achilles_g_ Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2017 εμένα πάντως, πριν πετάξω ξυραφάκια και πάρω τη μηχανή , κάλο έκανε το κρύο νερό και το παγάκι. Μάγουλα, πηγούνι όταν έβαζα κρύο νερό ή πάγο (για λίγη ώρα), δεν είχα ξανά ερεθισμό. στο λαιμό πάλι ό,τι και να έβαζα ,πάντοτε είχα κοκκινήλες και φαγούρα. Πήρα την καινούργια της braun. Με wet shave (κρέμα ξυρίσματος) έχω κάνει το καλύτερο ξύρισμα με μηχανή. Σε dry είναι καλό να βάζεις preshave...ακόμη κι ένα στοματικό διάλυμα με αλκοόλ κάνει πολύ καλή δουλειά. Το αφήνεις 2-3 λεπτά να στεγνώσει στο δέρμα και ξυρίζεσαι.
logistoulis Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2017 γιατί να βάζεις αλκοόλ στο δέρμα σου; ποιο το νόημα; το αλκοόλ συνήθως το πίνουμε
achilles_g_ Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2017 γιατί να βάζεις αλκοόλ στο δέρμα σου; ποιο το νόημα; το αλκοόλ συνήθως το πίνουμε Η επιδερμίδα του άντρα είναι λιπαρή. Tα περισσότερα prehsave και αfter shave περιέχουν μικρή ποσότητα αλκοόλ... Το αλκοόλ βοηθάει να φύγει αυτή η λιπαρότητα και σηκώνει την τρίχα ωστε το ξύρισμα να γίνει πιο εύκολο και πιο βαθύ. Επιπλέον σου αφήνει μια αίσθηση φρεσκαδας. Υ.γ Το preshave με αλκοολ δεν πίνεται 1
jennyV Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2017 Πάντως όταν ο φίλος μου έχει ξηρη επιδερμίδα μετά το ξύρισμα και τον ενοχλεί, του δινω έναν όρο ενυδάτωσης της panthenol extra που έχω. 'Εχει ελαφριά υφή, δεν είναι λιπαρός κι είναι πολύ ενυδατικός. Αλλιώς χρησιμοποιεί ένα του κορρέ με ωραίο άρωμα αλλά ειδικά τον χειμώνα προτιμά τον όρο. Στην αρχή ,όταν το πρότεινα, το έπαιζε δύσκολος, ότι και καλά δεν ξέρει πως να το χρησιμοποιήσει, αλλά τώρα τον βάζει και μετά το μπάνιο, ειδικά αν έχει πάει κολυμβητηριο, για μην τον "τραβάει" το δέρμα. Αναγκαστηκα να πάρω δευτερο μπουκαλάκι σε λιγότερο από δύο μήνες.
achilles_g_ Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2017 Πάντως όταν ο φίλος μου έχει ξηρη επιδερμίδα μετά το ξύρισμα και τον ενοχλεί, του δινω έναν όρο ενυδάτωσης της panthenol extra που έχω. 'Εχει ελαφριά υφή, δεν είναι λιπαρός κι είναι πολύ ενυδατικός. Αλλιώς χρησιμοποιεί ένα του κορρέ με ωραίο άρωμα αλλά ειδικά τον χειμώνα προτιμά τον όρο. Στην αρχή ,όταν το πρότεινα, το έπαιζε δύσκολος, ότι και καλά δεν ξέρει πως να το χρησιμοποιήσει, αλλά τώρα τον βάζει και μετά το μπάνιο, ειδικά αν έχει πάει κολυμβητηριο, για μην τον "τραβάει" το δέρμα. Αναγκαστηκα να πάρω δευτερο μπουκαλάκι σε λιγότερο από δύο μήνες.Για ξηρή επιδερμίδα χρειάζεται balm.
jennyV Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2017 Για ξηρή επιδερμίδα χρειάζεται balm. δεν του αρέσει, το έβρισκε λιπαρό. Είχε ένα της nivea νομίζω που μύριζε όμορφα, αλλά προτιμάει τον ορό γιατί του καταπραύνει και τις κοκκινίλες, κι είναι πολύ ελαφρύς. Βεβαια δεν έχει άρωμα.
achilles_g_ Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2017 δεν του αρέσει, το έβρισκε λιπαρό. Είχε ένα της nivea νομίζω που μύριζε όμορφα, αλλά προτιμάει τον ορό γιατί του καταπραύνει και τις κοκκινίλες, κι είναι πολύ ελαφρύς. Βεβαια δεν έχει άρωμα. Δες το karite. Δεν υπάρχει σύγκριση με το nivea.
mentoras99 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2017 Nivea Valsam πολλα χρονια !!Οικονομικο και καλο . 1 ακομη ψηφος απο εμενα στο nivea balsam.
The_Judas Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2017 Η επιδερμίδα του άντρα είναι λιπαρή. Tα περισσότερα prehsave και αfter shave περιέχουν μικρή ποσότητα αλκοόλ... Το αλκοόλ βοηθάει να φύγει αυτή η λιπαρότητα και σηκώνει την τρίχα ωστε το ξύρισμα να γίνει πιο εύκολο και πιο βαθύ. Επιπλέον σου αφήνει μια αίσθηση φρεσκαδας. Υ.γ Το preshave με αλκοολ δεν πίνεται Επίσης βοηθάει για καθαρισμό και αντισηψία. 1
achilles_g_ Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2017 Επίσης βοηθάει για καθαρισμό και αντισηψία.Ακριβώς. Ήθελα να το συμπληρώσω αλλά λέω γιατί να το κάνω; όποιος ενδιαφέρεται κάθεται και το ψάχνει. Και προσπαθούμε να βοηθήσουμε και μας ειρωνεύονται και από πανω κιόλας
thomasG4 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2017 Προτείνω αυτό Επειδή έχω λιπαρή επιδερμίδα και ερεθίζεται εύκολα μετά το ξύρισμα το συγκεκριμένο gel είναι ότι πρέπει. Απορροφάται πολύ γρήγορα χωρίς να αφήνει υπολείμματα στην επιδερμίδα και την αίσθηση λιπαρότητας στο δέρμα (όπως το nivea after shave balm που αναφέρθηκε). Επίσης έχει καλή καταπραϋντική δράση για τους ερεθισμούς που δημιουργούνται από τις λεπίδες του ξυραφιού. 1
ψαγμενος Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2017 Πήρα την καινούργια της braun. Με wet shave (κρέμα ξυρίσματος) έχω κάνει το καλύτερο ξύρισμα με μηχανή. Σε dry είναι καλό να βάζεις preshave...ακόμη κι ένα στοματικό διάλυμα με αλκοόλ κάνει πολύ καλή δουλειά. Το αφήνεις 2-3 λεπτά να στεγνώσει στο δέρμα και ξυρίζεσαι. Ποια μηχανη πηρες;
fotaras13 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2017 γιατί να βάζεις αλκοόλ στο δέρμα σου; ποιο το νόημα; το αλκοόλ συνήθως το πίνουμε Για απολύμανση φυσικά. 10 χρόνια τώρα χρησιμοποιώ οινόπνευμα καθαρό και λοσιόν με άρωμα κυρίως αλλά ενα διάστημα εβαζα και το μπλε. Η επιδερμιδα μου ειναι σε αρκετα καλη κατασταση και η αίσθηση μετά το ξύρισμα αρκετά καλή. Δοκίμασα κάποια balm από super market και μου άφηναν λιπαρότητα... Ένα balm του κορρέ επίσης για μένα είναι καλή επιλογή.
achilles_g_ Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2017 Ποια μηχανη πηρες; Την braun 9296. Την είχα πάρει προσφορά από το amazon. Με τα μεταφορικά μου βγήκε περίπου 260 ευρώ, όταν εδώ ζητούσαν 400. Έχω βάλει και στην philips μου τις τελευταίες κεφαλές της 9000, αλλά νομίζω οι foil λεπίδες είναι πιο ευκολόχρηστες από τις περιστρεφόμενες. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα