Προς το περιεχόμενο

568 μέλη έχουν ψηφίσει

1. 1. Ποιον παικτη/ες υποστηρίζεις?

• Γιώργος Αγγελόπουλος
    • Κωσταντίνος Βασάλος
    • Μάριος Ιωαννίδης

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Χμ...home made ε? Πιο υγιεινά,

Δεν είναι κακο!! :P

Αν πάρεις κιλά θα σε κάνει πέρα η αγαπητικιά η Ελισάβετ.

35 χρόνων ο Πάνος; 50 μοιάζει.

• Απαντ. 66,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• mylo

4567

• McNerd

4242

• Heybro

3765

• g_alkis

3532

Δημοσ.

35 χρόνων ο Πάνος; 50 μοιάζει.

Έλα ρε 35 είναι; Καλά κρατιέμαι τότε εγώ :) σαν θείος μου στην καλύτερη είναι.

• Like 3
Δημοσ.

εγω απορω που το βλεπετε και γραφετε κιολας :X

Μα δεν γινετε με αυτα που βλεπεις πχ στην αρχη οταν επεζε η Ελισαβετ πιο πολλές πιθανότητς είχες να κατεβάσεις κάτι με το παλιό ιντερνετ 56kbs παρά αυτή να πετύχει κανά στόχο

• Like 2
Δημοσ.

Έλα ρε 35 είναι; Καλά κρατιέμαι τότε εγώ :) σαν θείος μου στην καλύτερη είναι.

Βάλε και τις κακουχιες που περνά ο άνθρωπος εκεί. Λογικό το να δείχνει μεγαλύτερος
Δημοσ.

Κλαίω με το κινέζικο σκυλί.

εχει λαλήσει.

Καλά το σκυλί με το που βγηκε υποψηφιος φρίκαρε του γκρεμιστηκε μέσα σε 1 δευτερο ολη η αφαιρετικη μεθοδος

• Like 2
Δημοσ.

Καλά το σκυλί με το που βγηκε υποψηφιος φρίκαρε του γκρεμιστηκε μέσα σε 1 δευτερο ολη η αφαιρετικη μεθοδος

καλά εκείνη την μέρα που τους μέτρησε,έκλαψα στα αλήθεια.

Το άσχημο είναι ότι(για μένα)βγάζει κακία.

• Like 1
Δημοσ.

Ρε δεν βλεπει κανεις ολα να κραξουμε σιχαμα πασχαλη???

Τι να προτοκραξεις με αυτα που παρουσιαζε χτες εδω τη μια ελεγε αα μωρε ο γλυκουλης μας προσεχει και φτιαχνει κολιε και οχι σαν τους αλλους και τωρα ελεγε για ψεμα απατες και οτι δεν χερετω με χειραψια

Δημοσ.

Βάλε και τις κακουχιες που περνά ο άνθρωπος εκεί. Λογικό το να δείχνει μεγαλύτερος

Εγώ να δεις κακουχιές που περνάω εδώ :) χθες πέντε ώρες χωράφι να ρίχνουμε λιπάσματα με τον θείο. Διακοπές θα ήταν για μένα το survivor. Βάλε και τρέξιμο 10 χλμ προπόνηση το απόγευμα.

• Like 1
Δημοσ.

καλά εκείνη την μέρα που τους μέτρησε,έκλαψα στα αλήθεια.

Το άσχημο είναι ότι(για μένα)βγάζει κακία.

Ηταν συστημα αφαιρετικης μεθοδου ηξερε τι εκανα σου λεει η αλλη η βρομια με ψηφησε οποτε έχουμε 7 ατομα μιον εμενα που ξηφιζω αυτη μιον τον αρχηγο μου εχουμε 6 οποτε απο τους 6 μια ψηφος κατι τετοιο σκεφτηκε ανετα

Βγάζει κακία και ιδιαίτερα στις γυναίκες. Αν την γλυτώσει αυτή την φορά η επόμενη είναι η φαρμακερή του.

Πολύ δύσκολα πιστεύω να γλυτώσει παίζει όλο το γυναικίο φύλο να ψηφίσει Ελισαβετ  / Σάρα παρά αυτόν εδώ ακόμα και χτες που και καλα βοηθουσε η Ελισαβετ που το ειπαν ολοι αυτος τα δικα του η κοπελες νταξ δεν βοηθαν παλι παρα μονο  η Σαρα.

Εγώ το έχω πει η Ελισαβετ του έριξε άκυρο και τον πλήγωσε μώρε και σου λεει πρεπει να φυγει η καρχια

• Like 1
Δημοσ.

Θα κάτσω να το δω το μεσημέρι με την ηρεμία μου,γιατί εχθές με πήρε ο ύπνος στα αγωνίσματα. :P

Μην σε πάρει και σήμερα το βράδυ σε θέλω διαβασμένο εε μην ρώτας τι έγινε χτες και κάνουν έτσι ή ότι άλλο

Δημοσ.

Μην σε πάρει και σήμερα το βράδυ σε θέλω διαβασμένο εε μην ρώτας τι έγινε χτες και κάνουν έτσι ή ότι άλλο

ρε φίλε ξυπνάω κάθε μέρα στις 4 το πρωί,λογικό είναι κάποιες φορές να με πάρει και μένα ο ύπνος :P

• Like 1
Δημοσ.

Ο Κινέζος πάντως μπορεί να έχει τα θέματα του αλλά τα λέει στα ίσια. Αυτό με τα γέλια χθες που του την πέσανε οι γυναίκες μπορούσε να το αποφύγει όμως του την έσπασε και το έβγαλε από μέσα του.

• Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...