Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Έχω ένα LG G4 με το οποίο ειμαι οκ αλλά έχω μπεί στο τρυπάκι του Mod με άλλες συσκευές και σκέφτομαι να κάνω κάτι στο G4, αλλά λόγω του ότι χάνεις την εγγύηση δεν ξέρω αν αξίζει να κάνω την διαδικασία είτε να περιμένω να λήξει η εγγύηση τον Νοέμβριο. Εσείς τι λέτε;

Δημοσ.

Και στις δύο περιπτώσεις θα 'σαι μόνος σου αν κάτι πάει στραβά. Είτε λήξει η εγγύηση λόγω χρόνου, ή στην ακυρώσουν επειδή το πείραξες, εγγύηση καπούτ. Οπότε προχώρα σαν μην έχεις ήδη εγγύηση.

:P

Δημοσ.

Και στις δύο περιπτώσεις θα 'σαι μόνος σου αν κάτι πάει στραβά. Είτε λήξει η εγγύηση λόγω χρόνου, ή στην ακυρώσουν επειδή το πείραξες, εγγύηση καπούτ. Οπότε προχώρα σαν μην έχεις ήδη εγγύηση.

:P

Απλα σκέφτομαι αν πάθει κάτι εντός εγγύησης στο Hardware και δεν έχω εγγύηση.

Μάλλον θα το κάνω, :P

Δημοσ.

Έχω ένα LG G4 με το οποίο ειμαι οκ αλλά έχω μπεί στο τρυπάκι του Mod με άλλες συσκευές και σκέφτομαι να κάνω κάτι στο G4, αλλά λόγω του ότι χάνεις την εγγύηση δεν ξέρω αν αξίζει να κάνω την διαδικασία είτε να περιμένω να λήξει η εγγύηση τον Νοέμβριο. Εσείς τι λέτε;

στο g4 είναι λίγο επικίνδυνο το να χάσεις την εγγύησή λόγω πολλών προβλημάτων που βγάζει

Δημοσ.

στο g4 είναι λίγο επικίνδυνο το να χάσεις την εγγύησή λόγω πολλών προβλημάτων που βγάζει

Όπως; οθόνη δεν καλύπτεται και το bootloop είναι software.

Δημοσ.

Όπως; οθόνη δεν καλύπτεται και το bootloop είναι software.

Νομίζω το bootloop εννοούσε το οποίο αν δεν κάνω λάθος καλύπτεται από την εγγύηση.
Δημοσ.

Νομίζω το bootloop εννοούσε το οποίο αν δεν κάνω λάθος καλύπτεται από την εγγύηση.

Ξέρω ότι είναι εντός εγγύησης αλλά λένε ότι ειναι θέμα software και όχι πλακέτας άρα με Custom ROM δεν θα υπάρχει.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...