Προς το περιεχόμενο

568 μέλη έχουν ψηφίσει

1. 1. Ποιον παικτη/ες υποστηρίζεις?

• Γιώργος Αγγελόπουλος
    • Κωσταντίνος Βασάλος
    • Μάριος Ιωαννίδης

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Για να μην ξεχάσω...

Άμα δείτε ότι τονίζουν κάτι πολύ, τότε να ξέρετε δεν θα συμβεί!

ΠΧ: στο προηγούμενο Survivor έπαιζαν όλη την ώρα την Βαλαβάνη να μιλάει για αποχώρησή της. Κάτι που δεν έγινε!

Βέβαια εγώ το κατάλαβα από την αρχή αυτό και δεν περίμενα να βγει η Σάρα για να βεβαιωθώ.

Έτοιμες οι βαλαβάνες γουρούνες και τα βεγγαλικά 

φύλαξε τα σε δροσερό μέρος. δεν θα σου χρειαστούν σήμερα :D :P

Πείτε με τρελό, πείτε με βύσμα, ότι θέλετε αλλά η Βαλαβάνη δεν φεύγει!!! Και όσοι την υποστηρίζετε και μιλάτε για συμπτώσεις... να ξέρετε ότι 1,2 άντε 3 να είσαι τυχερός. Δεν γίνεται να γλυτώνεις 4 αποχωρήσεις με μαγείρεμα και να παίρνεις 2 ασυλίες με αγωνίσματα που σε ευνοούν.

• Απαντ. 66,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• mylo

4567

• McNerd

4242

• Heybro

3765

• g_alkis

3532

Δημοσ.

^ σταμάτα ρε να την αποκαλείς έτσι. Η Ευρυδίκη είναι πολύ γλυκιά. Απλά στην αρχή ίσως ξίνισε που τα έβαλε με τον Ντάνο... που για να λέμε την αλήθεια, δίκιο είχε! Ο Ντάνος από την αρχή ήταν ψώνιο-αρχηγός.

Δεν με λάδωσαν για να τα πω...  :ph34r:

Δημοσ.

^ σταμάτα ρε να την αποκαλείς έτσι. Η Ευρυδίκη είναι πολύ γλυκιά. Απλά στην αρχή ίσως ξίνισε που τα έβαλε με τον Ντάνο... που για να λέμε την αλήθεια, δίκιο είχε! Ο Ντάνος από την αρχή ήταν ψώνιο-αρχηγός.

και οι 2 για τα μπαζα ειναι

Δημοσ.

^Θες και νέο μπαν εσύ;

Εγώ; γιατί καλέ; αφού γράφω καλά λόγια για την βαλαβάνη... :P

Ey παιδιά... ψήστε το να δηλώσουμε συμμετοχή για κοινό στην εκπομπή που θα πάρει η Βαλαβάνη...

Δημοσ.

Ο Σπαλιαρας απο τον παγκο ειπε "και τι με ενδιαφερει" οταν του ελεγε ο μαναβης οτι δεν εβρισκε την τρυπα με το Μαριο οταν οι ζωες ηταν 2 1 1 1 ;

Δημοσ.

Εγώ; γιατί καλέ; αφού γράφω καλά λόγια για την βαλαβάνη... :P

Ey παιδιά... ψήστε το να δηλώσουμε συμμετοχή για κοινό στην εκπομπή που θα πάρει η Βαλαβάνη...

ωραια ισια γραμμη, χαρακα?

• Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...