Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

στον υπολογιστή δουλευει κανονικά το καλώδιο όταν είναι απο το router στο pc. αλλα και πάλι στο καλώδιο κάτι θα παίζει ξέρω γω, το τεστερ μια χαρά μου τα δείχνει απο 1 έως 6.

Δημοσ.

στον υπολογιστή δουλευει κανονικά το καλώδιο όταν είναι απο το router στο pc. αλλα και πάλι στο καλώδιο κάτι θα παίζει ξέρω γω, το τεστερ μια χαρά μου τα δείχνει απο 1 έως 6.

εσύ με αυτό το καλώδιο δίνεις από το routrer  σε pc  έτσι ? άλλο λάπτοπ ή pc υπάρχει να δοκιμαστεί το καλώδιο μήπως φταίει η κάρτα δικτύου του υπολογιστή  .  μήπως είναι 1000 mbps και φταίει αυτό 

Δημοσ.

Λοιπόν για να μην σας μπερδεύω. Από το Router το καλώδιο δουλεύει κανονικά σε υπολογιστή εδώ και χρόνια . απλά μερικές φορές χρειάζομαι και 2η σύνδεση σε υπολογιστή και δεν έχω οπότε το καλώδιο το βγάζω από τον έναν και το βάζω στον άλλον για αυτό είπα να θέλω αυτό ενδιάμεσα για να μην έχω αυτήν την βαβουρα. Σε υπολογιστή μια χαρά δουλεύει το καλώδιο χωρίς κανένα πρόβλημα.

Δημοσ.

Λοιπόν για να μην σας μπερδεύω. Από το Router το καλώδιο δουλεύει κανονικά σε υπολογιστή εδώ και χρόνια . απλά μερικές φορές χρειάζομαι και 2η σύνδεση σε υπολογιστή και δεν έχω οπότε το καλώδιο το βγάζω από τον έναν και το βάζω στον άλλον για αυτό είπα να θέλω αυτό ενδιάμεσα για να μην έχω αυτήν την βαβουρα. Σε υπολογιστή μια χαρά δουλεύει το καλώδιο χωρίς κανένα πρόβλημα.

έχω μπερδευτεί πως συνδέεις το router της  hol με του οτέ και πως τον υπολογιστή ? 

Δημοσ.

Αρχικά φαντάσου ΟΤΕ δεν υπάρχει. Hol Router και καλώδιο στον υπολογιστή. Απλά το καλώδιο 7,8 στο utp είναι για χρήση τηλεφώνου. Δουλεύει κανονικά στον υπολογιστή χωρίς κανένα πρόβλημα. Στον υπολογιστή δίπλα βάζω και άλλον υπολογιστή και είπα να βάλω το Router του ΟΤΕ που είχα για να μην αγοράζω τζάμπα spliter.

Δημοσ.

Αρχικά φαντάσου ΟΤΕ δεν υπάρχει. Hol Router και καλώδιο στον υπολογιστή. Απλά το καλώδιο 7,8 στο utp είναι για χρήση τηλεφώνου. Δουλεύει κανονικά στον υπολογιστή χωρίς κανένα πρόβλημα. Στον υπολογιστή δίπλα βάζω και άλλον υπολογιστή και είπα να βάλω το Router του ΟΤΕ που είχα για να μην αγοράζω τζάμπα spliter.

και γιατί δεν κουμπώνεις το router του οτέ και απλά να πάρεις δυο καλώδια από το μόντεμ για τα pc τo τηλέφωνο παίζει κανονικά 

Δημοσ.

γιατί αυτό το καλώδιο είναι 20 μέτρα μακριά, δεν ήθελα να τραβήξω τώρα και 2ο καλώδιο

το μόντεμ του Οτέ που το έβαλες? 

Δημοσ.

στο μοντεμ δεν γίνεται, κανω τις ρυθμίσεις αλλα δεν δινει ιρ, οταν συνδέω αλλο καλώδιο utp δουλεύει. οπότε μήπως εχει πρόβλημα που εχω παρει τα καλώδια 7-8;

Δημοσ.

στο μοντεμ δεν γίνεται, κανω τις ρυθμίσεις αλλα δεν δινει ιρ, οταν συνδέω αλλο καλώδιο utp δουλεύει. οπότε μήπως εχει πρόβλημα που εχω παρει τα καλώδια 7-8;

λείπουν  και από τα δυο βύσματα έτσι ?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...