Προς το περιεχόμενο

Επαναφορα των windows 8.1 σε λαπτοπ lenovo g50-30


user27

Προτεινόμενες αναρτήσεις

      Καλημερα σας. Εχω το lenovo g50-30 που δινανε πριν 2 χρονια με επιδοτηση και μιας και δεν την παλευα τοτε με τα windows 8.1 (με bing) που ειχε, ειχα εγκαταστησει τα windows 7 αφου πρωτα απολα ειχα δημιουργησει backup image ολοκληρο το σκληρο δισκο με το acronis true image. Το backup image ειχα αποθηκευσει σε εναν εξωτερικο σκληρο για ωρα αναγκης.

   Ολα δουλευαν ρολοι ωστου προσφατα η ωρα αναγκης ηρθε, καθως εχω διαπιστωσει οτι τα 'φτυσε η εξοδος hdmi και θελω να το στειλω για service οσο προλαβαινω ακομα. Αφου λοιπον διεγραψα τα παντα στο δισκο, χρησιμοποιησα παλι το acronis true image και το backup image και επανεφερα (υποτιθεται) το δισκο στην εργοστασιακη μορφη. Παω να εκκινησω το λαπτοπ αλλα τζιφος. Αλλαζω ρυθισεις απο το bios αλλα δεν εχω καταφερει τιποτα. Σας παραθετω τη διαταξη των partitions που αναφερει το acronis. Καποιο απο αυτα ισως θαναι και το recovery. Υπαρχει καποιος τροπος να επαναφερω ισως και απο αυτο το partition?

post-131701-0-50638100-1484557994_thumb.jpg

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Στην αναγκη θα το στειλω και με τα 7αρια. Αλλα για να μην μου πουν τιποτα μπαρουφες οτι φταινε τα αλλα windows θελω να κανω μια πληρη επαναφορα στην εργοστασιακη μορφη.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...