leonidasgr2003 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2017 Γεια σας,Στις 24/12 πραγματοποιήθηκε παράνομη χρήση της κάρτας μου (εθνική mastercard χρεωστική) και μου αφαίρεσαν το ποσό των 57,38Ε και ζήτησαν πάγια εντολή ανάληψης χρημάτων. Η ιστοσελίδα ειναι bill-hub.com η οποία ιστοσελίδα είναι πλαστή. Ζητάει να στείλεις κάποιο email ακύρωσης συνδρομής και στη συνέχεια σ απαντάνε ζητώντας να πατήσεις πάνω σε κάποιο link. Ενδεχομένως για να εγκαταστήσουν πρόγραμμα spyware.Πρόσβαση στην κάρτα δεν έχει κάποιος άλλος εκτός από εμένα . Ο Η.Υ έχει antivirus κ πάντα πρόσεχα να υπάρχει το htpps . Επίσης πέρασαν κ το verification code της mastercard. Την κάρτα την ακύρωσα σήμερα και θα κάνω αίτηση αμφισβήτησης συναλλαγής. Το email σας το στέλνω αφενός για να σας ενημερώσω αφετέρου για να ενημερώσετε τον κόσμο και για να μου πείτε αν υπάρχει τρόπος να εντοπιστούν ; Υπάρχει αρκετός κόσμος απ ότι είδα που επεσε θύμα. Τωρα θα πρεπει να αλλαξω κ όλους τους κωδικούς πρόσβασης Εστειλα και μήνυμα στη Διωξη Ηλ. εγκληματος Το antivirus f-secure δεν επιασε τίποτα , το windows defender δε βρίσκει τίποτα ! Πως είναι δυνατόν;; Ευχαριστώ 1
Επισκέπτης Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2017 προσφατα με χρέωσαν από g2a.com 20+40 ευρώ Μεσω paypal εγινε η χρεωση. Η πρώτη κινηση που έκανα κατευθείαν μολις το ειδα ηταν να παρω τηλ την τραπεζά μου (Πειραιως) να πω οτι μου κλεψαν τα στοιχεια κτλ. Αυτοι ακυρωσαν την καρτα μου και μου είπαν να πάρω σε 2 μερες αν δεν βγάλω ακρη με το Paypal για να ανοιξω case περι αμφισβήτησης συναλλαγής. Nα μην στα πολυλογο το g2a.com bannare τον λογαριασμό μου οταν τους ρωτησα τι γινετε, και οταν ανοιξα case στο paypal κανανε οτι δεν καταλαβαινανε οτι δεν εγινε απο εμενα η χρεωση/αγορα, με αποτέλεσμα να απορρίπτουν την επιστροφη χρημάτων Κανε ενα φορματ καλου κακού αν υποψιαζεσαι spyware και παρε την τραπεζα τηλ. αν δεν το εχεις κανει ηδη
Θεkλα Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2017 Ρε σεις αυτο θέλει αλλαγή κάρτας. Κάπου να εχουν ξεφυγει τα στοιχεια και μετα θα σας χρεωνουν συνέχεια.
Hlapatsas Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2017 Δεν έχει δυνατότητα η Πειραιώς για επιβεβαίωση με 2 βήματα; Δηλαδή όταν θες να κάνεις την πληρωμή, εκτός από τα στοιχεία της κάρτας, να σου έρχεται και sms με κωδικό επιβεβαίωσης τον οποίο και θα πρέπει να καταχωρήσεις για να εγκριθεί η πληρωμή;;
Επισκέπτης Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2017 Δεν έχει δυνατότητα η Πειραιώς για επιβεβαίωση με 2 βήματα; Δηλαδή όταν θες να κάνεις την πληρωμή, εκτός από τα στοιχεία της κάρτας, να σου έρχεται και sms με κωδικό επιβεβαίωσης τον οποίο και θα πρέπει να καταχωρήσεις για να εγκριθεί η πληρωμή;; η VISA ειχε, η mastercard που μου δώσανε μετα δεν εχει. Και οι 2 ειναι σαν χρεωστικές απλα συνδεδεμένες με τον λογαριασμό μου, δεν ειναι πιστωτικες Η χρεωση εγινε στην Visa, από g2a.com μεσω paypal οποτε καπως το παρεκαμψαν αυτό που λες. To paypal μου ελεγε οτι δεν φαίνεται να κανανε hack τον λογαριασμό σας στο Paypal . Αν μετανιώσατε για την αγορα και μπλα μπλα...
normal40 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2017 Ωπα ρε παιδιά, για κάθε συναλλαγή σου ζητάει κωδικό μέσω SMS, πως το πέρασαν αυτό ; αρχίζω και φοβάμαι. Γιατί δεν έκανες μια virtual card;
Θεkλα Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2017 Να πω και κατι αλλο ρε τζιμάνια. Γιατι το link μένει στο 1ο post αν ειναι αρπαχτή. Για να την πατησουν και άλλοι (έστω και απο περιέργεια); 1
defacer Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2017 Στις 24/12 πραγματοποιήθηκε παράνομη χρήση της κάρτας μου (εθνική mastercard χρεωστική) και μου αφαίρεσαν το ποσό των 57,38Ε και ζήτησαν πάγια εντολή ανάληψης χρημάτων. προσφατα με χρέωσαν από g2a.com 20+40 ευρώ Μεσω paypal εγινε η χρεωση. Μια ερώτηση γιατί δεν είναι ξεκάθαρο και δεν το κατάλαβα. Όταν λέτε πραγματοποιήθηκε χρήση και με χρέωσαν, τα απαραίτητα στοιχεία για να το κάνουν πού τα βρήκαν;
Θεkλα Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2017 Ναι ρε συ, ήθελα και εγώ να το γράψω. Βρήκαν και το paypal σου ή έφτιαξαν λογαριασμό; Κάτι χάνω!
leonidasgr2003 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2017 Δεν έχει δυνατότητα η Πειραιώς για επιβεβαίωση με 2 βήματα; Δηλαδή όταν θες να κάνεις την πληρωμή, εκτός από τα στοιχεία της κάρτας, να σου έρχεται και sms με κωδικό επιβεβαίωσης τον οποίο και θα πρέπει να καταχωρήσεις για να εγκριθεί η πληρωμή;; όλες το εχουν αυτό αλλα όταν αγοραζεις κατι απο ιντερνετ δεν υπαρχει αυτη η δυνατότητα . Η αμεση ενημερωση με sms υπάρχει μόνο στις πιστωτικές καρτες .. δεν καταλαβαίνω γιατί τα τσογλάνια δεν το ενεργοποιούν σε όλες τις κάρτες Μια ερώτηση γιατί δεν είναι ξεκάθαρο και δεν το κατάλαβα. Όταν λέτε πραγματοποιήθηκε χρήση και με χρέωσαν, τα απαραίτητα στοιχεία για να το κάνουν πού τα βρήκαν; Εχω την εντύπωση ή ότι είχαν spyware στο λαπτοπ μ και δεν μπορεσε να το ανιχνεύσει το αντιβαριους ή ότι χακαραν καποιο ιστοχώρο που δεχόταν ηλεκτρονικες αγορές κ απλα αντεγραφαν τα στοιχεία ή πειραγμένο ATM και εφτιαξαν κλώνο της καρτας. Υπάρχει περίπτωση αν κανω συναλλαγή κ κατεβαζω με mtorent να εγινε ετσι η κλοπη; Να πω και κατι αλλο ρε τζιμάνια. Γιατι το link μένει στο 1ο post αν ειναι αρπαχτή. Για να την πατησουν και άλλοι (έστω και απο περιέργεια); δεν γίνεται αρπαχτη απο τη σελίδα τους αν δεν πατησεις σε καποιο λινκ για να κατεβασεις κατι .. απλα η σελίδα τους είναι σε htpps και δεν σ δίνει επιλογή για ταινίες , σ λεει συνεχεια αν θες να ακυρώσεις τη συνδρομη.... Δεν είναι τυχαίο που ζητηθηκαν τα χρήματα 24/12 κ φανηκαν στο λογαριασμό στις 28 . Αφού μια μερα πριν απο τα χριστούγεννα όλοι αγοράζουν παρα πολλά δώρα οπότε θα εμενε απαρατήρητο το ποσο
Επισκέπτης Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2017 Μια ερώτηση γιατί δεν είναι ξεκάθαρο και δεν το κατάλαβα. Όταν λέτε πραγματοποιήθηκε χρήση και με χρέωσαν, τα απαραίτητα στοιχεία για να το κάνουν πού τα βρήκαν; Eίχα αγοράσει από το site τους, 1 περίπου μηνα πριν το συμβαν, το Need For Speed. Και παλαιότερα με άλλες κάρτες ήμουν πελάτης τους χωρίς πρόβλημα. Δεν γνωρίζω πως δουλεύει το σιτε τους οταν τους δίνεις τα στοιχεία της κάρτας. Πολύ πιθανον να Hackarane τον λογαριασμό μου εκεί ή ο πωλητής του κλειδιού να μου έκανε κάποια χρέωση (?) δεν μπορω δυστυχώς να ξέρω. Ειμαι τυχερος που οποιος εκλεψε τα λεφτα σταμάτησε στα ~60ευρώ, είχε 1 μηνιάτικο μεσα ο λογαριασμός... Με τα πολλά, μιλησα μονο με την τραπεζα μου, αυτή ανελαβε τα πάντα μεσω τηλεφώνου, μετά απο 1-2 μήνες είχα πίσω τα λεφτά. Για το story, η χρεωση αφορούσε αγορά κάποιων weapon skins για CS:GO η κάτι αναλογο
leonidasgr2003 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2017 Κοίταζα τις κινήσεις κ η τελευταία κίνηση πριν με χακαρουν ήταν stoiximan κ cosmote ανανέωση . Η κοσμοτε αποκλείεται το είχα κάνει πολλες φορές οποτε μενει το στοιχημαν το οποίο δεν είχα χρησιμοποιήσει ξανά. Ισως καποιος υπάλληλος ίσως τους παρακολουθούσαν τη σελίδα
kage Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2017 To googlarisma bill-hub scam λεει οτι καπου εβαλαν τα στοιχεια καρτας κτλ.για streaming ταινιας Για το g2a σε προηγ.αγορα ειχε γινει αποθηκευση στοιχειων καρτας.. Κατι μου λεει οτι to user pass του account g2a ή το recover ειχαν ευκολους χαρακτηρες ή απαντησεις..
Super Moderators billdanos Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2017 Super Moderators Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2017 Χωρίς να ξέρω λεπτομέρειες, είναι πιθανόν να μην είναι hack αλλά κάτι που "ξέφυγε" στους όρους χρήσης μετά από κάποια προηγούμενη συναλλαγή (κάποια συμπληρωματική υπηρεσία ή δωρεάν εγγραφή σε κάτι που μετά απο Χ χρονικό διάστημα, θα γυρνούσε σε κανονική συνδρομή). Θεωρητικά μιλώντας πάντα...
leonidasgr2003 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2017 Μίλησα με τη δίωξη ηλεκτρονικου εγκλήματος . Την έπαθα απο το utorent ! Κατεβαζα πειρατικές ταινίες κ το αφηνα ανοιχτό για να seedarw ... το αποτελεσμα = Οταν εγκατεστησα το malware bytes βρήκε καποια αρχεία τύπου machine/key ... στο msconfig που δεν εβρισκε το fsecure τα οποία κ διέγραψα άμεσα. Ακομα καθώς κατέβαζα το malware bytes μπλόκαρε συνεχώς μια ΙΡ κ με ειδοποιούσε... παταω να δω τι ΙΡ ειναι αυτη κ μου εμφανιζόταν Νιγηρία. Η δίωξη μ είπε ότι όλες οι επιθεσεις κ απατες γίνονται απο νιγηρία και κίνα... υποκλέπτουν/παρακολουθούν τον Η.Υ και τι πληκτρολογώ και εχουν όλα τα στοιχεία ... δεν στελνουν ιό αλλα τρογιαν ή κατι αλλο που δεν εντοπίζεται απο αντιβάιρους. κανουν μια αγορά συνδρομής σε μια ιστοσελίδα scam όπως η bill-hub.com όπου τη διαχειρίζεται συνήθως καποιος ανυποψίαστος απο εκείνες της αγγελίες που λένε "εργαστείτε απο το σπιτι σας" η δουλειά του είναι μολις δεχτεί έμβασμα "απο τον προμηθευτή/εμένα" να το στείλει αμεσα σε αλλον λογαριασμό πχ στην Νιγηρία! http://scamcharge.com/c/bill-hub-com εδώ είναι παρόμοιοι χρήστες που επεσαν θύμα.. η σελίδα ειναι ασφαλής
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα