Προς το περιεχόμενο

Η Dell παρουσίασε το Canvas, μία εναλλακτική πρόταση στο Surface Studio της Microsoft


Hal9000

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Η Dell στην έκθεση CES 2017 παρουσίασε μία νέα συσκευή, ένα “έξυπνο χώρο εργασίας” που ουσιαστικά αποτελεί μία εναλλακτική πρόταση στο Microsoft Surface Studio, χωρίς όμως τον παράγοντα… PC.

Αυτό σημαίνει επί της ουσίας ότι έχουμε να κάνουμε με μία 27 ιντσών οθόνη αφής (20-point multi-touch) ανάλυσης QHD (2560 x 1440 pixels) που στοχεύει στην αγορά των δημιουργών, των καλλιτεχνών και όσων γενικότερα επιθυμούν να εργάζονται στον υπολογιστή και στις δημιουργίες τους σαν να είχαν στα χέρια τους πραγματικό χαρτί και μολύβι στο γραφείο μπροστά τους. H Dell λέει πως για την ανάπτυξη του Canvas συνεργάστηκε με την Microsoft.

Δημοσιευμένη Εικόνα

 

Η μονάδα μπορεί να τοποθετηθεί πάνω σε ένα γραφείο όπως μπορείτε να δείτε και στην σχετική εικόνα ή μπορεί να τοποθετηθεί και υπό γωνία, ανάλογα το είδος της εργασίας και τις ανάγκες και τις απαιτήσεις κάθε χρήστη.

 

Σύμφωνα με την Dell, το Canvas μπορεί να συνδεθεί με οποιαδήποτε συσκευή Windows 10, και επομένως είναι κατάλληλο για χρήση από πολλούς πιθανούς καταναλωτές. Η εταιρεία επίσης επισημαίνει ότι λειτουργεί απρόσκοπτα σε συνδυασμό με creative-centric λογισμικό, συμπεριλαμβανομένων λογισμικού από τις εταιρείες Adobe και SolidWorks.

Δημοσιευμένη Εικόνα

 

Η συσκευή λειτουργεί άψογα με οποιοδήποτε stylus της Wacom ή με το περιστροφικό χειριστήριο που η Dell ονομάζει Totem, και λειτουργεί με παρόμοιο τρόπο με αυτόν που λειτουργεί το Surface Dial.

 

Η Αμερικάνικη εταιρεία δεν τοποθετεί το Canvas στην αγορά απέναντι από το Surface Studio της Microsoft, που είναι άλλωστε ένα κανονικό PC. Όσοι διαθέτουν ήδη PC αλλά επιθυμούν να του δώσουν μία “επιπλέον διάσταση”, σαν αυτή του Surface Studio, τότε αξίζει να λάβουν υπόψη τους το Dell Canvas, έστω και αν πρέπει να βάλουν βαθιά το χέρι τους στην τσέπη και να βγάλουν $1799 (η εταιρεία θα ξεκινήσει την πώληση του στις ΗΠΑ από τις 30 Μαρτίου).

Δημοσιευμένη Εικόνα

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Πολλά και ωραία προϊόντα παρουσίασε η Dell. Το συγκεκριμένο είναι απλά τέλειο και ισάξιο του Microsoft Surface Studio. Όποιος έχει δουλέψει με ταμπλέτα wacom γνωρίζει πως αυξάνει την παραγωγικότητα η χρήση ταμπλέτας, πόσο μάλλον αυτό το προϊόν της Dell ή το αντίστοιχο της Microsoft.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Η τιμή όμως είναι κάπως

Για την Ελλάδα που κάνεις μια δουλειά και την πληρώνεσαι σε χίλιες δώσεις είναι κάπως. Δεν έχεις καθόλου άδικο. Η αγορά ενός τέτοιο εργαλείου απαιτεί την άμεση πληρωμή την εργασίας οπότε μπορείς να το αγοράσεις και πιο άνετα. Κάποτε το κάναμε. Τώρα όχι...

  • Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Η συγκεκριμένη λογική σε μία συσκευή ανεξάρτητου υπολογιστικού συστήματος είναι φανταστική. Αν αύριο μεθαύριο επιλέξει κάποιος την σύνδεση με ένα άλλο PC ή σημαντικά διαφορετικό hardware το συνδέει άμεσα.

  • Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...