Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα και καλή χρονιά.

Προσπαθώ να κάνω την πρώτη μου πώληση στο ebay. Επειδή δεν υπάρχει Ελληνικό επέλεξα ως χώρα την Αγγλία.

Στις επιλογές αποστολής μου εμφανίζει διάφορα, Royal Mail κτλπ. Εγώ θέλω να το στείλω με κάποια ελληνική υπηρεσία όμως. ( ΕΛΤΑ, UPS, FedEx κτλπ )

3 ερωτήσεις:

• Τι επιλέγω;;; 15871582_10212281542260181_8388195684091
  • Επίσης πως υπολογίζω το κόστος των εξόδων αποστολής εφόσον δεν ξέρω από που θα αγοράσει το αντικείμενο ο αγοραστής;
  • Τέλος, πως θα μου/του βγει πιο φθηνα; Απο την ΕΛΤΑ ή απο καποιο συγκεκριμενο courier???

Τα έξοδα αποστολής θέλω να χρεωθούν στον αγοραστή.

Ευχαριστώ

Δημοσ.

Ελληνικά ταχυδρομεία(ελτά)royal mail(Uk post office)USPS (αμερικάνικο ταχυδρομείο)

το κόστος μεταφορικών βγαίνουν απο το βάρος του αντικειμένου(τα ζυγίζεις δηλαδή) και βγαίνει το κόστος ανάλογα με ποιά εταιρία θα το στείλεις

τα ελτά είναι το ποιό οικονομικό

Δημοσ.

Αμα δεν κάνω λάθος,θα σου βγει ο κούκος αηδόνι για να τα στείλεις.Τσέκαρε το online web tool των ελτα για τον υπολογισμο κοστους

Δημοσ.
Δημοσ.
Έχω πουλήσει πολλές φορές μέσο ebay. Επιλεγεις οποιο θες από το economy services και σαν χωρα που ανήκει το αντικείμενο Ελλάδα.

Το κόστος αποστολής εγώ το υπολογίζω βάσει βάρους και από εμπειρία. Ανάλογα το αντικείμενο που έχεις μπορείς να πας ελτα να το ζυγίσεις και να σου πει ποσο θα κάνει για αποστολή Αγγλία. Εάν είναι για άλλο μέρος ΕU τότε απλά εκεί υποθέτεις ποσο θα κοστίζει πάλι ανάλογα με ποσο σου βγάζει για αποστολή Αγγλία.

Δυστυχώς δεν μπορείς να δόσεις ακριβές ποσο όταν φτιάχνεις την αγγελία σου, στο περίπου και πάντα σε λογικά πλαίσια

Κάτι άλλο που κάνω επίσης είναι να βλέπω το ίδιο προϊόν που πουλάω ποσο το δίνουν άλλοι sellers. Έτσι κόβω κάτι από τιμή (προϊόντος η postage) ώστε να προτιμήσουν εμενα

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...