Προς το περιεχόμενο

568 μέλη έχουν ψηφίσει

1. 1. Ποιον παικτη/ες υποστηρίζεις?

• Γιώργος Αγγελόπουλος
    • Κωσταντίνος Βασάλος
    • Μάριος Ιωαννίδης

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μια χαρά είναι ο Κύπριος.

Ειναι λιγο ρατσιστής ο κύπριος και ψώνιο. Κατά τα άλλα μια χαρά άλλοι έχουν μεγαλύτερα θέματα.

• Like 1
  • Απαντ. 66,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• mylo

4567

• McNerd

4242

• Heybro

3765

• g_alkis

3532

Δημοσ.

Δυστυχώς κατά τα γνωστά υπάρχει θετική ψήφος και όχι αρνητική.

Οπότε ο xy που θέλει να φύγει η Βλάχα, χλωμό να κάτσει να στείλει 3 sms για τους άλλους.

Αν και banned απο το insomnia ο Tsalikis, συνεχίζει τη μάχη του

• Like 3
Δημοσ.

πολύ θορυβο η φωτογραφία Heybro δεν εχεις καμμια χωρίς?

Τώρα που θα βγει ζήτα από την ιδια☺
Δημοσ.

εντωμεταξυ τωρα ειδα το επαθλο φαγητου των μαχητων αφου πλεον βλεπω μονο τα επειδοσια με την ασυλια κι απο τα υπολοιπα μονο τα highlights στο ιντερνετ. μπλιαχ ηταν το επαθλο,παλι σκετο κρεας το οποιο μου φαινοταν κι αηδιαστικο με αυτο το ψησιμο. το επαθλο των διασημων ηταν πολυ καλυτερο,εφαγαν πραγματικα μεχρι σκασμου και διαφορες γευσεις. σε αυτους παλι τιποτα βλεπω,ουτε μια σαλατιτσα :P τζαμπα η μαγκια του σπαλ.

Δημοσ.

εντωμεταξυ τωρα ειδα το επαθλο φαγητου των μαχητων αφου πλεον βλεπω μονο τα επειδοσια με την ασυλια κι απο τα υπολοιπα μονο τα highlights στο ιντερνετ. μπλιαχ ηταν το επαθλο,παλι σκετο κρεας το οποιο μου φαινοταν κι αηδιαστικο με αυτο το ψησιμο. το επαθλο των διασημων ηταν πολυ καλυτερο,εφαγαν πραγματικα μεχρι σκασμου και διαφορες γευσεις. σε αυτους παλι τιποτα βλεπω,ουτε μια σαλατιτσα :P τζαμπα η μαγκια του σπαλ.

Και γκοτζίλα στρατού να τους έδινες, το νοστιμότερο της ζωής τους θα έλεγαν.

• Like 1
Δημοσ.

πολύ θορυβο η φωτογραφία Heybro δεν εχεις καμμια χωρίς?

Θα βρω θα βρω κάτσε να δω στο αρχείο μου τι έχω.

Δημοσ.

Και γκοτζίλα στρατού να τους έδινες, το νοστιμότερο της ζωής τους θα έλεγαν.

ετσι που τα επιανε ολα με τα βρωμερα του χερια δεν διεφερε και πολυ :P δεν ξερω αν θα το ετρωγα οσο κι να πεινουσα. αμα κατι δε σου κανει στην οψη... κι εχω την εντυπωση σε καποια σημεια πως μπουκωνονταν με το ζορι κι οι ιδιοι !

Δημοσ.

Επικό σχόλιο στο youtube

"Ένα πρωί θα βρουν τον Ντάνο να χει πάρει αγκαλιά μια καρύδα και να της λέει ''Εγώ τους τα λέγα'' και γύρω γύρω πτώματα."

Χαχα, και θα είναι παντρεμένος με την καρύδα, μια άσχημη καρύδα!

• Like 1
Δημοσ.

Σπαλ είναι μορφή, Δεν τον πολυθέλουν στις ομάδες γιατί τα εγώ τους είναι μεγαλύτερα από τα εμείς.

Οι "Ελληνάρες" παρεξηγιούνται (κάντε άκρη ρε περνάω - σκάστε μιλάω), αν ακούσουν 2 αλήθειες που αυτοί δεν τολμούν να πουν.

Σιγά έκανε μια κίνηση με το αλάτι, ο Ντάνος και ο κάθε Ντάνος που είναι καλύτερος αντικειμενικά από Σπαλ σε αγωνίσματα, θα μπορούσε να του το ανταποδώσει εις 10πλουν μετά από νίκες, κι όταν δεν έγραφε η κάμερα. Πραγματικά έχασε τον έλεγχο. Η ευριδίκη δε (παρόλο που είναι η χειρότερη όλων εκεί μέσα) τον έχει κάνει προβατάκι...το νινί σέρνει καράβι.

Έχω την εντύπωση πάντως πως ο Ντάνος ρίχνει στροφές στα αγωνίσματα επίτηδες, ανάλογα τα κέφια του, σου λέει στα @@ μου, και προτεινόμενος να βγω, θα με κρατήσει ο κόσμος...

Ο Κύπριος είναι δυνατός παίχτης και έχει πλάκα να τον ακούς. Μαζί με τον Βασσάλο θα ήθελα να δω αυτή την 4άδα στο τέλος κι όποιος το πάρει (αν και ο Σπαλ δεν έχει τύχει με αυτούς σε αγωνίσματα, ίσως ο Χρανιώτης να είχε γιατί είναι και το λουνα παρκ μέσα.).

Πολύ σωστά τα λες. Ο Μάριος όντως έχει πλάκα και είναι πολύ ευχάριστος εκεί που πρέπει. Και φυσικά καταπληκτικός στα αγωνίσματα. 

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...