Προς το περιεχόμενο

πως μπορω να αυξησω το σημα wifi σε ολο μου το σπιτι?


mpampiskapa

Προτεινόμενες αναρτήσεις

  • 2 εβδομάδες αργότερα...

νομιζω πως η καλυτερη λυση μετα το wifi repeater-extender ειναι τα powerline. Σαφως πιο ακριβα αλλα νομιζω οτι αξιζουν περισσοτερο.

Αν θες τσεκαρε το TP-LINK TL-WPA4220 Kit.

Ουσιαστικα συνδεεις το κεντρικο powerline adapter μαζι με το router σου  και στην πριζα του σπιτιου σου επειτα το αλλο που σου δινει η συσκευασια το συνδεεις στο δωματιο που θες να εχεις καλυψη wifi και εκπεμπει στο δωματιο σου! Αν πιο μετα θες περισσοτερη καλυψη και σε αλλα δωματια περνεις παραπανω powerlines και τα συνδεεις στις πριζες των δωματιων που θες

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

ή πέρνεις ενα καλύτερο modem-router με μεγαλύτερη εμβέλεια π.χ http://www.e-shop.gr/tp-link-tl-wr1043nd-ultimate-wireless-n-gigabit-router-p-PER.612438

και εγώ είχα το ίδιο πρόβλημα στο σπίτι..δοκίμασα με wifi repeater-extender αλλά είχα διάφορα προβλήματα σύνδεσης/αποσύνδεσης κ.λ.π και τελικά πήρα καλύτερο modem-router (με 2 κεραίες) και τέλος....παντού σήμα!

  • Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Συμφωνώ και γω. Βάζεις ένα δυνατό Router με πολλές κεραίες, κατάλληλα προσανατολισμένες, σε κεντρικό σημείο του σπιτιού και ψηλά ώστε να έχεις πλήρη κάλυψη. 

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

  • 1 μήνα μετά...

Το παραπάνω ρούτερ που λέτε να πάρει θύρα wan ? Διότι τώρα με την τηλεφωνία μέσω ίντερνετ δεν μπορούμε να βγάλουμε το ρούτερ του πάροχου ! Επίσης το συγκεκριμένο ρούτερ υποστηρίζει την δυνατότητα band with limit ?

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...