tyf Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2017 καλησπερα σε ολους. εχω το εξης θεμα. εχω ενα tplink 8960n το οποιο παιζει εδω και 1.5 χρονο σαν μοντεμ μονο. απο πισω εχω ενα NETDUMA ROUTER που κανει ολη την δουλεια και το wifi. το θεμα ειναι οτι προχτες γυρναω σπιτι λεω κατσε να κανω ενα ρεσταρτ το μοντεμ. μετα απο λιγο τιποτα. ενω συγχρονιζει κανονικα δεν παιρνει ip απο την Hol. δοκιμασα διαφορα τιποτα. Πηρα την Hol Μου λενε δεν ειναι απο εμας . το αφηνω παω δουλεια γυρναω το κανω ρεσταρτ συγχρονιζει και παιρνει ip. λεω ενταξει κατι απο την hol ηταν . το ξανακανω ρεσταρτ τα ιδια. συγχρονιζει δεν παιρνει Ip. βαζω ενα αλλο gennet της hol κανονικα ολα. του εκανα ρεσετ, firmware upgrade τιποτα. τα ιδια. ποιο ειναι το θεμα μου. αντε και το πηγα στο eshop για την εγγυηση. τι θα δουνε και πως? σιγα μην το καλυψουν. η Hol Μου λεει το ειδαμε 4 φορες δεν ειναι απο εμας το θεμα. δοκιμασε αλλο ρουτερ. επισης τι θα μου προτεινατε σε αντικατασταση του? με ενδιαφερει ποιο πολυ το wan Κομματι και οχι τοσο το ασυρματο μιας και το wifi του ρουτερ που εχω με καλυπτει.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα