Προς το περιεχόμενο

568 μέλη έχουν ψηφίσει

1. 1. Ποιον παικτη/ες υποστηρίζεις?

• Γιώργος Αγγελόπουλος
    • Κωσταντίνος Βασάλος
    • Μάριος Ιωαννίδης

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Η κόρη του Γκμοχ όλο γλυκόλογα. Αυτός ο άνθρωπος έχει κάτι μαγικό τελικά Μέχρι και ο μανάβης τον αγάπησε

• Απαντ. 66,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• mylo

4567

• McNerd

4242

• Heybro

3765

• g_alkis

3532

Δημοσ.

Η κόρη του Γκμοχ όλο γλυκόλογα. Μέχρι και ο μανάβης τον αγάπησε

Γιατί η Ειρήνη που του παρέδωσε το τοτέμ ασυλίας; Δηλαδή είσαι γυναίκα και σε ελκύει ο χαζός ο Ρουβάς με το μόνιμο ηλίθιο χαμόγελο και με την αδυναμία να ολοκληρώσει μια πρόταση χωρίς συντακτικά λάθη και δεν σε ελκύει ο Πάνος που είναι έξυπνος, δυναμικός και αρρενωπός;

Εντάξει δεν έχει πολλά μαλλιά, αλλά και ο Σπανούλης δεν έχει ,αλλά όλοι ξέρουμε τι γυναίκα παντρεύτηκε. Το κούρεμα που θα γίνει της μόδας θα είναι το κούρεμα του Σπανούλη και του Πάνου. Μαλλιά στο πλαι και καράφλα πάνω. Να μου το θυμηθείτε.

• Like 5
Δημοσ.

Δεν ξερω τι θελω τωρα γμτ,

Να χασουν την ασυλια οι διάσημοι ώστε να παραμεινει το τσαχπινακι μου μεσα άλλη μια εβδομαδα?

το κουκλι μου

την ελισάβετ εννοείς με αυτά τα υποκοριστικά; :fear:

Ναι το γλυκουλι μου

:wub:

Η ελισαβετ η τσαχπινα θα διαπρεψει..

Αντε το αυριανο trailer και νανι..Ελισαβετ ελα στο ονειρο μου.. :P

Άσφε πρέπει να την έχεις στίψει και συ για την Ελισάβετ

• Like 6
Δημοσ.

Τελικά, εκτός από Αγγελόπουλο και Σπαλιάρα, ποιος άλλος ψήφισε την Πασχάλη;

μετα απο πολυ σκεψη κατεληξα  99% χρανιωτης,

ή ο χρανιωτης ή ο μπο. Μεγάλη βλακεια που δε μας δείχνουν τις ψήφους στο τέλος
Δημοσ.

Ναι, αλλά ο δρόμος περνάει μέσα από ομαδικό αγώνισμα όχι ατομικό, για να φας κανένα molto και να στανιάρεις ώστε να συνεχίσεις να αγωνίζεσαι. Τουλάχιστον θεωρητικά...

Εγώ έριξα από μια ψήφο σε Σπαλ και Ντάνο χτες από την οργή μου :P

Ναι αλλά αν ψήφιζες βάση αγωνιστικών κριτηρίων θα έπρεπε να ψηφίσεις την Σοφή και όχι τον Σπαλιαρα.

Η Σοφή έχει τις περισσότερες νίκες στους διάσημους και το τρίτο ή τέταρτο καλύτερο ποσοστό νικών.

Δημοσ.

Ναι αλλά αν ψήφιζες βάση αγωνιστικών κριτηρίων θα έπρεπε να ψηφίσεις την Σοφή και όχι τον Σπαλιαρα.

Η Σοφή έχει τις περισσότερες νίκες στους διάσημους και το τρίτο ή τέταρτο καλύτερο ποσοστό νικών.

Αν δεν το πει ο Πιτογυρο δεν πιστεύω τιποτα

• Like 1
Δημοσ.

Νέος τραυματισμός για τον αρχηγό μας απο την Ειρήνη, έστω και άθελα της, που του έδωσε αγκωνιά.

Μη τσιμπάς, προσπαθούν με κάθε πιθανό τρόπο να τον βγάλουν νοκ άουτ.

Δημοσ.

Γιατι ποιος αλλος?? :mad:

Δικια μου :mad:

Mη με κοιτάς μ' αυτό το βλέμμα, εγώ δεν έκανα τίποτα.

Ο Μπάμπης στο 4:11

(πριν πει Ελισάβετ καταλαβαίνει κανείς τι λέει; )

https://youtu.be/cEjk_kmV108

Με τις photos βέβαια που έβαλες η Ελισάβετ δείχνει μια άλλη εικόνα, μακριά από το γκρέμλιν που ξέραμε, ομολογουμένως fapable!

• Like 1
Δημοσ.

αν και μ' αρεσει και εμενα ως ενα σημειο η αχρηστογλου (οχι στις φωτογραφιες του asfe)

το πιο πιθανο ειναι η κοπελια να λεει την αλλη ελισαβετ με τα δυο μετρα ποδια

Δημοσ.

Wat?

Σε πληροφορώ οτι ο Πάνος έχει τεράστια επιτυχία στο γυναικείο φύλο , κάτι που μπορούν να επιβεβαιώσουν η margarita, η nenya και οι κοπέλες του φόρουμ. 

Γυναίκες πείτε την αλήθεια, δεν νιώθετε σπασμούς σε όλο το κορμί σας βλέποντας την παρακάτω photo;

nco589.jpg

• Like 3
Δημοσ.

σε ένα παιχνίδι που διοργανώνει ο ΣΚΑΙ και συμμετέχει "υπάλληλος" του ΣΚΑΙ, που ξέρω εγώ πως δεν γίνονται στησίματα επίτηδες. Μήπως τα τηλέφωνα τα ελέγχει κανείς τρίτος; Ο ΣΚΑΙ τα ελέγχει και οτι αποτέλεσμα θέλει θα βγάλει αναλόγως τι πουλάει πιο πολύ.

Τώρα από εκεί και πέρα, ότι συμβαίνει στην καθημερινή ζωή, συμβαίνει και στο παιχνίδι. 

Διπρόσωποι, κλίκες, μλκγκόμενες που νομίζουν πως είναι celebrity, psolebrity ίσως. Παίξε το παιχνίδι σου σωστά και σκάσε, μη λες πολλά, αλλιώς μπήκες για να κερδίσεις χωρίς να σε ενδιαφέρει το πως.

Δεν είμαι κοντά του λέει και τον ψηφίζω. Ο κόσμος κυρά μου δεν τον ενδιαφέρει αν είσαι εσύ κοντά του, ο κόσμος θέλει να βλέπει ανταγωνισμό, όχι πατσαβούρες με ξεφούσκωτα βζμπαλα, ούτε κλάουρες που δεν μπορούν να πηδήξουν εμπόδιο και μυξοκλέγονται καθημερινά. Που να πήγαιναν και φανταρίνες οι περισσότερες απ' αυτές...

Surviror είναι υποτίθεται ο τίτλος, παιχνίδι για αθλητές και αθλήτριες.

• Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...