Προς το περιεχόμενο

568 μέλη έχουν ψηφίσει

1. 1. Ποιον παικτη/ες υποστηρίζεις?

• Γιώργος Αγγελόπουλος
    • Κωσταντίνος Βασάλος
    • Μάριος Ιωαννίδης

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

το ίδιο δεν είναι? συνδέονται άμεσα!

βασικά παίζει να είναι και ένα παιχνίδι του Τανιμανίδη. Βλέπουν ότι από χτες έχει πάρει φωτιά το Internet και μας εμπαίζει για να αυξήσει την αγωνία (aka τηλεθέαση)

Γιατί, πρέπει να ξέρεις ποιος φεύγει για να καταλάβεις ότι είναι ιντριγκαδόρικες υποψηφιότητες του Αγγελόπουλου και του Χαλακατεβάκη;

​Ας βάζουμε και το μυαλό μας να σκέφτεται λίγο, αυτοί κλικ θέλουν στις σελίδες τους...

• Απαντ. 66,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• mylo

4567

• McNerd

4242

• Heybro

3765

• g_alkis

3532

Δημοσ.

και εγώ τη συμπαθώ αλλά ο Τούρκος παρουσιαστής είπε πως ούτε στο τηλέφωνο στο νοσοκομείο δεν μίλησαν γιατί δε ξέρει η σάρα αγγλικά. Αν ήξερε έστω και σπαστά θα μιλούσαν.

Δεν ξέρω... εντύπωση μου κάνει... και είναι όμορφο κορίτσι

Δημοσ.

και εγώ τη συμπαθώ αλλά ο Τούρκος παρουσιαστής είπε πως ούτε στο τηλέφωνο στο νοσοκομείο δεν μίλησαν γιατί δε ξέρει η σάρα αγγλικά. Αν ήξερε έστω και σπαστά θα μιλούσαν.

ο γύφτος ο παραγωγός ούτε έναν διερμηνέα δεν μπορούσε να πληρώσει?

Δημοσ.

Tsalikis, είδα ένα όραμα και δεν θες να βγει αληθινό!  B)

πως έφυγε ο Χαλβαδακης;

Να θυμησω οτι εχει Γιουβε Μπαρτσα αποψε

το δείχνει η ερτ;
Δημοσ.

Ανακοίνωση:

Επειδή δεν την παλεύετε και βαριέμαι να σας κάνω τον αστυνόμο συνεχώς, κάντε ο,τι θέλετε, ποστάρετε όσα spoilers θέλετε! Εσείς οι φανατικοί θα χάσετε με το να γνωρίζετε από πριν τι θα γίνει. Προσωπικά μου είναι αδιάφορο. Κανόνισα και φαγητό με φίλους το βράδυ, οπότε δεν θα το δω καν.

Ξόδεψα ώρες για να σας "οργανώσω", αλλά δεν φαίνεται πως είστε σε θέση μερικοί να το καταλάβετε...

:)

Εισαι ο mod που μας αξιζει, αλλα οχι αυτος που χρειαζομαστε right now... για αυτο θα σε κυνηγησουμε

:-D 

• Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...