martirio3000 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2017 Χαιρετώ τους συνφορουμίτες, Έχω εδώ και καιρό ένα κινητό LG g3 s (mini beat χίλια ονόματα έχει...). Το κινητό μία μέρα στα καλά των καθουμένων το έβγαλα από την τσέπι μου να κάνω μια κλήση, το άνοιξα η οθόνη άναψε και έσβησε αμέσως. Από τότε δεν ξανά άναψε. Οι ήχοι ακούγονται κανονικά, η αφή λειτουργεί και το usb. Δοκίμασα να κάνω reset (με τα official της LG), έγινε... αλλά τίποτα. Η οθόνη δεν ανάβει. Τέλος πάντων το έστειλα για Service και μου είπαν θέλει αλλαγή η οθόνη και η mainboard και όλα αυτά στην εκπληκτική τιμή των 320€. Υπάρχει περίπτωση να φταίει η πλακέτα; Μπορώ να το διαγνώσω με κάποιο τρόπο; Έχω βρει από έναν στο Site: Aliexpress φθηνή οθόνη και το σκέφτομαι... Ακούω γνώμες
louilouiCK Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2017 Δεν μπορείς και δεν ξέρω αν ειναι καλή ιδέα το να δώσεις αυτά τα λεφτά εργαλεία έχεις καταρχήν για να το ανοίξεις; γενικά νομίζω θα κάνεις ζημιά.Πρέπει να ασχολήσαι για να έχει νόημα αυό που πας να κάνεις δεν ειναι σαν να αλλάζεις κάρτα γραφικών... όχι ότι πρέπει και να το σπουδάσεις αλλά μια εμπειρία την χρειάζεσαι και τέλος αν έχει αρπάξει και πλακέτα τότε τζάμπα λεφτά.
martirio3000 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2017 Δεν μπορείς και δεν ξέρω αν ειναι καλή ιδέα το να δώσεις αυτά τα λεφτά εργαλεία έχεις καταρχήν για να το ανοίξεις; γενικά νομίζω θα κάνεις ζημιά. Πρέπει να ασχολήσαι για να έχει νόημα αυό που πας να κάνεις δεν ειναι σαν να αλλάζεις κάρτα γραφικών... όχι ότι πρέπει και να το σπουδάσεις αλλά μια εμπειρία την χρειάζεσαι και τέλος αν έχει αρπάξει και πλακέτα τότε τζάμπα λεφτά. Να το αλλάξω ξέρω, δεν θα είναι και το πρώτο μου, το θέμα μου είναι αν μπορώ με κάποιο τρόπο να βρω αν έχει ζημιά η mainboard. Αν κάποιος έχει κάποια εμπειρία πάνω στο θέμα να με κατευθύνει, διότι στο google δεν βρίσκω κάτι. Απλά μου κάνει εντύπωση να έχει χαλάσει η πλακέτα και να λειτουργούν όλα ρολόι.
ziaba Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2017 Δεν αξίζει να ασχοληθείς η επισκευή μπορεί να μην πετύχει είναι 50-50... πάρε κατι άλλο με 88 ευρώ χτυπάς μια καλύτερη συσκευή να κανείς την δουλειά σου https://www.skroutz.gr/s/9572084/Doogee-X5-Max-Pro-16GB.html
konsiliop992 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2017 Ο μόνος τρόπος για να καταλάβεις τι από τα δύο φταιε είναι να αλλάξεις την οθόνη και να δεις αν τελικά θα ανάψει παντως από την εμπειρία μου αποκλείεται να φταίνε και τα δύο όπως σου είπαν ... Αλλά από την άλλη δεν πιστεύω ότι αξίζει να ασχοληθείς..... Όπως είπε και ο φίλος ziaba πάρε Κάτι αλλο από skroutz η κάποιο μεταχειρισμένο από το forum να κάνεις την δουλειά σου 1
martirio3000 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2017 Ευχαριστώ για τις συμβουλές σας . Έχω κινητάκι, δεν καίγομαι να το φτιάξω άμεσα. Απλά έχει πολύ ωραίο Design και μου αρέσει και απλά ήλπιζα μήπως γίνονταν κάτι αλλά οκ, μάλλον θα προχωρήσω στη ζωή μου και χωρίς αυτό .
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα