Προς το περιεχόμενο

κλειδωμα adsl αντι για vdsl(speedport)


Προτεινόμενες αναρτήσεις

καλησπερα ,στελνω προς τιμην ενος φιλου.Τους τελευταιους 3 μηνες αντι να κλειδωνει σε vdsl το ρουτερ του κλειδωνει σε adsl μονο και στα 7 mbps απο 30 που ηταν πριν τα τελευταια 2 χρονια.Ενω πληρωνει vdsl ουσιαστικα εχει adsl,απο οτε δεν του το εχουν φτιαξει παρα τις πολλες εκκλησεις.τι μπορει να κανει?

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Και γω στην ίδια φάση. Τους παίρνω τηλέφωνο και με αντιμετωπίζουν σαν να πηγαίνω δημοτικό. Παρακαλώ κάντε Reset με την καρφιτσα, γράψτε στον φυλλομετρητή την IP, βάλτε πάλι τους κωδικούς pppoe... Και κάθε φορά το ίδιο. Το θέμα είναι στο dslam και αυτοί ασχολούνται με τις ρυθμίσεις στο router μου. Αυτό που πρέπει να κάνεις είναι να ανεβάσεις λίγο τους τόνους φίλε. Άλλη γλώσσα δεν καταλαβαίνουν στο λέω εκ πείρας.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

επισης ο απο κατω στην πολυκατοικια πιανει σταθερα 30ρι,πιστευω ειναι το ρουτερ,εφοσον εχουν δυνατοτητα να μπαινουν να το ρυθμιζουν κατι θα εχουν πειραξει.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δεν είναι το Router η γραμμή σου είναι. Αλλά θα σου πω και κάτι σπάνιο που μου έχει τύχει στο παρελθόν και σε έναν άλλο εδώ μέσα. Δοκίμασε να λογκαρεις με κωδικούς root και στα Modulation Types να αφήσεις μόνο VDSL2 όλα τα άλλα τα κάνεις untick. Κανονικά πρώτα πρέπει να δοκιμάζει το ρούτερ συγχρονισμό σε vdsl και μετά σε adsl. Αλλά υπήρχαν περιπτώσεις σε zte h367n που μπερδεύοταν για αυτό στο λέω .

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...