Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 53
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• 1 χρόνο αργότερα...
Δημοσ.

Καλημερα, ειδα μια προσφορα στον Μασουτη για την μηχανη της illy iperespresso με καψουλες και την δινουν δωρεαν με 7 πακετα καψουλες,τα πακετα φαινονται αυτα με τις 21 καψουλες που εχουν στο σκρουτζ 10-12€.Δλδ.  Αν βγαινει 70-80€ αξιζει. Ξερω οτι σε σχεση με nespresso ειναι ακριβοτερες οι καψουλες και δεν εχουν μεγαλη ποικιλια αλλα βγαζουν καλυτερο καφε.Αν ξερει κανεις ποσο εχουν στο καταστημα αυτο οι συσκευασιες αυτες ας μας πει γιατι δεν εχω κοντα μου τετοιο καταστημα να ξερω αν αξιζει τον κοπο. 

https://www.masoutis.gr/Offers?gclid=EAIaIQobChMI99W6qL6J5QIVGvlRCh0aWA8UEAAYASABEgIusPD_BwE#

Δημοσ.
4 ώρες πριν, DRIFT_KING είπε

Καλημερα, ειδα μια προσφορα στον Μασουτη για την μηχανη της illy iperespresso με καψουλες και την δινουν δωρεαν με 7 πακετα καψουλες,τα πακετα φαινονται αυτα με τις 21 καψουλες που εχουν στο σκρουτζ 10-12€.Δλδ.  Αν βγαινει 70-80€ αξιζει. Ξερω οτι σε σχεση με nespresso ειναι ακριβοτερες οι καψουλες και δεν εχουν μεγαλη ποικιλια αλλα βγαζουν καλυτερο καφε.Αν ξερει κανεις ποσο εχουν στο καταστημα αυτο οι συσκευασιες αυτες ας μας πει γιατι δεν εχω κοντα μου τετοιο καταστημα να ξερω αν αξιζει τον κοπο. 

https://www.masoutis.gr/Offers?gclid=EAIaIQobChMI99W6qL6J5QIVGvlRCh0aWA8UEAAYASABEgIusPD_BwE#

11€ και κάτι λεπτά (κάτω από 11.10€)  έχει το κάθε κουτί.

Για μένα οι illy βγάζουν τον καλύτερο καφέ από όλες τις μηχανές με κάψουλα, απλά είναι πολύ ακριβές οι κάψουλες. Βγαίνουν πάνω από μισό € η μία.

• Like 2
Δημοσ.

Θα την τσημπισω μαλλον.Για να παρεις nespresso θες ~70€ και δινουν 14 καψουλες δωρο + 30€ για καψουλες δλδ με 0.44 € η καψουλα παιρνεις 70 καψουλες  nespresso. Με την  illy με 77€ εχεις 147 καψουλες,αρα 63 καψουλες παραπανω.Και να μην συνεχισεις να αγοραζεις αξιζει νομιζω. 

• Like 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, DRIFT_KING είπε

Θα την τσημπισω μαλλον.Για να παρεις nespresso θες ~70€ και δινουν 14 καψουλες δωρο + 30€ για καψουλες δλδ με 0.44 € η καψουλα παιρνεις 70 καψουλες  nespresso. Με την  illy με 77€ εχεις 147 καψουλες,αρα 63 καψουλες παραπανω.Και να μην συνεχισεις να αγοραζεις αξιζει νομιζω. 

Απλά nespresso έχεις πολλές επιλογές και βρίσκεις και φτηνές κάψουλες, σε illy δεν έχω δει. 

• Like 1
Δημοσ.

Δεν ξέρω, πιθανό. Κάπου είχα διαβάσει ότι για κάποια χρόνια ισχύει μια πατέντα και δεν επιτρέπεται να βγάλει άλλος κάψουλες, κάτι τέτοιο.

Υπάρχουν επαναγεμιζόνες κάψουλες αλλά μετά χάνει το νόημα και την ευκολία της πιστεύω. Παίρνεις μηχανή με χύμα καφέ αν είναι να γεμίζεις την κάψουλα.

• Like 1
  • 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Γειά σας,

θέλω να πάρω δώρο στην κοπελιά μου που σπουδάζει εξωτερικό μια εσπρεσιερα. Διάβασα το θρεντ και βλέπω ότι υπάρχει μια προτίμηση στην iperespreso. Βρήκα αυτό https://www.illyshop.gr/michanes/michani-espresso-gia-kapsoules-illy-iperespresso/illy-iperespresso-y3-2-e-c-amalfi-light-blue-2-potiria-freddo-56-kapsoules_33040/ . Θεωρείτε ότι αξίζει τα λεφτά του και ρωτώ κυρίως για τη μηχανή γιατί από ότι κατάλαβα οι κάψουλες είναι ποιοτικές. Ή να πάω να πάρω νεσπρέσο? Απλά η illy σου δίνει και 84 κάψουλες που είναι πολλές. Ευχαριστώ πολύ.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...