Προς το περιεχόμενο

"Απάτη" στο Γερμανο σε σύνδεση cosmote


Προτεινόμενες αναρτήσεις

Ναι ο τίτλος είναι σκληρός και προσβλητικός για το κατάστημα, αλλά αφού διαβάσετε θα καταλάβετε οτι όντως είναι απάτη ,γιατί επωφελήθηκε το μαγαζί εις βάρος μου και η ,cosmote ,που δεν φταίει σε κάτι μου ζητάει να πληρώσω ρήτρα για ένα συμβόλαιο που θέλω να διακόψω.Δεν ξέρω αν πρέπει να πώ ποιο κατάστημα είναι γιατί δεν ξέρω και την κατάληξη που θα έχει η ιστορία.Θα δείξει

 

. Και εξηγούμαι

Νοέμβριο του 15 ,μετά από έρευνα στο ίντερνετ ανάμεσα στους παρόχους, αποφάσισα να πάω σε cosmote για μία συνδεση mobile internet 4G με usb stick.Στο site έλεγε ξεκάθαρα ,όπως και ακόμα και τώρα,12 μηνο συμβόλαιο με 25ευρώ(5gb) το μήνα και δώρο το stick(αν δεν έπερνες stick ήταν 15).Αφού στο πρώτο κατάστημα γερμανος που επισκέφτηκα δεν είχαν άμεσα το εν λόγω stick,με ενημέρωσαν οτι υπάρχει σε άλλο,και έτσι πήγα και το έκανα.

Από όσο θυμάμαι ,μιας και έχουν περάσει 14 μήνες,η διαδικασία ήταν απλή,το μόνο που μου είχε κάνει εντύπωση ήταν οτι δεν υπέγραψα σε χαρτί,αλλά σε αυτα τα pad ,σαν και αυτά που κουβαλάνε οι courier.Το οποίο δεν μου πολυάρεσε αλλά λεω οκ,γερμανος-αξιόπιστο κατάστημα.Όπως θα καταλάβετε και μετά τελικά δεν μου κάναν 12 μηνο αλλά 24 μηνο συμβόλαιο αλλά αυτό ήταν το λιγότερο.Άλλη ήταν η απάτη.

Στο μεταξύ δεν έιμαι κανάς χαζός και τα ψάχνω καλά πριν κάνω κάτι,και αποκλείω το ενδεχόμενο να με "έψησε" ο υπάλληλος για 24μηνο,ειδικά για την εν λόγω σύνδεση που δεν υπάρχει κανένας λόγος να κάνεις παραπάνω,

Αυτά τα κάνουν πελάτες για να πάρουν μεγαλύτερη επιδότηση,κάτι που εγώ δεν ήθελα πέρα από το usb stick.

Δυστυχώς δεν βρήκα το συμβόλαιο,παρά μόνο την απόδειξη λιανικής που γράφει οτι έφυγα απο εκεί με ένα usb 4g stick και μία sim.

 

Να σημειώσω εδώ πως μετά από 2-3 μήνες τηλεφώνησα στην cosmote και ανέβασα το πάγιο στα 35 ευρώ με 10gb γιατί τα χρειαζόμουν.Έτσι μέχρι και τώρα τα πληρώνω κανονικά.

 

Το αποτέλεσμα 

 Έχοντας στο μυαλό μου οτι λήγει περιπου τέλος 16 και μιας που δεν το χρειάζομαι πλέον,είπα να πάρω αρχες 17 να το κόψω.Πήρα στο γερμανο να ρωτήσω τι χρειάζεται ,και με ρώτησαν στοιχεία για να δουν και μου απάντησαν πως δεν μπορείτε να το κόψετε γιατί έχετε δεσμευτεί με 24μηνο και πρέπει να πληρώσετε ρήτρα 150 ευρα.

Μετά από έντονη συζήτηση και αφου σκέφτηκα το εξής,και τους το είπα,Άντε και με κοροϊδέψατε και μου κάνατε 24μηνο,αφού έχω δώσει τόσα λεφτά,παραπάνω από το αρχικό συμβόλαιο,προς τι τα 150? 

Και αφού δεν έβγαλα ακρη ,είπα να πάρω την cosmote μήπως και βγάλω.

Η απάντηση της cosmote -Κύριε έχετε πάρει ένα tablet αξίας 160+ ευρώ !!! 

Αφού τους εξήγησα ,οτί ουδέποτε πήρα κάτι παραπάνω από το μαμημένο usb stick,μου είπαν να πάω στο κατάστημα και να κάνω αμφισβήτηση συναλλαγής για να πάει cosmote και να αποφασίσουν και μπλα μπλα μπλα.

Να λοιπόν γιατί έγινε το 24μηνο και όχι το 12μηνο,γιατί κάποιος επωφελήθηκε.Ποιος? Το κατάστημα Γερμανός φυσικά.

 

Τους επισκέφτηκα χθες,ζήτησα τον υπέυθυνο,ο οποίος μόλις του είπα την περίπτωση άρχισε να μου λέει κάτι μπαρούφες περι 24μηνων υποχρεωτικών συμβολαίων κλπ.

Και του λέω,όπως είπα και πριν ,εδώ δεν μιλάμε για παραπλάνηση σύναψης συμβολαίου,(που μιας που δεν το βρίσκω πλέον είπα οκ ας παει στο διάολο),εδώ μιλάμε για κλοπή και είμαι αποφασισμένος,όσο αφορά το tablet να φτάσω σε δικαστήρια.

Τότε την ψιλοάκουσε και παραδέχτηκε οτί το κάναν αυτοί,αν και δε βρήκε εκείνη την ώρα τα παραστατικά-θα τα ψάξει σύντομα,με τη δικαιολογία όχι και καλά οτι το κάνουν για να κερδίσουν,αλλά ακούστε εδώ φτηνη δικαιολογία,οτι μπορεί να μην είχαν το serial του stick(που φυσικά το είχαν αφού το πήρα σφραγισμένο) και βάλαν κάτι άλλο για να περάσει στο συμβόλαιο.Έλα όμως που αυτό το άλλο στοιχίζει 100+ ευρώ παραπάνω και δεν ενημερώθηκα ποτέ .

Μου είπε πως θα βρει τα χαρτια,θα κόψουμε το συμβόλαιο και την διαφορά θα την πληρώσει αυτός.

Κάτι που πάλι δεν με καλύπτει γιατί κανονικά με το 12μηνο που θα έπρεπε να έχω δεν θα πλήρωνα μία.

 

Τέλος πάντον δεν το συνέχισα εκεί προς το παρόν,θα με πάρουν τηλέφωνο,αλλά γενικώς έχω μείνει μαλάκας με αυτό,δεν περίμενα τόση χοντράδα από τέτοιο κατάστημα.

 

Τα συμπεράσματα δικά σας (σόρυ για το σεντόνι)

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Κράτα μόνο αυτό

"Τέλος πάντον δεν το συνέχισα εκεί προς το παρόν,θα με πάρουν τηλέφωνο"

Να βγω ψεύτης, αλλά τηλέφωνο δεν πρόκειται να χτυπήσει, αν έχουν κάνει τέτοια απατεωνιά

  • Like 2
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Στα χαρτιά που υπεγραψες έλεγε ότι έχεις πάρει δωρεάν ταμπλετ;; όταν υπεγραψες διάβασες τι υπεγραψες;; εγώ δεν ψωνίζω πότε από το συγκεκριμένο πανάκριβο κατάστημα.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Αφού το παραδέχτηκε ήδη,γιατί να μη με πάρει?Εγώ φοβόμουν μήπως πάω εκεί και μου λένε οτι όντως πήρα το tablet.Ο τύπος θέλει να λυθεί το ζήτημα για να μην το τραβήξω παραπάνω.Και εγώ νομίζεις έχω όρεξη να τρέχω σε δικαστήρια κλπ? Αν κλείσει το θέμα εδώ οκ και από εμένα,απλά δεν ξαναπερνάω από έξω από γερμανο .

Αν όχι,έχω καταγράψει την χθεσινή συνομιλία έτσι κι αλλιώς,και βλέπουμε.


Στα χαρτιά που υπεγραψες έλεγε ότι έχεις πάρει δωρεάν ταμπλετ;; όταν υπεγραψες διάβασες τι υπεγραψες;; εγώ δεν ψωνίζω πότε από το συγκεκριμένο πανάκριβο κατάστημα.

Ναι διάβασα τι υπέγραψα ,και δεν υπέγραψα για κανένα tablet.Το οτι δεν έχω βρεί μέχρι στιγμής το συμβόλαιο(κάπου χωμένο είναι) δεν σημαίνει οτι δεν διάβασα,πάντα διαβάζω.Το κακό είναι οτι σε βάζουν να υπογράψεις σε αυτή τη βλακεία(το οποίο δεν το ξανακάνω ΠΟΤΕ).Ότι έγινε έγινε μονομερώς από αυτους.Στην απόδειξη λιανικής που βρήκα ήδη,γράφει μόνο το στικ και την sim με μηδενικό ποσό.Αν είχα πάρει κάτι άλλο έπρεπε να το αναγράφει-μία συναλλαγή έγινε.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Έχω δουλέψει σε κατάστημα Γερμανός πριν πολλά χρόνια.

Πλέον δεν περνάω ούτε απ'έξω...

Ίδια συμπεριφορά και ίδιες λαμογιές έκαναν και τότε.Δεν μου κάνει καμία εντύπωση δυστυχώς.

 

ΥΓ** Παραιτήθηκα...δεν με έδιωξαν...

  • Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Το πρώτο συμπέρασμα από την υπόθεση είναι να μην υπογράφουμε ηλεκτρονικα και να ζητάμε χαρτιά κανονικά.

Μακάρι να βγάλεις άκρη φίλε με δαυτους

  • Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Το πρώτο συμπέρασμα από την υπόθεση είναι να μην υπογράφουμε ηλεκτρονικα και να ζητάμε χαρτιά κανονικά.

Μακάρι να βγάλεις άκρη φίλε με δαυτους

Έτσι ακριβώς! Κανένας να μην υπογράφει έτσι μέχρι να μην το χρησιμοποιούν κάθόλου.

  • Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Απαραδεκτος ο γερμανος αλλα και ολοι της κινητης τα ιδια κανουν.Ετσι με χρεωσεις απο 5ψηφια σε συμβολαιο κινητης κοσμοτε ειχε κανει φασαρια ο πατερας μου και τον χρεωναν παραπανω.Φυσικα του ζητησαν να πληρωσουν για χρεωσεις που δεν εκανε ο ιδιος και απ οσο θυμαμαι δεν πληρωσε.Και ηταν στα συμβολαια συνεπης,πληρωνοντας τα στην ωρα τους.Εγω προσωπικα ειμαι κατα των συμβολαιων γιατι πληρωνεις πολλα και παιρνεις λιγα.Μονο καρτοκινητο και μακρια απο κοσμοτε αλλα επειδη ειμαι στη Βορεια Ελλαδα και ειναι η μονη που εχει αξιοπιστο σημα παντου σε ολη την Βορεια Ελλαδα(οι αλλες 2 δεν την φτανουν,ειδικα στην επαρχια) αναγκαστικα εχω μια whats up να υπαρχει.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...