Προς το περιεχόμενο

568 μέλη έχουν ψηφίσει

1. 1. Ποιον παικτη/ες υποστηρίζεις?

• Γιώργος Αγγελόπουλος
    • Κωσταντίνος Βασάλος
    • Μάριος Ιωαννίδης

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Αν το παρομοιασουμε με video game to survivor σε αυτην την εκδοση το εχουνε βαλει στο easy

εχει χασει και το νοημα της η λεξη,αντι να καθονται ολη μερα και να κανουνε ηλιοθεραπεια αραχτοι μεχρι να ερθει η μερα που θα εχουνε "Δοκιμασια"  επρεπε περα απο τις εξορμισεις για να βρουνε κατι να φανε (που δεν κανουνε ) να τους βαζουνε αποστολες στο νησι να ψαξουνε κατι η να φτιαξουνε κατι

Ειναι σαν να μην γυριζετε τωρα εκει κατι γιατι εχουνε γυρισματα για το επομενο survivor ποιο μετα

και  μπηκανε αυτοι και κανουνε διακοπες στο σκηνικο του παιχνιδιου 

• Like 1
  • Απαντ. 66,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• mylo

4567

• McNerd

4242

• Heybro

3765

• g_alkis

3532

Δημοσ.

Τσαχπίνα η αδερφή του μανάβη η οποία μας λέει και την αλήθεια. security ήταν ο μανάβης και έκανε μερικά ταξίδια και μάλλον δεν έριξε ούτε πιστολιά. Και αυτός κλασικός επιχειρηματίας είναι με καφε-μπαρ. 

Δημοσ.

Ο γιλι ειπε οτι μονο οι γυναικες εχουν ξυραφακι και ειδη υγιεινης ενω ολοι σκουπιζονται με φυλα, πλενονται στη θαλασσα και καθαριζουν λεει τα δοντια με την αμμο.

Σε ποια συνέντευξη του Γιλι αναφερεσαι γιατι εγω ειδα μονο ΟΛΑ και οι μπαλες της Καλλεργη με αποσυντονισαν

Ομως δεν πιστευω οτι Σπαλιαρας και σια σκουπιζονται με φυλλα. Τα δόντια με άμμο; :shock:

• Like 1
Δημοσ.

Τσαχπίνα η αδερφή του μανάβη η οποία μας λέει και την αλήθεια. security ήταν ο μανάβης και έκανε μερικά ταξίδια και μάλλον δεν έριξε ούτε πιστολιά. Και αυτός κλασικός επιχειρηματίας είναι με καφε-μπαρ. 

H Μενια, η αδερφη του Κωστα του μισθοφορου, ειναι ηθοποιος που εχει παιξει και σε μερικες σειρες της τηλεορασης, πχ στο Φίλα τον βάτραχό σου:

https://youtu.be/f5AED86R-Oo?t=25m14s

Ο Κωστας εχει το bookAli στο Χολαργο, το Dodo's στην Αγια Παρασκευη και ενα μεζεδοπωλειο στο Χολαργο.

• Like 1
Δημοσ.

Καλα μη τρελαθούμε δεν ειναι και απλό να πας ταξίδι Σομαλια. Έχω γνωρίσει παλικάρι που δούλευε έτσι σεκιούριτι και σίγουρα δεν ειναι καθόλου εύκολη δουλειά.

Σε ποια συνέντευξη του Γιλι αναφερεσαι γιατι εγω ειδα μονο ΟΛΑ και οι μπαλες της Καλλεργη με αποσυντονισαν

Ομως δεν πιστευω οτι Σπαλιαρας και σια σκουπιζονται με φυλλα. Τα δόντια με άμμο; :shock:

Στο Ροντέο νομίζω τα είπε

Δημοσ.

H φάτσα της είναι τελείως διαφορετική τώρα. Πόσες πλαστικές εχει κάνει το τσόκαρο;

Ελα ντε, Παντως ευχαριστήθηκα πολυ αυτά που της είπε

Δημοσ.

Ο μαναβακλας φατσεας εκνευρισε παλι τους συμπαικτες με την απρεπη συμπεριφορα του

Μου αρεσει που στο ποδοσφαιρο ο Τσανγκ του εφτιαχνε και βουναλακι να κανει καλο σουτ απο μακρια και η μπαλα πηγε στη θαλασσα.

post-40128-0-24273800-1489669992_thumb.jpg

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...