chrisbia Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2017 Έχω ένα router ZTE ZXHN H108N της εταιρίας wind δεν μπορώ να συνδεθώ στο wifi μου ενώ βάζω σωστά των κωδικό πρόσβασης και ενώ μεσώ ethernet μπένι τι φταίει και δεν μπορώ να συνδεθώ internet μεσώ wifi.
isay Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2017 Η wifi κάρτα του υπολογιστή σου υπολειτουργεί ή θέλει drivers ή εχεις βαλει static ip Υπάρχει και το ενδεχόμενο να φταίει το router αλλά αν συνδεεσαι με αλλες συσκευές (π.χ. κινητό, ταμπλετ, κλπ) τοτε δεν φταίει το router 1
chrisbia Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2017 ο υπολογιστής μου συνδέετε στο διαδίκτυο μεσώ wifi ενώ στο δικό μου wifi δεν μπένι.
isay Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2017 Στο δικό σου wifi μπορείς να συνδεθείς με αλλη συσκευή; Ναι ή οχι; Στον υπολογιστή σου, μηπως εχεις βάλει static ip για να μπαινει στο αλλο wifi αλλα οχι στο δικό σου; Ναι ή όχι;
chrisbia Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2017 όχι δεν συνδέετε στο δικό μου wifi ενώ ο υπολογιστής μου μια χαρά συνδέετε στο διαδίκτυο
isay Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2017 Αν θες βοήθεια, προσπάθησε να διαβάζεις προσεκτικά τι σε ρωτάνε και να απαντάς σε αυτά. Με το τελευταίο δεν απαντησες σε καμια απο τις δυο ερωτήσεις μου. Διάβασε προσεκτικά το παρακατω και απαντησε τουλάχιστον σε αυτό (θα καταλάβω το δευτερο) Στο δικό σου wifi μπορείς να συνδεθείς με αλλη συσκευή; Ναι ή οχι; <- Εξήγηση: Αν εχεις tablet/κινητό/αλλοpc προσπάθησε να συνδεθείς με αυτά στο δικό σου wifi. Αν συνδεθεί, έχεις κανονικά προσβαση στο internet; Μπορεις να μπεις στο google; 1
chrisbia Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2017 όχι δεν μπορώ να συνδεθώ με άλλη συσκευή
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα