Προς το περιεχόμενο

Epic Tech με διαφορετικά gadgets σε σπέσιαλ τιμές


insomnia.gr

Προτεινόμενες αναρτήσεις

  • Members

Μερικά από τα πιο δημοφιλή προιόντα στο χώρο της τεχνολογίας συγκεντρώνει το ηλεκτρονικό κατάστημα GearBest σε μια ειδική ενότητα.

 

Σε ότι αφορά τα προιόντα που συζητιούνται περισσότερο, ξεχωρίζει η action κάμερα YI II με ανάλυση 4K, το UMi Z smartphone αλλά και τα ακουστικά Piston της Xiaomi που κοστίζουν μόλις €6. Άλλα gadgets που ξεχωρίζουν είναι το media player Mecool BB2 Pro, το οποίο στηρίζεται στο Android 6.0 και διαθέτει 3GB μνήμη και 16GB αποθηκευτικό χώρο, με τιμή μόλις €66. Επιτυχία συναντά και το Stress Reliever, ένας μικρός κύβος που ενσωματώνει διαφόρων ειδών πλήκτρων τα οποία μπορείτε να πατάτε για ...λιγότερο άγχος.

 

Ειδικότερα για την κατηγορία των smartphones, τα πιο "hot" μοντέλα αναμενόμενα έχουν κόστος μικρότερο των €200 όπως το Redmi Note 4 με κόστος €153, το LeTV Leeco στα €190, το Oukitel U13 στα €117, το ZenFone 2 στα €126, αλλά και το Vernee Mars στα €153. Λίγο ψηλότερα τιμολογιακά, βρίσκουμε το Elephone S7 αλλά και το Vernee Apollo.

 

toptrends.jpg

 

Για το έξυπνο σπίτι, βλέπουμε αρκετές έξυπνες σκούπες όπτως η ILife X5 στα €117 αλλά και το μεγαλύτερο μοντέλο της εταιρείας, το V7 στα €134. Η παρουσία της Xiaomi είναι έντονη με έναν αφυγραντήρα κόστους €135 αλλά και ένα βραστήρα στα €51. Άλλα προιόντα αφορούν υβριδικά συστήματα όπως tablets που μεταμορφώνονται σε φορητούς υπολογιστές, με χαρακτηριστικές περιπτώσεις τα Teclast Tbook 11 και το Cube iWork.

 

Άλλες διαθέσιμες προσφορές στην ίδια σελίδα αφορούν προιόντα που έχουν σχέση με την άσκηση, έξυπνες κάμερες, αλλά και παιχνίδια όπως κατευθυνόμενα κ.α.

post-1-0-60599500-1484319316_thumb.jpg

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...