Προς το περιεχόμενο

Project Valerie, ένας φορητός υπολογιστής για παιχνίδια με 3 οθόνες


Hal9000

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Ένα από τα σημαντικότερα στιγμιότυπα στη φετινή CES είναι το Project Valerie ή αλλιώς ένας gaming φορητός υπολογιστής της Razer ο οποίος διακρίνεται για τις 3 οθόνες που διαθέτει.

Κάθε οθόνη έχει διαστάσεις 17 ιντσών καθώς και ανάλυση 4K. Αν και σε πρωτότυπη μορφή, η Razer αναφέρει ότι το άνοιγμα των οθονών γίνεται με πολύ εύκολο και κυρίως αυτοματοποιημένο τρόπο όπως και το κλείσιμο τους, κάτι που δε μπορέσαμε όμως να δούμε. Το κοινό σύμφωνα με την εταιρεία που θα ενδιαφερθεί για το συγκεκριμένο φορητό υπολογιστή είναι φανατικοί των βιντεοπαιχνιδιών και κυρίως όσους συμμετέχουν σε διάφορες esports διοργανώσεις.

 

Τα τεχνικά χαρακτηριστικά του Project Valerie δεν έχουν γνωστοποιηθεί ακόμα, εκτός από την κάρτα γραφικών που θα διαθέτει και η οποία δεν είναι άλλη από την GTX 1080 της Nvidia με 8GB μνήμη και η οποία όπως είδαμε σε ένα μικρό demo, δίνει κορυφαίες επιδόσεις. Αυτή άλλωστε ήταν και η μοναδική επαφή που είχαμε με το σύστημα της Razer, που βρισκόταν πίσω από μια βιτρίνα, και με αναφορές να κάνουν λόγω για κλοπή δύο πρωτότυπων συσκευών από τον εκθεσιακό χώρο της εταιρείας, μία υπόθεση που ερευνάται.


Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

  • Απαντ. 37
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Πολύ ωραία σαν ιδέα αλλά όχι για gaming τόσο όσο για φορητό workstation. Είναι πολύ κοντά ο χρήστης στις 3 οθόνες και αμφισβητώ την ικανότητα να προσφέρει επαρκείς επιδόσεις σε triple-4K όταν με το ζόρι μπορούμε σε μια 4Κ με μια 1080 να έχουμε 40-60FPS σε 2016 τίτλους βλ"witcher 3"

  • Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δεν ειναι και τοοοσο φαν...παντως το ολο gaming design με τα πολυχρωμα λαμπακια και τα σχεδια ειναι ενα χαλι μαυρο...για παιδακια μεχρι 10

 

Τωρα για τα λαπτοπ καπου διαβασα οτι τα εκλεψαν απο την εκθεαη...

  • Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Εγω δε μπορω να καταλαβω γιατι εχουν λυσσαξει με την razer ολοι...

Razer η apple τον computer απλά. Πανάκριβα όλα και πάντα ότι αγοράζεις χαλάει μετά από ένα συγκεκριμένο χρόνο. Ακουστικά razer carcharias  85€ μου χάλασαν μετά από 6 μήνες, τα έστειλα για εγγύηση και μετά χάλασαν από 2 μήνες πάλι. Razer blackwidow 100€ πήρα , το καλώδιο ήθελε να βάλω ζηλοτέιπ για να δουλεύει μετά από 2 μήνες. Επειδή έχει φωτάκια και design τα παίρνουν όλοι...

  • Like 3
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

δύο κομμάτια πάντως κυκλοφορούν "ελεύθερα" στην αγορά για όποιον τα θέλει. :-)

http://pocketnow.com/2017/01/09/ces-2017-razer-theft-two-prototypes

εκτός και αν πρόκειται για κάποιο marketing trick!!!

  • Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

  • Δημιουργία νέου...