Προς το περιεχόμενο

568 μέλη έχουν ψηφίσει

1. 1. Ποιον παικτη/ες υποστηρίζεις?

• Γιώργος Αγγελόπουλος
    • Κωσταντίνος Βασάλος
    • Μάριος Ιωαννίδης

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Βάλε φίλτρο με το adblocker σου. Κι εγώ αυτό έκανα. :P

Ή βάλε αυτό στα φίλτρα (από Ublock Origin):

http://www.insomnia.gr/topic/633089-survivor-%CF%83%CE%BA%CE%B1%CF%8A-%CF%80%CF%81%CE%BF%CF%83%CE%BF%CF%87%CE%B7-oxi-spoilers/page-1903
www.insomnia.gr###poll_330 > form

Είμαι απο κινητό με Chrome. Στον υπολογιστή έχει φύγει με adblock από την πρώτη μέρα που μπήκε.

• Απαντ. 66,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• mylo

4567

• McNerd

4242

• Heybro

3765

• g_alkis

3532

Δημοσ.

Ρε σβηστηκαν τα μηνυματα του τρολλος-βολος και δεν ειμαι πια στην σελ.1900 :(

Θεωρω βεβαιο fail το πεμπτοπαρασκεβιατικο αν αφορά μόνο φακές, κοτσιδάκια και αιώρες

• Like 1
Δημοσ.

Θεωρω βεβαιο fail το πεμπτοπαρασκεβιατικο αν αφορά μόνο φακές, κοτσιδάκια και αιώρες

Κάτσε να μην είναι highlights, διαφημίσεις και αιώρες.

Δημοσ.

Αν δούμε από την αρχή ότι είναι φόλα το σημερινό, την μπουλάρουμε γρήγορα γρήγορα και επιστρέφουμε Κυριακή

Δημοσ.

LOL πράγματι έχει σήμερα 21:00-22:00 σύμφωνα με το πρόγραμμα του skai και μάλιστα με τον τίτλο :"SURVIVOR "Εκεί που δεν το περιμένεις" ".

Πιστεύω να μην είναι Highlights μέχρι τις 21:30 και μετά θα δείξει 5 λεπτά και διαφημίσεις και τέλος στις 22:01....

Tι σκ@τά μάρκετινγκ είναι αυτό...

​Μας είπαν χθες ότι το επόμενο νέο επεισόδιο θα είναι την Κυριακή, ετοιμάσαμε εξόδους επτιέλους και τώρα μας λένε πάλι επεισόδιο;

​Δηλαδή τώρα θυμήθηκαν ότι υπάρχει το dance απέναντι και φοβήθηκαν μήπως τους πάρει τηλεθέαση;

​Κι εδώ δεν είχαν προλάβει να φτιάξουν τρέιλερ χθες, θα έχουν επεισόδιο σήμερα κι αύριο;

Περίεργα πράγματα...

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...