Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια σας.

Πήρα πρώτη φορά στη ζωή μου καρτοκινητή (vodafone). Αγόρασα λοιπόν έναν αριθμό 7 ευρώ και παίρνοντας στο 1252 για πληροφορίες υπολοίπου, μου λέει ότι έχω 25 λεπτά και 250 λεπτά ομιλίας προς όλους μέχρι 4 Φεβρουαρίου. Δεν πολυκαταλαβαίνω γιατί έχω τόσα και πως βρέθηκαν εκεί αλλά δεν πειράζει (αν έχει κανείς διάθεση να μου εξηγήσει, είναι καλοδεχούμενο βέβαια). 

Η ερώτησή μου είναι η εξής: Εγώ το κινητό το θέλω κάποιες ώρες της εβδομάδας και κυρίως να δέχομαι τηλέφωνα και όχι να παίρνω. Εάν δε βάλω/πληρώσω καθόλου λεφτά, μέχρι πότε θα δουλεύει ο αριθμός μου για να δέχομαι κλήσεις;

Ευχαριστώ για όποιες απαντήσεις εκ των προτέρων!

Υ.Γ. Δεν ξέρω εάν έβαλα το θέμα στη σωστή ενότητα.

Δημοσ.

Για το πρώτο που ρωτάς, μάλλον εκεί που το πήρες ενεργοποίησαν αυτόματα το πακέτο που δίνει 250 λεπτά προς όλους με 6€ + φόρους. Αν πάρεις 1252 θα ακούσεις τι πακέτο έχεις και μπορείς να το απενεργοποιήσεις. Για το άλλο που ρωτάς δεν είμαι σίγουρος, νομίζω ένα χρόνο αν δεν βάλεις κάρτα.

edit, για να έχεις χρόνο μέχρι 4 Φεβρουάριου πρέπει να αγόρασες 4 Γενάρη το πακέτο. Αν το πήρες αργότερα κάτι γίνεται!

• Like 1
Δημοσ.

Ναι, το έχω πάρει κάποιες ημέρες, απλά σήμερα το ενεργοποίησα.

Ευχαριστώ φίλε μου. 

Κανείς για την άλλη ερώτηση;

• Like 1
Δημοσ.

θα δουλεύει ο αριθμός για να δέχεσαι κλησεις ,στην Kosmote 1 έτος ,στην Wind μεχρι να σου έρθει μηνυμα διακοπής ,στην Vodafone 6 μηνες .Ρωτησε όμως για να είσαι πιο σιιγουρος γιατι αλλαζουν ανα 6μηνο διαφορα, συχνα χωρις ιδιαιτερη ανακοινωση

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...