με την παραλαβή της κάρτας. Από τις 10/06 που επισκέφτηκα το κατάστημα μέχρι και σήμερα δεν έχει εμφανιστεί κάρτα ούτε στο e-banking ούτε σε φυσική μορφή προφανώς. Πριν μια εβδομάδα επικοινώνησα και δεν μου έδωσαν καμιά σαφή απάντηση. Πείτε μου λίγο αν γνωρίζετε, ποια είναι η επόμενη κίνηση που μπορώ να κάνω για να επισπεύσω τη διαδικασία.

• Απαντ. 2,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
7 ώρες πριν, stelios91 είπε

Δυστυχώς ήμουν αισιόδοξος ότι μετά την επίσκεψη σε κατάστημα θα τελείωνε αισίως το θέμα μου με την παραλαβή της κάρτας. Από τις 10/06 που επισκέφτηκα το κατάστημα μέχρι και σήμερα δεν έχει εμφανιστεί κάρτα ούτε στο e-banking ούτε σε φυσική μορφή προφανώς. Πριν μια εβδομάδα επικοινώνησα και δεν μου έδωσαν καμιά σαφή απάντηση. Πείτε μου λίγο αν γνωρίζετε, ποια είναι η επόμενη κίνηση που μπορώ να κάνω για να επισπεύσω τη διαδικασία.

Αρα φανταζομαι ιδιο προβλημα θα παρουσιαζεται οταν ληγει η καρτα στη 3τια και πρεπει να ανανεωθει.

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Καλημέρα.  Ήθελα να ρωτήσω.  Αν και είναι νωρίς ακόμα αλλά τον Μάιο λήγει η κάρτα κεα που έχω.  Τι πρέπει να κάνω για να μου στείλουν την καινούργια;  και τι θα γίνει με το υπόλοιπο που θα υπάρχει στην παλιά κάρτα;  θα χαθεί;

Δημοσ.
1 ώρα πριν, nikos010101 είπε

Καλημέρα.  Ήθελα να ρωτήσω.  Αν και είναι νωρίς ακόμα αλλά τον Μάιο λήγει η κάρτα κεα που έχω.  Τι πρέπει να κάνω για να μου στείλουν την καινούργια;  και τι θα γίνει με το υπόλοιπο που θα υπάρχει στην παλιά κάρτα;  θα χαθεί;

Τον Μάιο του 26 ?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...