marios261 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2017 Καλησπέρα σε όλους.Θα ήθελα να ρωτήσω κάτι από αυτούς που γνωρίζουν.Εκανα μία αγορά μέσω ebay στης 24 Δεκεμβρίου.Το προϊόν το πλήρωσα μεσω paypal κανονικά και έγινε κανονικά η αποστολη από τον πωλητή όπως είδα στο ebay.Ενω το περίμενω είδα σήμερα ότι ο πωλητής διαγράφηκε από το ebay.Να ανοίξω θέμα στο ebay η να περιμένω μερικές μέρες μήπως έρθει τελικά το προϊόν.
IT chef Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2017 Tracking number δεν έχεις; Άμεσα θα έλεγα dispute στο paypal και στο ebay. Πες μας και κόστος,προιόν,και καταγωγή αντικειμενου. 1
denis_kos Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2017 Έχεις tracking number μήπως να δείς τι παίζει? Καλό είναι να μιλήσεις άμεσα με ebay. Δεν χάνεις τπτ.
marios261 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2017 Tracking number όχι δεν είχε το συγκεκριμένο.Εν τω μεταξύ στη λίστα με τα προϊόντα που έχω αγοράσει μου το εμφανιζει χωρίς φωτό και λέει ότι ο πωλητής έχει διαγραφεί από το ebay αλλά γράφει εκτιμώμενη ημερομηνία παράδοσης από 10 Ιανουαρίου έως 7 Φεβρουαρίου.Κατι ακουστικά είναι από Κίνα.Λετε να περίμενω μήπως έρθουν τελικά η να κάνω άλλη κίνηση?
Σαϊνόμπι Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2017 Εγω δεν θα περιμενα. Καλυτερα να δρασεις νωριτερα παρα με καθυστερηση.
marios261 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2017 Να στηλω τότε στο ebay αναφορα λέτε η στο paypal?
vb23 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2017 Εάν δεν έχουν περάσει 2 εβδομάδες κτλ κάνε κίνηση. Αλλά δεν μας δίνεις μερικά στοιχεία για να σε βοηθήσουμε. Για παράδειγμα από πια χώρα σου έστειλαν το πακέτο; Πόσες μέρες πέρασαν; Είχε αρκετές αξιολογήσεις ο πωλητής; Track Number έχεις; το ότι ο πωλητής το έκανε να φαίνεται ship στο ebay δεν έχει καμία σημασία.
marios261 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2017 Το προϊόν ήταν από Κίνα.Η αγορά έγινε 24 Δεκεμβρίου οπότε έχουν περάσει κοντά 20 μερες ο πωλητής ναι δεν είχε πολλές αξιολογήσεις.Tracking number όπως είπα και από πάνω δεν μου είχε στηλει.Εγω έστειλα μήνυμα στο ebay και τους ενημέρωσα και θα περιμένω να δω τι θα μου απαντήσουν. 1
vb23 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2017 Μάριε ίσως να μην έχεις πρόβλημα και να σου έρθει κανονικά το δέμα σου. Υπολόγισε πως ήταν και οι γιορτές στο διάστημα που έγινε η παραγγελία σου. Μετά από 30-35 μέρες εάν δεν έρθει τότε μην το περιμένεις Καλά έκανες και έστειλες για να είσαι μέσα στο όριο τς πολιτικής του paypal περί τέτοιον υποθέσεων.
marios261 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2017 Σε ευχαριστώ πολύ για την απάντηση σου.Θα περιμένω και θα δούμε τι θα μου πουν.Αυτο που μένει είναι πάντως να κοιτάτε πάντα να έχει πολλές αξιολογήσεις ο πωλητής.Και πάλι δεν είσαι σίγουρος αλλά έχεις μία έξτρα ασφάλεια.Ευχαριστω και παλι.
vb23 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2017 Ναι είναι βασικό να έχει καλές αξιολογήσεις. Εγώ προσωπικά κάτω από 90% δεν αγοράζω και σπάνια έως καθόλου αντιμετωπίζω κάποιο πρόβλημα με κάποια αγορά. Και εγώ έχω κάνει αγορά 3 πραγμάτων από κίνα 30 Νοεμβρίου και ακόμη δεν έχει έρθει τίποτα... Θα περιμένουμε παρέα τα κοντέινερ
tsofras Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2017 Μου έχει τύχει να κάνω αγορά απο ebay, να μου έχει στείλει tracking number και μετά είδα ότι δεν υπήρχε ο πωλητής στο ebay. Το tracking number (δεν ξέρω πώς) μου έδειχνε ότι είχε φύγει το αντικείμενο , (απο Κίνα) και μετά απο κάτι μέρες ότι είχε παραδωθεί (δεν θυμάμαι σε ποια χώρα). Οπότε μάλλον παίζει κάποιοι να έχουν άκρες και να στέλνουν μούφα tracking number. Άνοιξα dispute στο paypal , δεν ασχολήθηκα καθόλου με ebay και πήρα τα λεφτά μου πίσω. Μην φοβάσαι δεν θα τα χάσεις
NikosKallithea Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2017 Δεν ενημερώνεις κανένα, κανεις επείγοντος dispute, παίρνεις τα χρήματα πισω και αν έρθει, ήρθε
marios261 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2017 Καλημέρα σε όλους.Τελικα δεν χρειάστηκε να κάνω αναφορά στο paypal.Μετα την αναφορά στο ebay μου έστειλαν μήνυμα να περιμένω μερικές μέρες μήπως απαντήσει ο πωλητής.Αλλά χθες μου ήρθε μήνυμα αν και μου είχαν πει να περιμένω μέχρι την Παρασκευή ότι τελικά αποφάσισαν να μου επιστρέψουν τα χρήματα.Και όντως τα χρήματά μπήκαν κατευθείαν στο λογαριασμό μου.Ευχαριστω πολύ τα παιδιά που μου απάντησαν.
vb23 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2017 Τέλος καλα όλα καλα !! Να δεις που στο τέλος θα σου έρθει και το πακετο
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα