Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα και καλη χρονια σε ολους.

Εχω ενα προβλημα με ενα Ulefone u007, το ειχα αγορασει απο κινα πριν 4-5 μηνες για μια φιλη, ξαφνικα χαλασε το μεγαφωνο, ωραια λεω στειλτο μου να το κοιταξω (μενει αθηνα μενω επαρχια) μου το εστειλε αλλα δεν μπορω να μπω στο μενου του κινητου δεν θυμαται τι λογαριασμο εβαλε στο κινητο στο google , εχω δει μερικα βιντεακια στο youtube για το πως παρακαμπτεται αυτου του ιδους η ασφαλεια αλλα για αλλα κινητα, γιαυτο δεν βρηκα κατι, ξερει κανεις πως να παρακαμψω τον ελενχο της google σε αυτη τη συσκευη?

Ευχαριστω....

Δημοσ.

Έχω ακριβώς το ίδιο πρόβλημα με το κινητό του αδερφού μου (samsung j1 16) που δεν θυμάται τον λογαριασμό του.Αν κατέχει κάποιος βρε παιδιά ας μας δώσει τα φώτα του.

Δημοσ.

εχει ξεχασει το λογαριασμο google  και δεν μπορω να μπω στο μενου του τηλεφωνου.... για επαναφορα απο google δεν υπαρχει περίπτωση.... ειχε βαλει κατι στην αρχη που πηρε το τηλ και δεν το θυμαται, δεν ασχολειτε με υπολογιστες οπότε δεν εχει email...

σε samsung τα πραγματα ειναι ποιο απλα κοιτα στο youtube samsung FRP εχει πολυ μεγαλη υποστήριξη...

Δημοσ.

εχει ξεχασει το λογαριασμο google  και δεν μπορω να μπω στο μενου του τηλεφωνου.... για επαναφορα απο google δεν υπαρχει περίπτωση.... ειχε βαλει κατι στην αρχη που πηρε το τηλ και δεν το θυμαται, δεν ασχολειτε με υπολογιστες οπότε δεν εχει email...

σε samsung τα πραγματα ειναι ποιο απλα κοιτα στο youtube samsung FRP εχει πολυ μεγαλη υποστήριξη...

Φίλε μου ευχαριστώ πάρα πολύ για την βοήθεια το φτιάξαμε!!!!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...