Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημέρα και καλή χρονιά σε όλα τα μέλη!!!

Αρχίζω να φτιάχνω την δισκοθήκη μου με smart playlists στο itunes και για αυτό το λόγο, ενημερώνω όλα τα tags στα τραγούδια. Επειδή όμως μιλάμε για μια χρονοβόρα διαδικασία και κοπιαστική, θα ήθελα να ρωτήσω το εξής.  

Στα τραγούδια που τελειώνω, γίνεται με κάποιο τρόπο να κλειδώσω τα tags, ωστε να αποφύγω μια καταλάθος αλλαγή τους; Μια καταλάθος αλλαγή απο εμένα ή ένα 3rd party πρόγραμμα.

Με λίγα λόγια φοβάμαι να έχω τελειώσει κάποια χιλιάδες κομμάτια και μετά να περάσω την εκάστοτε χ.ψ. εφαρμογή για οργάνωση ή djing και με καμια αυτόματη ρουτίνα, μου μηδενίσει ή μου αλλάξει τα tags με κάποια που θα βρει αυτόματα από το ίντερνετ (itunes,amazon κλπ)  

Υ.Γ Υπάρχει κάποια εφαρμογή που μπορεί να ψάξει αυτόματα στο ίντερνετ και να μου ενημερώσει ΜΑΖΙΚΑ τα tags σε ΕΝΑ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ πεδίο. Τα tags θα τα φτιάξω όλα εγω χειροκίνητα, απλά θα ήθελα κάτι τέτοιο να μου συμπληρώσει τισ χρονολογίες των τραγουδιών

Δημοσ.

Μπορείς να κανεις τα αρχεια read only (δεξι κλικ ----> properties ----> attributes ----> read only) για να μην μπορει να εφαρμοστει καποια αλλαγη επανω τους.

Δυστηχώς απο 2 προγράμματα που δοκίμασα (traktor,recordbox), αλλάζουν αμέσως

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...