Προς το περιεχόμενο

Πρόβλημα με καινούριες μνήμες


doctorized

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Φίλος έχει την Asus P5QL-E (https://www.asus.com/Motherboards/P5QLE/) με έναν Core 2 Duo στα 3,17GHz και 2GB RAM DDR 2 στα 800ΜΗz και windows 10 x86. Ο υπολογιστής μέχρι τώρα δούλευε χωρίς προβλήματα. Αποφάσισε να αυξήσει τη ΡΑΜ και πήρε ένα καινούριο σετάκι 2x2GB της Mushkin στα 800MHz και αυτό. Βάζοντας τις νέες μνήμες πάνω μαζί με την παλιά ο υπολογιστής παγώνει κάθε τόσο χωρίς να κάνει κάτι για να στρεσάρει τις μνήμες. Πχ παγώνει όταν είναι στο facebook ή όταν ακούει ένα τραγούδι στο youtube. Δοκίμασε βάζοντας μία-μία τις καινούριες αλλά και πάλι ο υπολογιστής παγώνει. Με την παλιά δεν παγώνει ποτέ. Μόλις μπει μία απο τις καινούριες παγώνει στα 2-3 λεπτά. Γιατί συμβαίνει αυτό; Ασυμβατότητα ή προβληματικές μνήμες;

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δύσκολο να είναι και οι δύο προβληματικές.Καλύτερα να δεις στο memory support της μητρικής ποιες υποστηρίζονται κανονικά και να πάρεις κάτι βάσει του πίνακα.Πάντως δε δείχνει να υποστηρίζει στα σίγουρα,καμία mushkin στα 800.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Έτρεξα διάφορα τεστ και οι μνήμες δείχνουν να είναι μια χαρά. Ο υπολογιστής όμως κολλάει σε 1-2 λεπτά. Τις πήγα πίσω στο μαγαζί. Λέω να πάρω Corsair στη θέση τους μιας και αυτή που έχω ήδη είναι Corsair και δουλεύει μια χαρά.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...