Προς το περιεχόμενο

568 μέλη έχουν ψηφίσει

1. 1. Ποιον παικτη/ες υποστηρίζεις?

• Γιώργος Αγγελόπουλος
    • Κωσταντίνος Βασάλος
    • Μάριος Ιωαννίδης

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 66,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• mylo

4567

• McNerd

4242

• Heybro

3765

• g_alkis

3532

Δημοσ.

Αρχίζει και συζητιέται πολύ ότι δεν φεύγει ο Χανταμπακης μετά την περίεργη δήλωση Τανιμανιδη ότι τελικά η αποχώρηση είναι τρικυ. Υπάρχουν δυστυχώς πολλές πιθανότητες να φεύγει ο Χρανιωτης... Ελπίζω να πάνε τελικά όλα καλά και απόψε να πανηγυρίσει όλη η Ελλάδα!!!

• Like 1
Δημοσ.

Ο Παναρας ισως να μην ηταν ιδιαιτερα τηλεοπτικος για τον πολυ κοσμο(2.000.000 τηλεθεαση).

Αν δεν ειχε φτιαχτει η σελιδα(80.000 fans) στο fb και ετσι δεν ειχε φτιαχτει την ιντερνετικη περσονα του Αρχηγου/Στρατηλατη κλπ, ο Παναρας δεν ηταν κατι το τρομερο στην τηλεοραση.

80.000 ατομα καναμε χαβαλε με τις "υπολογισμενες κινησεις του" κλπ, παρολο που στην τηλεοραση δεν ηταν κατι το ιδιαιτερο .

Εμένα μου άρεσε.

Δημοσ.

Υπήρξαν συντονοσμένες προσπάθειες για να φυγει ο Χανταμπάκης. Ξέρω πολύ κόσμο που ψηφιζε απο διαφορετικά κινητά τους άλλους δυο για να φυγει ο Χανταμπάκης. Δε παιζει να μην φυγει. Οπου και να κοιτάξεις δε τον θέλει ο κοσμος. Και επομενοι ειναι η Βαλαβάνη, Χούτος, Μπο. Οι άλλοι ειναι αδιάφοροι. Η τραγουδιάρα και ο Ντάνος έχουν ενδιαφέρον πλέον ως χαρακτηρες.

Δημοσ.

Καησπέρα Μαητέ,Καησπέρα Ντιέσιμοι

8 ωρίτσες για να παρακολουθήσουμε μπροστά στις οθόνες μας την αποχωρηση του σιχάματος...!!!!!

Ο Ντάνος έχει προφίλ νικητή ελληνικού ριάλιτι.

καλός χρυσός αλλά δεν ξυπνάει με τπτ το τούβλο...

post-363646-0-51103400-1491914447_thumb.jpg

Δημοσ.

Παρεμπιπτόντως τα Αγγλικά των παιδιών μια χαρά ηταν εχθές. Ακομα και του μισθοφόρου που τον τρολλάρουν. Σε μια λέξη κόλλησε και ρωτησε την Ελισάβετ. Χειρότερος όλων ο Χουτος στο Αγγλικό

• Super Moderators
Δημοσ.

Ανακοίνωση:

Επειδή δεν την παλεύετε και βαριέμαι να σας κάνω τον αστυνόμο συνεχώς, κάντε ο,τι θέλετε, ποστάρετε όσα spoilers θέλετε! Εσείς οι φανατικοί θα χάσετε με το να γνωρίζετε από πριν τι θα γίνει. Προσωπικά μου είναι αδιάφορο. Κανόνισα και φαγητό με φίλους το βράδυ, οπότε δεν θα το δω καν.

Ξόδεψα ώρες για να σας "οργανώσω", αλλά δεν φαίνεται πως είστε σε θέση μερικοί να το καταλάβετε...

:)

• Like 3
Δημοσ.

Σιχαματα insomniacs, μαχητες mods καλησπερα,

λιγες ωρες εμειναν για την αποχωρηση χρανιολα και break the greek internet

• Like 1
Δημοσ.

Υπάρχουν πολύ που δεν ξέρουν αγγλικά, θημαμε όταν ήμουν φοιτητής τα αγγλικά προχωρημένου επιπέδου τα είχαμε πάρει ελάχιστη

sorry ρε φίλε δεν θέλω να στην πω, με καλή πρόθεση πάντα και για να γελάσουμε και λίγο: μου δίνεις να καταλάβω οτι ως φοιτητής πέρασες τα προχωρημένα αγγλικά;

Από Ελληνική ορθογραφία πως πάμε; Σας έμαθαν εκεί τίποτα; Πανεπιστήμιο ήταν αυτό τι ήταν; Πτυχίο πήρες;

Όσο για το παιχνίδι, έχει καταντήσει βαρετό με όλη αυτή τη μλκ που τους δέρνει. Βλέπεται κατά διαστήματα μόνο. Σήμερα με το champions league ούτε λόγος...

Δημοσ.

Το σημερινό επεισόδιο αποχώρησης/ξεκατινιάσματος θα είναι σε αυτή την παράξενη γλώσσα που ακούσαμε χτες;;

Τζίζους

θα είναι ο Σάκης για να το ακούσουμε στην γλώσσα μας και να το βάλουμε ήχο κλήσης

• Like 2
Δημοσ.

Ανακοίνωση:

Επειδή δεν την παλεύετε και βαριέμαι να σας κάνω τον αστυνόμο συνεχώς, κάντε ο,τι θέλετε, ποστάρετε όσα spoilers θέλετε! Εσείς οι φανατικοί θα χάσετε με το να γνωρίζετε από πριν τι θα γίνει. Προσωπικά μου είναι αδιάφορο. Κανόνισα και φαγητό με φίλους το βράδυ, οπότε δεν θα το δω καν.

Ξόδεψα ώρες για να σας "οργανώσω", αλλά δεν φαίνεται πως είστε σε θέση μερικοί να το καταλάβετε...

:)

δεν το έχω καταλάβει αυτό με τα σποιλερ. εννοείτε το ταγκ ή το λέτε μεταφορικά

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...