Stuff Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2004 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2004 kserei kaneis pos ginetai na aferaiso tin taskbar apo ta windows giati thelo na xrisimopoiiso ena allo programma sigekrimena to mobydock.
Marcos_Aurilius Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2004 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2004 Να την αφαιρέσεις δεν νομίζω να γίνεται, τουλάχιστον χωρίς την χρήση κάποιου tweaker. Μπορείς όμως να την κρύψεις με το Auto-hide που θα βρεις στα properties. Μια ερώτηση: το MobyDock είναι σαν το YzDock (που χρησιμοποιώ εγώ) για να δημιουργησεις περιβάλλον MacOSX? Αν ναι, βαζεις το dock στο κάτω μέρος του Desktop και την taskbar στο πάνω (να φαίνεται) και είσαι μια χάρα και ίδιος με το Χ.
Stuff Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2004 Μέλος Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2004 Nai thanks Marcos. To YzDock exei icons san MAC OS?
Marcos_Aurilius Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2004 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2004 Επίσημη απάντηση δεν μπορώ να σου δώσω μιας και την YzDock, μου την έδωσαν πριν κανένα 1,5 χρόνο. Δεν την κατέβασα από κανένα site. Το πακετάκι που παρέλαβα πάντως, είχα μέσα καμιά 50ριά icons υψηλής ποιότητας, ίδια με αυτά του MacOS...
3DViRuS Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2004 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2004 den einai anagi na tin kaneis autohide.... mporeis apla na baleis ton cursor stin akri tis kai na tin trabisxeis pros ta kato... etsdi tha exafanistei telios apo tin othoni kai den tha emfanizete
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.