Προς το περιεχόμενο

568 μέλη έχουν ψηφίσει

1. 1. Ποιον παικτη/ες υποστηρίζεις?

• Γιώργος Αγγελόπουλος
    • Κωσταντίνος Βασάλος
    • Μάριος Ιωαννίδης

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Στην ψηφοφορια για ατομα που γουσταρουμε, να ξερετε ο Τσανκ θα έχει ασυλία.

Γράψτε κάποιος ποιοι ειναι στο παιχνιδι αυτη τη στιγμη να τους βαλω στο πολλ. Η αν παιζει λινκ με τους παιχτες που βρισκονται τωρα στο παιχνιδι.

Μαχητές

​Μάριος Πρίαμος (αν και δεν τον βλέπω να ξαναπαίζει)

​Πάνος Αργιανίδης

Ορέστης-Φαίδων Τσανγκ

​Σάρα Εσκενάζυ

Ελισάβετ Αϊνατζόγλου

​Κωνσταντίνος Βασάλος

​Κώστας Αναγνωστόπουλος

Διάσημοι

​Γιάννης Σπαλιάρας

Γιώργος Χρανιώτης

​Γιώργος Αγγελόπουλος

Ειρήνη Παπαδοπούλου

Ευρυδίκη Βαλαβάνη

​Μπο

Λάουρα Νάργες

​Στέλιος Χανταμπάκης

Λάμπρος Χούτος

Κώστας Κοκκινάκης

• Απαντ. 66,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• mylo

4567

• McNerd

4242

• Heybro

3765

• g_alkis

3532

Δημοσ.

Ανετα εναν Αγγελοπουλου και μετα οι αφαιρετικη μεθοδος πανου - τσανκ θα πρεπει να αλλαξει απο την αρχη

Δημοσ.

Επομένως οι μαχητές θα βρεθούν με ένα καινούριο(διάσημο) παίκτη + τον Κύπριο μόλις επιστρέψει. Το λες και άδικο

Αυτό με τον Κύπριο που μπορεί να επιστρέψει με σπασμένη κλείδα θέλεις να μου εξηγήσεις λίγο πως το φαντάζεσαι;

Ρωτάω γιατί εγώ δυσκολεύομαι να δω πως μπορεί να γίνει κάτι τέτοιο.

• Like 3
Δημοσ.

Επομένως οι μαχητές θα βρεθούν με ένα καινούριο(διάσημο) παίκτη + τον Κύπριο μόλις επιστρέψει. Το λες και άδικο

Αν επιστρέψει ο Μάριος που δεν το βλέπω, δε θα υπάρχουν πλέον διάσημοι και μαχητές, αλλά μία ομάδα.

​Έχασαν τους 2 καλύτερους παίκτες τους και έναν παίκτη να πάρουν από τους διάσημους, πάλι άδικο γι'αυτούς είναι...

Δημοσ.

στο 1.33 ο χρανιωτης τη  ψηφηζει για αποχωρηση να παει παιχτης στην αλλη ομαδα η εχασαν την ασυλια?

δεν ακους τι λεει στο τρειλερ?

• Like 6
Δημοσ.

Ο Μάριος αποφάσισε μόνος του να μείνει στο παιχνίδι... και ας μην παίξει ποτέ του ούτε μισό αγώνισμα... και 200 φορές να βγει στον τάκο 200 φορές οι κύπριοι (οι μουχρίτσες) θα τον ψηφίσουν και θα μείνει μέχρι τον τελικό.

• Like 2
Δημοσ.

Στο youtube μου εμφανισε βίντεο από εκπομπή στο Ε που υποστηρίζει οτι αποκαλύπτει ποιος πάει στο μαχητές.

Τώρα αν όντως ειναι αλήθεια αυτό που λένε ή οχι δεν ξέρω αλλά δεν το ποστάρω μιας και είπαμε οχι spoilers στο θεμα. οσοι θελετε θα το βρειτε ευκολα.

Δημοσ.

Ο Μάριος αποφάσισε μόνος του να μείνει στο παιχνίδι... και ας μην παίξει ποτέ του ούτε μισό αγώνισμα... και 200 φορές να βγει στον τάκο 200 φορές οι κύπριοι (οι μουχρίτσες) θα τον ψηφίσουν και θα μείνει μέχρι τον τελικό.

Δυσκολεύομαι να φανταστώ ότι υπάρχει δρόμος προς το έπαθλο όπου απλά κάθεσαι και δεν κάνεις κάτι.

Θα είναι η απόλυτη γελοιοποίηση.

25497961c6.png

http://www.easypolls.net/poll.html?p=58e24c1de4b0867366514be5

• Like 1
Δημοσ.

Στο youtube μου εμφανισε βίντεο από εκπομπή στο Ε που υποστηρίζει οτι αποκαλύπτει ποιος πάει στο μαχητές.

Τώρα αν όντως ειναι αλήθεια αυτό που λένε ή οχι δεν ξέρω αλλά δεν το ποστάρω μιας και είπαμε οχι spoilers στο θεμα. οσοι θελετε θα το βρειτε ευκολα.

Ο Αλαφουζ εχει χασει την μπαλα με τους σπιουνους του Φουρθιωτη και Κωατοπουλου

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...