Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Θα μπορούσατε να μου προτείνετε ακουστικά ψείρες για χρήση καθαρά στο pc καθώς με κουράζει το headset μετά από κάποιες ώρες?

Μπορώ να διαθέσω μέχρι 30ε, άντε 40 αν αξίζει κάτι πραγματικά.

Ευχαριστώ!

Δημοσ.

Ναι, τα δοκιμασα με lg g3 με custom profil και εκαναν παπαδες. Πολυ καλο μπασο και υψηλη ενταση χωρις να χανουν την ποιοτητα του ηχου.

• Like 1
Δημοσ.

Συμφωνώ και εγώ με xiaomi έχω ακούσει τα καλύτερα αν και δεν έχω. Εγώ έχω κάτι elephone με active noise cancelation κοντά στο πενηντάρικο και είναι αρκετά καλά. 

Δημοσ.

αν πας απο κινα  κοιταξε και τα rock zircon ! ειναι εξαιρτετικα πολυ δυνατα !

καλα χρυσα τα χιαομι αλλα μου χαλασαν και τα piston 3 και τα hybrid μεσα στο χρονο...στο ενα σταματησε να παιζει το δεξι ακουστικο,και στο hybrid κατι παιζει με τα καλωδια και μου χαμηλωνει τον ηχο στο κινητο απο μονο του

Δημοσ.

Αυτά νομίζω ειναι τα απόλυτα ακουστικά στην κατηγορία τιμής: πάτος.

https://www.amazon.co.uk/ZoonPark%C2%AE-Earphone-Headphones-isolating-Microphone-Silver/dp/B01KCNFBW6?tag=wwwstozzaudio-21&psc=1&SubscriptionId=AKIAI3FTSIOZQ7GOWL4Q&linkCode=xm2&camp=2025&creative=165953&creativeASIN=B01KCNFBW6

https://www.amazon.com/KZ-ATE-Balanced-Earphones-Headphone/dp/B00YOVI6UW?tag=sa0a83-20&SubscriptionId=0ENGV10E9K9QDNSJ5C82&linkCode=xm2&camp=2025&creative=165953&creativeASIN=B00YOVI6UW

Σίγουρα δεν ειναι το ίδιο με τα πολύ ακριβότερα αλλά ειναι κλάσεις ανώτερα με οτιδήποτε άλλο στην τιμή τους και συγκρίνονται με entrylevel audiophile ακουστικά που ειναι αρκετά ακριβότερα 

είναι κορυφαία στο bang for the buck δηλαδή.

Δημοσ.

Εχω τα Razer Hammerhead Pro και αν και ειμαι ευχαριστημενος θεωρω το μπασο λιγο υπερβολικο. Αν το ρυθμισεις αυτο ακουγονται αρκετα καλα.

Φυσικα υπαρχουν και τα V2 πλεον που δεν τα εχω ακουσει. Τιμη για την απλη εκδοση χωρις μικροφωνο γυρω στα 45.

Δημοσ.

Τζάμπα λεφτά... κινεζιές ειναι αυτά. 

Τα razer αν και καλύτερα απο τις πατάτες των 45 ευρώ πιο πάνω (Marsal μοδ) ειναι και αυτά υπερκοστολογημένα χαμηλομέτρια.... 

έχεις καλό μάτι :P 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...