Προς το περιεχόμενο

568 μέλη έχουν ψηφίσει

1. 1. Ποιον παικτη/ες υποστηρίζεις?

• Γιώργος Αγγελόπουλος
    • Κωσταντίνος Βασάλος
    • Μάριος Ιωαννίδης

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 66,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• mylo

4567

• McNerd

4242

• Heybro

3765

• g_alkis

3532

Δημοσ.

Όντως ο Σπαλ είπε "θα φάτε καλά";

Είναι γενικά παρα πολύ καλός στον στόχο αλλά το πρόβλημα του είναι η ταχύτητα λόγο ύψους.

Επίσης όλοι οι άνδρες της ομάδας των διασημων με μοναδική εξαίρεση τον Μπο είναι πολλές φορές καλύτεροι από τον Σπαλ.

Δημοσ.

Κατευθειαν και preview με ασυλια.Αντε να δουμε τι εκανε ο Σπαλ στους διασημους και τους νευριασε :D

Δημοσ.

Πείτε την αλήθεια τόσα χρόνια όποιος από εσάς τον έβλεπε στην τηλεόραση ή άκουγε για αυτόν τι γνώμη είχε;

Το ψώνιο, ο γαμιάς και δε συμμαζευέται. Αλλά έτσι τον παρουσίαζαν. Δεν έφταιγε ούτε αυτός ούτε εμείς.

• Like 2
Δημοσ.

Καλό παιδί φαίνεται, στο μίλα μου βρώμικα μου άρεσε σαν ηθοποιός

Μέσα από αυτό το παιχνίδι ναι είναι πάρα πολύ καλό παιδί. Εγώ μέχρι τώρα τον είχα για μεγάλο νούμερο.

Δημοσ.

Εγώ πιστεύω  οτι και τον κοκκινακη μπορει να τον κοντραρει ο Σπαλ μιας και ειναι και οι 2 ψηλοι και οχι ιδιαιτερα γρηγοροι

Δημοσ.

Ελπίζω μόνο όχι κάτι πολύ άσχημο. Σε διώξανε, οκ. Δεν χρειάζεται να δείχνει πικρία , κακία ή ό,τι άλλο! Όπως ο Ντάνος.

Πάμε Σπαλ.

Δημοσ.

Όντως ο Σπαλ είπε "θα φάτε καλά";

Είναι γενικά παρα πολύ καλός στον στόχο αλλά το πρόβλημα του είναι η ταχύτητα λόγο ύψους.

Επίσης όλοι οι άνδρες της ομάδας των διασημων με μοναδική εξαίρεση τον Μπο είναι πολλές φορές καλύτεροι από τον Σπαλ.

Ναι αλλά τώρα που τον έδιωξαν θα παίζει αναγκαστικά η μπο ή κόκκινακης οπότε δεν είναι τόσο καλό
Δημοσ.

Πείτε την αλήθεια τόσα χρόνια όποιος από εσάς τον έβλεπε στην τηλεόραση ή άκουγε για αυτόν τι γνώμη είχε;

Την χειροτερη;

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...