Προς το περιεχόμενο

568 μέλη έχουν ψηφίσει

1. 1. Ποιον παικτη/ες υποστηρίζεις?

• Γιώργος Αγγελόπουλος
    • Κωσταντίνος Βασάλος
    • Μάριος Ιωαννίδης

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 66,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• mylo

4567

• McNerd

4242

• Heybro

3765

• g_alkis

3532

Δημοσ.

Αν στείλουν τον Αγγελόπουλο δίπλα και αυτός ξενερώσει και αποχωρήσει βλέπω να πατώνει μετά το Survivor.

Εκτός αν γίνει ότι στο 2 και τον πάνε σε κανένα νησί μόνο του και στον τελικό σκάσει μύτη και πάθουν όλοι εγκεφαλικό :P

Δημοσ.

Πρέπει να πάρω την ευθύνη της ψήφου μου. Είμαι με διάσημους. Σπαλιάρας εκδρομές ναρκωτικά έτσι μάθαμε από παιδιά.

O Σπαλιάρας είναι στην πραγματικότητα μαχητής, τον περιμένουμε με ανοιχτές αγκάλες υπό την καθοδήγηση του αρχηγού μας στην ένωση...

Αν στείλουν τον Αγγελόπουλο δίπλα και αυτός ξενερώσει και αποχωρήσει βλέπω να πατώνει μετά το Survivor.

Εκτός αν γίνει ότι στο 2 και τον πάνε σε κανένα νησί μόνο του και στον τελικό σκάσει μύτη και πάθουν όλοι εγκεφαλικό :P

Νομίζω ότι δυστυχώς, μετά και από αυτή την εξέλιξη με το ατύχημα και τη φυγή 2 πολύ δυνατών παικτών, θα εγκαταλειφθεί και η ιδέα, αν υπήρξε ποτέ, για το τρίτο νησί.

​Αν δεν υπήρχε το ατύχημα, τώρα με τη φυγή του Τσανγκ θα ήταν εξαιρετική ευκαιρία, πλέον όμως δεν πολυέχει νόημα...

• Like 2
Δημοσ.

Μεταξύ του γ@μι@ρα και του λαϊκού παιδιού θα παιχτεί η φάση λογικά. Εγώ θα έβαζα τα λεφτα μου στο να στείλουν τον Ντανο πακετάκι συστημένο.

Δημοσ.

Δεν μπορω να πω οτι ειμαι με καποια ομαδα παρα με συγκεκριμενους παικτες σε οτι αφορα το poll.

Παντως βλεπω τον Αγγελοπουλο να γυρναει πισω απτην αποσπαση στο κανονικο του στρατοπεδο.

• Like 2
Δημοσ.

Μπαλάκι θα τον κάνουν τον Ντάνο. Και αυτό που δε σε θέλει καμία ομάδα, δεν πρέπει να είναι και ό,τι πιο ευχάριστο. Τον βλέπω να πιάνει ξιφίες και να τους ψήνει μόνος του.

• Like 7
Δημοσ.

Δε θα ειναι δικαιο ομως να στειλουν εναν αχρηστο παικτη πχ Λαουρα

Η Λαουρα να κανει τι ? Να φτιαχνει κοτσιδακια στον Παναρα?

Οι αλλοι εχασαν τους 2 καλυτερους

• Like 3
Δημοσ.
ο ηγέτης για να ικανοποιήσει τον λαό του και να είναι χρήσιμος για όλους

μπορεί να βγάλει και μαλλιά για να του κάνει κοτσιδάκια η λάουρα

αλλα άντρας θα πάει ρε γιατί άντρας λείπει

• Like 2
Δημοσ.

Απεργια πεινας τωρα ολοι οι μαχητες απο το survivor. Να μην παιζουν σε αθληματα!

Αποχωρηση εθελοντικη για να τους παρακαλει ο ΣΚΑΪ!

Δημοσ.

Eγω δε θεωρω δεδομένο οτι θα πάει ο Ντάνος. Ποιο σιγουρο θεωρω τον Σπαλ.

Καλοδεχούμενος όποιος έρθει.

Αν ειναι ο Σπαλ, μπορει αγωνιστικά να μην προσφέρει πολλά, αλλά ειναι ωραίος τυπος και θα ταιριάξει με όλους εκει, ενω ο Ντάνος σιγουρα θα προσφέρει αγωνιστικά αλλά και πρακτικά ενω θα καταλάβει οτι κάτι δεν κάνει καλά.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...