Προς το περιεχόμενο

568 μέλη έχουν ψηφίσει

1. 1. Ποιον παικτη/ες υποστηρίζεις?

• Γιώργος Αγγελόπουλος
    • Κωσταντίνος Βασάλος
    • Μάριος Ιωαννίδης

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 66,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• mylo

4567

• McNerd

4242

• Heybro

3765

• g_alkis

3532

Δημοσ.

Σαν τις μεταγραφές του Ολυμπιακού ακούγεται αυτό. Δεν διαψεύδει Ρονάλντο ο Ολυμπιακός...

• Like 3
Δημοσ.

Ίσως το έχετε αναφέρει, αλλά όντως η Βαλαβάνη είπε χθες στην αρχή του κουίζ <<πάλι θα παίζω παντού>> που σημαίνει ότι έχουν ενημέρωση για το τι γίνεται έξω; Δύο φορές το άκουσα και μου φάνηκε ότι αυτό είπε. Μεγάλη γκάφα του Σκάι πιστεύω...

Για τη μπλούζα που λέτε, h&m δεν είναι;

Δημοσ.

Ίσως το έχετε αναφέρει, αλλά όντως η Βαλαβάνη είπε χθες στην αρχή του κουίζ <<πάλι θα παίζω παντού>> που σημαίνει ότι έχουν ενημέρωση για το τι γίνεται έξω; Δύο φορές το άκουσα και μου φάνηκε ότι αυτό είπε. Μεγάλη γκάφα του Σκάι πιστεύω...

Ναι, σχολιάστηκε και εδώ μέσα. Αυτό είπε.

• Like 1
Δημοσ.

Αφου κανεις δεν βλεπει ενα χαρτι με σφραγιδες απο δικηγορους με επισημα αποτελεσματα τι να διαψευσει?

τους λενε εφυγες και τελος

Δημοσ.

Αντώνης : Αρχηγε πιστευες οτι μπορουσες να εισαι ο νικητης? Εμεις παντως σε πιστευαμε ολοι

:lol:  :lol:

Δημοσ.

Οι διάσημοι έχουν πολύ καλή άποψη σχετικά με εμένα και θα ήταν πρόκληση να τεστάρω τον εαυτό μου με το αν θα μπορούσα να παραμείνω μαζί τους. Έξυπνη ερώτηση. 
Δημοσ.

Οι διάσημοι έχουν πολύ καλή άποψη σχετικά με εμένα και θα ήταν πρόκληση να τεστάρω τον εαυτό μου με το αν θα μπορούσα να παραμείνω μαζί τους. Έξυπνη ερώτηση. 

lol

Δημοσ.

Στο αγώνισμα ασυλίας η Ελισσάβετ είχε κάνει ταχύτερο run από τη Σάρα απέναντι στην Παπαδοπούλου. Γιατί επιλέξατε να αγωνιστεί ζευγάρι Σαρα-Τσανγκ και όχι Ελισσάβετ-Τσανγκ; Φάνηκε να μην σκεφτόσασταν καθαρά.
Πανος: Η απόφαση για το ποιος θα συμμετάσχει σε κάθε αγώνισμα είναι ομαδική αλλά και ο ίδιος ο παίκτης που θέλει ή δεν θέλει να παίξει παίρνει θέση στην απόφασή του. 

Ετσι χαθηκε η ασυλια.

Δημοσ.

Survivor Junior, παιχνίδια χωρίς σύνορα, αγαπάω αυτά τα πρότζεκτ. Και θα σκεφτώ πολύ να τα ενσωματώσω σε παιδικές κατασκηνώσεις από φέτος το καλοκαίρι. 

Μακαρι αρχηγαρα!

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...